Aaton aatto

sunnuntai 23. joulukuuta 2012


Iltaa ihanat! Tulin tossa reilu puoli tuntia sitten iltavuorosta töistä ja huomenna menen vielä aamuksi takaisin työmaalle. Hyvin vältin joulusiivouksen kotona ;-) Paketoin äsken viimeiset lahjatkin ja nyt on kaikki valmistelut joulua varten mun osalta tehty.

Mulla tulee olemaan hieman poikkeuksellin joulu tänä vuonna. Yleensä olen aina herännyt aattona kotona Mäntsälässä, mutta tällä kertaa pääsenkin sinne vasta klo 12 jälkeen, kun työt loppuvat. Muutenkin olen aina joulupäivän viettänyt isällä ja käynyt hänen vanhemmillaan ja ystävälläni Saralla, jotka kaikki asuvat Riihimäellä. Tämän joulun isä viettää Espanjassa, joten joulupäivän suunnitelmat menivät aivan uusiksi. Ikävä viettää ilman isää, äitipuolta ja pikkuveljeä joulua, mutta onneksi voi soitella aattona heille :-) Ajattelin viettää lähes koko joulupäivän isän vanhemmilla ja illalla mennä moikkaamaan Saraa. Tapaninpäivänä onneksi jouluperinteet jatkuvat ja mennään syömään äidin vanhemmille. Ja 27. päivä menen heti aamusta yksin Helsinkiin alennusmyynteihin, joka on ollut monena vuotena osa mun jouluperinnettä. Laitoin jopa vapaatoiveen töihin, ettei tätä perinnettä pilata :-D

Millainen on teidän joulu? :-)

5 kommenttia:

 1. Hih munkin on pakko päästä heti ekana alepäivänä nimenomaan yksin liikenteeseen. Saa mennä mihi haluu eikä tartte ootella ketään.

  VastaaPoista
 2. Miksi et voi mennä äidillesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äitini asuu Mäntsälässä eli kyllä mä sinne menen :-) vähän epäselvästi selitin, kun puhuin vain kodista kun puhun Hyvinkään omasta kodista ja Mäntsälän kodista kummastakin kotina.

   Poista
 3. Hyvää joulua sulle!:) ois kiva nähä postaus sun saamistas joululahjoista!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela