XMAS 12

tiistai 25. joulukuuta 2012

Toivottavasti kaikilla oli ihana jouluaatto :-) Itse tulin hetki sitten kotiin ja nyt pitäisi kuivata tukka, pukea päälle ja lähteä sinne isän vanhemmille. Halusin kuitenkin tulla vielä ennen sitä postailemaan hieman omia aattokuulumisia :-)

Aaton vietin tuttuun tapaan Mäntsälän kodissani äidin luona. Meitä oli jälleen iso joukko koossa; minä, äiti, isäpuoli, isoveli, isoveljen tyttöystävä, pikkuveli ja kaksi velipuoltani. Ja siihen päälle vielä koiravahvistusta. Mikähän meno meillä on jokusen vuoden kuluttua kun puolisot ja lapset lisääntyvät :-D

Kahden aikaan tuli äitini vanhemmat meille glögille. Heidän lähdön jälkeen muut menivät saunaan ja syömään alettiin joskus puoli seiskan pintaan. Lahjat pukki oli jättänyt meille kahdeksan aikoihin :-)

Vanhemman velipuoleni Joonaksen super söpö japaninpystykorva Milli
 Ja mun joulukoira Pipsa :-)
 Äiti ja isäpuoli myivät kesän alussa vanhan talomme ja ostivat uuden vähän kauempaa Mäntsälän keskustaa. Ensimmäinen joulu tässä kodissa ja nyt tekin saatte vähän kuvia alakerrasta :-)
 Mua on vaivannut oksennustaudin tapainen pari päivää, joten jäi joulusyömiset vähälle :-( Pitää käydä vielä joku päivä ostamassa kaupasta porkkanalaatikkoa, kotijuustoa ja kinkkua kaupasta, kun pystyy taas syömään ilman etovaa oloa :-D
 Sain äidin vanhemmilta joululahjan tilille jo jenkkeihin ja isiltä tilille, mutta oli mua kuusen alla muutama paketti odottamassa, joista paljastui objektiivi, kirja ja suklaata :-)
Loput postauksen kuvista onkin otettu yhdellä joululahjoistani, uudella Nikkorin 35mm 1.8G-objektiivilla. Olen niin rakastunut tähän!

Nyt pakko pistää tohinaksi. Kuvaan vielä Cristiinalta saadun lahjan teille myöhemmin. Hyvää joulupäivää kaikille!

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. ja ole sä hiljaa jos ei ole muuta sanottavaa, mene sä pois tästä blogista jos olet noin katkera ettet osaa muuta kuin negailla ja kirjoittaa toisille pahoja asioita. ei kannata tulla tänne blogiin jos on noin paha olo ja pakko purkaa pahaa oloa mikaelaan. mikaelan syytä ei ole sinun paha olosi.

   Poista
 2. Tosi kaunis sisustus. :)

  VastaaPoista
 3. upea koti, ihana joulutunnelma ja söötit koirat :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela