OMG

tiistai 10. syyskuuta 2013

Tiedättekö, kun jostain ulkonäöllisestä seikasta tulee osa henkilön identiteettiä? Isellä se oli ollut jo vuosia pitkä paksu tukka. Pelkkä ajatuskin siitä luopumisesta on nostanut palan kurkkuun, enkä ole vuosiin ollut ihmisten ilmoilla ilman pidennyksiä. Pitkä tukka on antanut mulle suojaa ja itsevarmuutta.


 Olen jonkun aikaa leikitellyt ajatuksella lyhyemmästä tukasta ja koska nykyiseni pidennykset olivat alkaneet tulemaan tiensä päähän, päätin vihdoin kokeilla sitä. Tänään mulla oli tuomionpäivä ja ei tämä edes ole niin paha, kuin kuvittelin! Tukkaa lyhennettiin pikku hiljaa ja tähän pituuteen päädyin. Ei liian lyhyt, muttei kovin pitkäkään. Jostain syystä tämän leikkaaminen oli itselle todella vaikea paikka, vaikka omaa tukkaa ei edes leikattu olleenkaan ja halutessa menee viikko ja mulla on jälleen pitkä tukka päässä. Vielä tänään en uusia pidennyksiä tilannut vaan totuttelen tähän tukkaan
muutaman päivän ja katson sitten mitä teen. Mulla on eräs toinenkin tukkaunelma, joka saattaa mennä toteutukseen. Saa nähdä mihin päädyn, mutta nyt ainakin viikko-pari mennään tällä tukalla :-)

28 kommenttia:

 1. hetkinen, siis kyseessä ei oo kuitenkaa sun oma tukka? miten pitkä sun oma tukka sit on? mun mielestä nuo on hyvät mut pidemmät on parhaat : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun oma tukka on tuosta noin 10cm lyhyempi ja noin sata kertaa ohuempi :-D

   Poista
 2. Tukka näyttää tässä tosi fressiltä, etenkin latvat :) Ymmärrän kyllä tuon identiteetti-jutun, mutta kannattaa hetki pitää tuota ihan vaihtelunkin vuoksi. Pääset nauttimaan lyhyemmän tukan eduista ja sitten kun taas haluat laittaa pidennykset niin peilikuva näyttää varmaan tauon jälkeen erityisen mieluiselta :D (Hyvä neuvoa toista kun itsellä on ollut samanlainen tukka 10-vuotiaasta saakka.. :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on tää aika kivan skarppi ja kun eihän tää oikeesti edes ole lyhytlyhyt. Mietitään, mitä teen ;-) Hahah eihän mullakaan ollut se pitkä tukka kuin 5vuotta :-D

   Poista
 3. Vau näyttää tosi hyvältä! Välillä tekee ihan hyvää olla vain omalla tukalla :)

  Nomi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä siis vielä on pidennykset seassa:-) ihan niin hurjaksi en ruvennut, että olisin jatkoista luopunut kokonaa :-D

   Poista
 4. tosi hyvin sopii sulle toi tukka! WAY TO GO GIRL! :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat! Sopii sulle mielettömän hyvin! :)Ja rohkee muutos!: )

  VastaaPoista
 6. Tukka näyttää ihan mahtavalta sulla! Tosi hyvä kuntosen ja just freesin näkönen :) Pidä toi!!
  Muutenkin saa sun kasvonpiirteet näyttämään paremmilta :)

  VastaaPoista
 7. siis upea!! Kaunein tukka mitä sulla on nähty, ja oon kuitenkin blogiasi melko alkuajoista asti lukenut. Näytät luonnollisen kauniilta!!

  VastaaPoista
 8. Go Mikaela! Toi lyhyt tukka sopii niiiiiin hyvin! Mukavan aikuismainen ja skarppi! Tiedän ite sen fiiliksen kun luopuu monta vuotta käyttäneistä pidennyksistä, jonku ajan jälkeen kuitenki sitä osaa ruveta tykkäämään omistakin hiuksista. Ja varsinkin kun huomaa kasvussa ja kunnossa hyviä muutoksia :) Ja ainahan sitä voi vaikka clipsit ostaa ja laittaa päähän silloin tällöin, kun kaipaa sitä lisä volyymia ;)

  rolssi.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kun oppis tykkäämään siitä oikeasta omasta tukasta, niin olisi hyvä :-)

   Poista
 9. herrajumala ku sä kaunistuit aivan hetkessä!! upee

  VastaaPoista
 10. IHANAT! Luonnolliset, terveet ja tyylikkäät:)

  VastaaPoista
 11. 100 kertaa parempi kuin se mauton tekotukka reuhka roikkumassa. pidä toi. toi on niin terveen näköinen ja piristää sun ilmettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä kaipaan edelleen mun pitkää tekoreuhkaa :-(

   Poista
 12. mulla on omat hiukset saman pituset kun sulla nyt näissä kuvissa. ite käytän 70cm pidennyksiä jotka on hurja muutos omien ja niiden välillä. pidemmistä hiuksista tulee vain naisellisempi olo. joskus kun jätän klipsit laittamatta ja suuntaan kaupungille, tulee niin pikkuteini olo. en voi tuntemukselleni mitään. monet kyllä sanovat että mulla on tarpeeksi pitkä tukka omakin mutta en vaan voi hyväksyä sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaan kyllä, ettei mulla ole ollut niin kaunis, itsevarma ja naisellinen olo ilman sitä pidempää tukkaa. Hassua miten niinkin pieni asia, kuin hiustenpidennykset saa olon niin paljon paremmaksi :-)

   Poista
 13. Moi :) Miksi sun alahuuli törröttää tuolla tavalla? Menisit edes täyttämään ylähuultasi niin olisivat symmetriset :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihmiset ei nyt vaan satu olemaan kovin symmetrisiä luonnostaan :-) Ja olen sitä korjaillutkin, nyt vain aineet jo hävinneet huulista.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela