Boots x2

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Moikka! Väsyt bloggari täällä. Tuntuu ettei tää flunssa vaan mee ohi:( Vaihdoin eilisen työvuoronkin pois, kun tuli perjantaina niin heikko olo kun teki töitä ja nyt oon vain ollut pari päivää kotosalla.

Kuvasin äsken parin uudet saappaat jotka tulivat kummatkin Brandokselta. Huomasin äsken, että koodilla BELE9L saa 15% alennusta ostosten loppusummasta ja koskee myös aletuotteita :-) Tarjous voimassa 18.12. klo 01:00 asti.

Mä en ole yhtään saapasihminen, mutta nyt löysin kahdet nahkasaappaat suht edullisesti ja kummatkin sopivat todella hyvin. Vaaleemmat ovat varsinkin farkkujen kanssa todella kivannäköiset :-) Noi mustathan meinasin jokusen aikaa sitten ostaa jo helsingistä Stockalta täydellä hinnalla, mutta onneksi ne oli vähän vialliset, joten jäi ostamatta. Sainkin netistä paljon edullisemmin :-)


Nyt pakko laittaa How I met your mother pyörimään ja majottua sohvalle loppuillaksi. Ihan poikki :-( Koitan olla ensi viikolla taas aktiivisempi blogin kanssa :-) ps. Viikko ja yksi päivä jouluaattoon!

13 kommenttia:

  1. Koitahan parantua! :) Tosi kivoja kenkiä molemmat.

    VastaaPoista
  2. Noi on molemmat tosi ihania! Mustat vielä kivemmat :)

    VastaaPoista
  3. Ihanat saappaat! Tykkään erityisesti noista mustista.

    VastaaPoista
  4. Ihania kenkiä! Haluaisin mustat saappaat itsekin......

    xx
    MI MI MENDINE

    VastaaPoista
  5. joudutko maksaan tuon hinnan noista kengistä vaikk brandos on yhteistyökumppanisi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokainen euro meni omalta tililtäni :) Brandos on affiliate-kumppani, eli saan komissioita myynneistä. muuten en ns hyödy mitenkään. Tosin mielelläni lahjakortteja heiltä ottaisin :-D

      Poista
    2. Jotkut vissiin kuvittelevat, että kun on yhteistyössä jonkun paikan kanssa, saa kaiken ilmaiseksi :D. Ehkä siitäkin syystä monet saavat lokaa niskaansa, kun ihmiset eivät oikeasti tiedä asioista yhtään mitään ja huutelevat tutustumatta aiheeseen. Tai eivät usko mitä heille sanotaan. Kannattaisi muutenkin kysyä bloggaajalta aiheesta ennen kuin alkaa huutelemaan. Tämä anonyymi sentään kysyi, että pitääkö sun maksaa noista.

      Poista
    3. Jep ja aina saa kysyä, ei se mua loukkaa. Enemmän sen perättömien huutelu :-) Ja jos jotain ilmaiseksi olen saanut tai saadulla lahjakortilla ostanut, mainitsen sen tekstissä.

      Poista
  6. hei ois ihana jos kerkeisit vastaa, että kuinka kauan sulla kesti noitten kenkien tulla? Tilasin meinaan eilen brandokselta popot nii mietin koskahan ne tulee:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niinku monq vastaskin, niin sellanen 4päivää menee :) veikkaan että ke tai to tulee.

      Poista
  7. Noora, mä tilasin pari viikkoa sit kans brandosilta kengät ja niissä kesti tulla semmonen 4 arkipäivää.

    VastaaPoista
  8. Ai noita Vagabondeja on tänäkin vuonna? Ostin viime vuonna omani ja erittäin tyytyväinen olen, joten hyvän valinnan teit ;)

    VastaaPoista
  9. Vau...Nätit saappaat ...sexyt
    T: Kolli

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela