Fall in Love-KOOKENKÄ

torstai 26. syyskuuta 2013

Hejsan! Tänään tuli vietettyä vapaapäivä, joka hujahtikin aamusalin ja blogijuttujen parissa. Lähdin kahdelta kohti Helsinkiä, jossa ensiksi palaveerasin yhden yhteistyökumppanini kanssa, sen jälkeen treffaamaan ystävää Baker'siin kahvikuppien äärellä ja sieltä Jutan kanssa Kauppakeskus Forumiin KooKengän bloggaritilaisuuteen. Kotiin pääsin vasta kymmeneltä, joten pitkä päivä takana :-) Onneksi huomisen saa rentoutua kokonaan, kun pääsee muutamaksi tunniksi istumaan kampaajan penkkiin eikä ole koulua tai töitä. Tai no ensi tiistain kansantalouden tentti vähän kolkuttelee takaraivossa, mutta kyllä sitä kerkeää lukemaan myöhemminkin ;-)

Tärkein eli ruoka ensin! Tarjolla oli syntisen hyvää suklaakakkua sekä suolaisia tuulihattuja, joita taisin hotkaista nälkääni noiden kolmen sijaan lopulta ainakin kymmenen :-D
 Alexandra kertoi meille uusista Kookengän Fall in Love-mainospätkistä ja tällä hetkellä voi muuten osallistua kipailuun (klik), jossa voi voittaa lennot Berliiniin :-)
 Saimme valita merkatuista kengistä itsellemme yhdet tai ostaa haluamamme kengät alennuksella. Päädyin lopulta Vagabondin mataliin mattanahkaisiin (onko se edes sana? :-D) nilkkureihin, jotka sain hieman huokeampaan hintaan matkaani. Täydelliset syksyyn ja leutoihin talvipäiviin. Kenkävarastossa olikin rako matalille aitonahkaisille nilkkureille, joten kävi tuuri kun oli yksi pari omaa kokoa jäljellä :-)

5 kommenttia:

  1. ihania noi maiharit missä on niitejä :)!

    VastaaPoista
  2. Joo.. se kansiksen tentti myös mun takaraivossa kolkuttaa :D Hyvin suorituksin läpi vaan ;))
    - http://www.annisblog.net/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela