7/12

perjantai 7. joulukuuta 2012

Moikka! Kuvasin ennen kotiin lähtöä nopsaa puhelimella muutaman kuvan tämän päivän työasusta :-) Aika simppeli, mutta tykkäsin ite. Suurimman osan päivästä olin yksissä nilkkureissa(jenkeistä, esittelen myöhemmin!), mutta jalat väsyi niin paljon joten oli pakko vaihtaa kengät.

Scarf, shirt, pants Vila/Watch Michael Kors/Shoes Converse

Nyt nukkumaan ja herätys on klo 07. Huomenna menen isille syömään jouluruokia, koska he ovat poissa Espanjassa koko joulun ja tulevat vasta uudeksivuodeksi takaisin Suomeen. Vietetään sitten "jouluaatto" jo etukäteen :-) Mä en tästä järjestelystä oikein tykkää, koska enhän mä nyt tiedä mitä teen joulupäivänä! Kaikkina vuosina ollut isällä sen päivän, niin nythän menee rutiinit ihan sekaisin. Ehkä menen vain koko päiväksi isin vanhemmille kattomaan telkkaa, juoruamaan mummon kanssa ja syömään :-D

6 kommenttia:

 1. Lueskelin tuossa äsken vanhoja postauksiasi, ja kohdalle sattui uudenvuodenlupauksesi vuodelle 2012. Miten on, joko olet käynyt ratsastamassa? :D vuotta ei ole enää paljoa jäljellä..;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en! Pitäny syksyllä mennä miljoona kertaa ja ostin uudet ratsastushousutkin ja hanskat syksyllä. Mulla on nyt neljä päivää vapaata ni jos sais aikaseks. Kyllä se mielessä on usein käynyt ja hyvä kun muistutit :-D

   Poista
 2. Moikka! Mulla ois sulle kysymys MK:n Hamilton-laukusta :) Oletko ollut tyytyväinen laatuun? Onko nahkaan tai lukko-osaan tullut käytössä naarmuja? Itselläni on harkinnassa Hamilton large tote sekä Hamilton satchel, vielä kun saisi päätettyä kumpi olisi oman käyttöön sopivamman kokoinen. Kiitos vastauksesta jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukkoon on tullut naarmuja, koska hankaa sitä vasten, missä on kiinni, mutta nahka on ihan priimakunnossa. Pehmennyt vain kuten sellainen nahka tekeekin mikä tuossa mustassa hamiltonissa on :-) Itse olen isojen laukkujen ystävä, joten itelle tuol isompi malli ollut kahden vuoden käytössä aivan täydellinen!

   Poista
 3. ääh en kestä kuinka söpö kännykänkuori!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihii kiitos! :D eiku glitteristä tai netistä itselle omaa ostamaan;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela