MUS

keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Tein viime viikolla Kicksissä pari meikkiostosta Make Up Storelta ja sain vielä kaupan päälle kivan pussukan, joka sisälsi pari tuotetta :-)

 Huulipuna sävyssä Perfect Match 19e
 Stay in shape brow&lip primer 16e ja kaupanpäälle saatu poskipuna. Oon ihan koukussa tuohon pohjustusvoiteeseen. Se on sopivan tahmaista ja pitää kulmat "paikoillaan" koko päivän ja lisäksi olen käyttänyt tota myyjän suosituksesta myös muuhunkin pohjustukseen. Ihan huipputuote ja suosittelen, varsinkin jos joudut hieman enemmän kulmia piirtelemään :-) Myös huulipuna pysyy hyvin paikoillaan. Olen vain sormilla sitä laittanut.
 Lisäksi sain kaupanpäälle kynsilakan, joka odottaa kesäkelejä :-)

Tein tänään melkein viisi tuntia sitä koulujuttua kirjastossa ja ihan turtunut olo. Nyt vietän sohvalla makoillen loppuillan ja huomenna mennään Cristiinan kanssa jouluostoksille Helsinkiin. Postailen lisää huomenna illalla!

6 kommenttia:

  1. Huulipuna näyttää hyvältä! Täytyypi itekkin käydä kahtelemassa tarjontaa :-)

    http://risleee.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. omapas hyvän sävynen huulipuna ! vois melkeen hommata itellekkin :)

    VastaaPoista
  3. Siis ymmärsinkö oikein, että tuo primeri sopii hyvin jos piirtää kulmat? Itse en juurikaan kulmakarvoja omista ja tämän takia piirrän kulmani joka ikinen päivä. Mutta koska ihoni on helposti rasvoittuva, menee kulmat helposti epäsiisteiksi.
    Jos tuo kerta kuitenkin on hyvää tavaraa niin varmaan joudun itsekin sellaisen hankkimaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin ja itellä ihan sama, että iho rasvottuu. Ihan täydellinen puuterimaisen kulmavärin kanssa, kun värin levittää pienellä siveltimellä :-) eli eka tota Meikkipohjan teon jälkeen sormella kulmiin ja sen jälkeen siveltimellä puuterimaista väriä. Täydellinen combo!

      Poista
    2. http://www.cvs.com/shop/product-detail/Ardell-Brow-Defining-Powder-Mink-Brown?skuId=248987 toi on muuten tosi hyvä puuterimainen kulmaväri. Saa kicksistä ja hinta alle 10e :-)

      Poista
  4. Toi poskipuna vaikuttaa mielenkiintoiselle! Saakohan tolla mahdollisesti sellaiset "pakkaspuna"posket? :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela