Ilmoitus/ YVES ROCHERIN SYNTTÄRIT

maanantai 16. syyskuuta 2013Yves Rocher viettää tämän viikon 35-vuotis synttäreitään ja sen johdosta koko tilauksen loppusummasta saa huimat 30% alennusta sunnuntaina asti! Sinun tarvitsee vain syöttää koodi YR30 kassalla :-)

Keräsin teille vielä kollaasiin omia Yves Rocherin lempparituotteita, jotka ovat kaikki ehdottomasti kokeilemisen arvoisia.


VANILLE NOIRE EAU DE PARFUM - Itseltä löytyy kyseinen tuoksu ja tykkään siitä todella paljon. Ihanan mausteinen vanilja ja suosin sitä erityisesti arkikäytössä ja töissä.

DÈFILIHNE 10 PÄIVÄN DETOX-JUOMA -Sain tämän yhteistyössä Yves Rocherilta, mutta jäänyt kirjoittamatta tuotteesta. Itse join vain nelisen päivää, mutta jo siinä ajassa huomasin nesteiden lähtevän liikkeelle ja olo oli keveämpi. Varoitan, juoksun ihan jatkuvasti vessassa sen muutaman päivän aikana :-D Pitääkin nyt tilata uusi pullo ja juoda tuo vanha loppuun.

MINI SEXY PULP VOLUME GLOSS-HUULIKIILTO - Ihana minihuulikiilto, joka turvottaa hieman huulia. Todella kaunis roosa väri ja koostumus ei ole sellainen tahmainen.

ITÄMAINEN KUORINTA-AINE -Ihanan rakeinen koostumus ja jättää ihosta ihanan pehmeän. Tätä on käytetty jo pari purkkia ja ehdoton ykkönen kuorintaan.

MAROKKOLAINEN SAVINAAMIO KASVOILLE JA HIUKSILLE -Viimeksi eilen käytin tätä kasvoille. Hiuksiin en voi laittaa pidennysten vuoksi, mutta kasvoista tulee naamion jälkeen ihanan pehmeät ja sileät.

SEXY PULP ULTRA VOLUME RIPSIVÄRI - En ripsaria kamalasti käytä ripsien pidennysten vuoksi, mutta muutamaa päivää ennen huoltoa on turvauduttava yleensä ripsariin. Täältä (klik) löytyy arvostelu ripsarista ripsien pidennyksettömiin ripsiin. Hylsy on omassani kultainen, mutta sama tuote kyseessä :-)

Samoja lemppareita siellä puolen ruutua?

3 kommenttia:

  1. Tuo linkki ei toimi :/

    VastaaPoista
  2. Tuli vain mieleen, että detoxia ei suositella juomaan putkeen vaan pitäisi pitää taukoa puolisen vuotta, koska se vaurioittaa maksaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela