REMINGTONIN UUTUUKSIA

torstai 19. syyskuuta 2013

Tiistai meni Remingtonin blogipressissä upeissa maisemissa Scandic Simonkentän kahdeksannessa kerroksessa. Syksy on siitä kivaa aikaa, kun alkaa taas olemaan blogitilaisuuksia ja samalla saa vähän vaihtelua siihen perus arkeen :-)

Meille kerrottiin Remingtonin uudesta Silk-muotoilusarjasta, joissa on käytetty silkkikeraamista pinnoitetta. Tämän avulla hiuksista jää entistä pehmeämmät. Lisäksi Mariela Sarkima kertoili meille tulevista hiustrendeistä sekä näytti millaisia kiharoita eri kiharruspuikoilla tulee.
Tuo lituskan mallinen kiharruspuikko oli itselle täysin uusi tuttavuus. Sillä sai kapeaa ja pyöreätä rennompaa kiharaa aikaiseksi. Lisäksi meillä oli pienissä ryhmissä skaba, jossa piti mallipäälle tehdä kampaus ja keksiä tarina, miksi tähän kampaukseen on päädytty. Meidän ryhmä ei voittanut, mutta meidän Tarja sai kunniamaininnan ;-)
Mukaamme saimme Remingtonin Silk multistylerin, jolla saa tehtyä erilaisia kiharoita ja lämpenee aina 230 asteeseen asti. Olisitteko kiinnostuneita esimerkiksi videopostauksesta, jossa esittelen tätä kiharrinta? Pitää vaan ensiksi itsekin opetella, että mitäs kaikkea tällä saa aikaan :-D Lisäksi saimme Remingtonin Shine therapy-harjan ja pakko hehkuttaa, että on muuten ihan super hyvä! Harja liukuu hiuksissa hyvin ja selvittää yhdellä vedolla tämän takkureuhkankin. Lisäksi nailonpiikkien pitäisi estää hiusten pörrööntymistä ja antaa samalla kiiltoa.

5 kommenttia:

 1. Tuo Shine Therapy harja on kyllä hyvä! Sain ite sen joskus keväällä poikaystävän isältä (ei kyllä mitään tietoa mistä se on sen käsiinsä saanut :D) ja vähän skeptisesti suhtauduin, mutta oli kyllä yllätys!

  VastaaPoista
 2. Teidän "Tarja" oli ihan huippu! ;) Pitää itsekin ottaa harja kokeiluun, vielä ei ole tullut Mason & Pearsonin voittanutta omaan takkutukkaan, mutta katsotaan, miten tän käy.

  VastaaPoista
 3. Oi teillä on ollut siellä upeat tarjoilut (kuten aina noissa blogitapahtumissa) :) voisitko muuten laittaa blogiisi sen mobiiliselausasetuksen päälle niin blogiasi olisi helpompi lukea puhelimella?
  http://linnmaries.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Juuu tee vaan videopostaus, ois kiva :)

  VastaaPoista
 5. Toi kiharrin on mullekkin ihan uusi tuttavuus, joten ku oot opetellut ite sen käytön, niin laita ihmeessä joku video! :)

  rolssi.blogspot.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela