Motoboots meets hippie

keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Saisiko puhelimeen vaikka jonkun appin, joka keksisi otsikot blogikirjoituksille? Miksi nää on aina yhtä vaikeita ja heti jos laittaa jotain "erikoisempaa", se näyttää ja tuntuu tyhmältä. No anyways, tänään oli lyhyt päivä koulua, vain yhdeksästä noin klo 12. Päälle pääsi viime viikolla Gina tricotista ostamani hippihenkinen mekko, jonka tyttömäisyyttä tasapainotin motobootseilla :-)

 
Dress Gina tricot/Boots Zara/Watch Daniel Wellington

Nyt pitäisi alkaa tekemään yhtä koulujuttua. Mulle tuli tänään jotenkin todella ristiriitaiset tunteet tuota koulua kohtaan. Ihan kiva, että se taas alkoi ja on sisältöä päivissä, mutta harmittaa kun tulin taas tavallaa vähän "kesken" tuonne kouluun. Muuthan aloittivat jo viime viikolla, joten olo on aika ulkopuolinen vaihteeksi kun muut ovat jo tutustuneet ja omissa porukoissaan. Olen sosiaalinen, mutta en ole sellainen että osaisin niin sanotusti tyrkyttää omaa seuraani kenellekään ja siinä suhteessa ehkä vähän ujo ja epävarma. Yksi kundi on sentään samoilla kursseilla kanssani, joka kanssa aloitti viime tammikuussa tuolla Keravalla. Toisaalta taas ehkä tutustuminen voisi olla helpompaa, jos hän ei olisi noilla kursseilla, kun nyt olen tavallaan velvollinen tekemään kaikki projektijutut yms hänen kanssaan samassa ryhmässä. Tai itsestä ainakin olisi todella törkeää, jos jättäisi toisen ihan yksikseen. Silti olisi ihan kiva saada sitä tyttöseuraakin välillä, koska tulee niin paljon muutenkin vietettyä aikaa kaveripoikien kanssa eikä mulla pahemmin tyttökavereita ole. No joo, opiskelemassahan siellä koulussa ollaan ja en edes ole tuon ryhmän kanssa enää keväällä, koska olen käynyt jo heidän kevään kurssinsa. Hankalaa!

9 kommenttia:

 1. Tosi kivoja nää ulkona otetut asukuvat! Mukavaa vaihtelua :) Ja kivan näköinen asu jälleen kerran :)

  momentojulia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykästynyt nyt noihin! Meinaa ainakin ne partsikuvat oli aina kamalan rumia :-D

   Poista
 2. En keksi ketään kenelle sopis yhtähyvin HUULIPUNA, varsinkin pinkki!! Se on ihan kuin osa sua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos :-) Mulle ei taas sovi sitten punainen huulipuna yhtään, se vähän harmittaa :-(

   Poista
 3. Sun blogi on aivan huikee! Huokailin tässä lukiessa, että "niin ihana nainen.." ja poikaystäväkin naureskelee tuolta mulle :) Tyylisi on mahtava ja olet todellinen kaunotar! Tsemppiä kouluun, varmasti hurmaat sielläkin!

  VastaaPoista
 4. Moikka! Sitten kun toi mekko jää sulle isoksi niin myy se mulle! Uskosin sen olevan mulle sopiva, muttakerro nyt vielä ihmeessä mitä kokoa se on! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela