KIHARAT REMINGTON MULTI STYLERILLA PART. 2

perjantai 27. syyskuuta 2013

Samalla teemalla jatketaan tässäkin postauksessa, kuin edellisessäkin. Tosiaan en ole mikään ammattilainen noiden hiushärveleiden kanssa ja ihanainen Erika Nude-kauneusblogista tulikin vinkkaamaan mulle paremman tavan tehdä kiharoita tuolla Remingtonin Multi stylerilla. Ja vitsit niistähän tuli paljon kivemmat verrattuna millä tyylillä itse aluksi tein! En ikinä onnistu tekemään suoristusraudalla kiharoita sillain kerran rautaa kiapsauttamalla hiusosion ympäri, ni varmaankin tästä syystä tuo ei tullut edes mieleen! Mutta kyseessähän on tosiaan rauta, jolla saa tehtyä neljää eri tyyliä niin en ihan väärässäkään ollut ;-)


Eli tällä kertaa osio väliin ja kiapsautus, veto ja valmis!


Löysimpäs muuten samalla Remingtonin oman videon youtubesta, jossa ehkä mua hieman selvemmin selitetään millaista jälkeä tuolla vekottimella saa aikaan. Itsehän tosin tykkään vain siitä löysästä, joten tämä tyyli riittää mulle ;-) Remingtonin omaan tutoria-videoon TÄSTÄ(klik). Nyt pakko painua pehkuihin, että jaksaa nousta ennen töiden aamuvuoroa käymään lenkillä, koska en kerkeä salille töiden jälkeen. Unia ja ihanaa alkanutta viikonloppua kaikille!

9 kommenttia:

 1. Rakentavana kritiikkinä annan vinkin, katsoppa kahdessa viimesessä kuvassa ssun silmiä. Ei yhtään edustavaa, siispä kannattaa miettiä kuvakulmia ja silmien asentoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi elämä : D tässäkään postauksessa ei varmasti ole pääasiassa mikaelan silmien asento vaan hiukset: DD ja mitähän vikaan niissä on toka vikassa kuvassa? (:

   Poista
  2. Siis mitä ihmettä? :D En ymmärtänyt kyllä yhtään, mikä Mikaelan silmissä on muka "vikana" viimeisissä kuvissa! Hyviä kuvia ovat kaikki ja kuvakulmat ihan tarpeeksi edustavia <3

   Poista
 2. Hei jee! Kiva, että onnistui :) Ja kiitti vielä, kun linkkasit :)

  xo Erika

  VastaaPoista
 3. Sulle sopii tuo musta kihara tukka ihan älyhyvin! Ihana kissa! <3

  VastaaPoista
 4. Ei ole mitään vikaa kahden viimisen kuvan silmissä tai muussakaan! Rakentava kriitiikki my ass..

  VastaaPoista
 5. Mukavaa nimipäivää Mikaela :) !!

  VastaaPoista
 6. Voi kun iiihanat hiukset! :)
  http://jr-myownwayofmylife.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela