SOFT LEATHER AND GREY

maanantai 16. syyskuuta 2013


Leather jacket Vila*
Jeans Lindex
Shoes Converse
Scarf ACNE
Beanie H&m

Tänään tuli asukuvaksi poikkeuksellisesti ulkovaatteet, koska hirmu pitkän yhden tunnin koulupäivän menin yksinkertaisesti farkut-peruspaita-pipo -linjalla tänään. Ulos kiedoin kaulaani uuden huivin ja päälle toukokuussa töistä ostettu ihanan pehmeä aitonahkainen rotsi. Harmittaa muuten ihan hirveästi, kun tuo takki alkaa olemaan liian iso auki pidettäväksi ja ei istu silloin yhtään. Kiinni se vielä onneksi menee, mutta taitaa keväällä olla uuden takin hankinta edessä. Tuo on aivan ihana ja päätin satsata aitonahkaiseen takkiin kerrankin ja nyt tämänkin käyttöikä jää näin pieneksi, vaikka ihan muuta aluksi suunnittelin. Okei, on kiva kun painoa on lähtenyt, mutta miksei vaatteetkin voi kutistua samaa tahtia? :-D

Ainiin mites tuo tukka? Mä en vain viihdy siinä lyhyessä ja tänään turvauduin vanhoihin clip on-pidennyksiin. Kampaaja tilasikin mulle uudet teippipidennykset ja laitetaan ne päähän tässä varmaan reilun viikon sisään, kunhan ne saapuvat ja saadaan aikataulut yhteen. En vain tunne itseäni yhtä itsevarmaksi ja kauniiksi lyhyessä tukassa, joten mieluummin säästän itseni itkupotkuraivareilta aamuisin ja suosiolla laitan pitkät pidennykset takaisin. Pettymys jollekin, mutta pitää mennä omien fiilareiden mukaan :-)

Nyt alan valmistautumaan salille lähtöön, niin on sekin alta pois tältä päivältä. Hauskoja kommentteja tullut tuohon asiakaspalvelu-postaukseen! Laitelkaa ihmeessä lisää kokemuksia ja fiilareita. Vastailen niihin tässä alkuviikon aikana :-)

14 kommenttia:

  1. Kiva, tykkään tuosta asukokonaisuudesta :) Voisin iteki pukea :>

    VastaaPoista
  2. Etkö vastaa ollenkaan kommentteihin ?

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva asu! :)
    En vaan näe että mistä kohti tuo takki on liian iso. En ymmärrä minkä takia kaikkien vaatteiden pitää olla liian pieniä. :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiinni se onkin juuri passeli, mutta auki pidettynä roikkuu harteista tyhmästi todella paljon :-(

      Poista
  4. ihana syysasu! iski oikeen inspiraatio :)

    VastaaPoista
  5. ihanan muhkea huivi : )

    www.terhisuanto.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. hei mistä olet ostanut tuon acnen huivin ! :)

    VastaaPoista
  7. vau tosi kiva perus asu, sopii sulle hyvin! tekis mieli matkia mutta oikeen väriset kengät ja huivi puuttuu :D plus näytät todella kauniilta noissa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela