Ilmoitus/Lemppareita Nellyn alesta

perjantai 28. joulukuuta 2012

*Nellyn ale on kuumimmillaan ja sinne on tehty myös täydennystä. Selailin sitä eilen illalla ja keräsin teille muutamia omia lemppareita pariin kollaasiin :-)


Kävin eilen aamulla Helsingissä sielä alennusmyynneissä ja vitsit olin pettynyt. Zara aloittaa alennusmyynnit vasta tänään! Mitä ihmettä oikeesti :-D Kuulin kuinka todella monet kirosivat, kun ei olekaan mitään alennuksia ja ihan huijausta. Olin aika pettynyt, koska Zaran takia lähdin Helsinkiin asti. Noh, ei voi mitään. Täytyy katsoa jos joku päivä jaksaisi ajella vaikka Jumboon käymään Zarassa. Jouduin sitten menemään eilen vielä illaksi töihin, joten en kerennyt kuvailemaan aleostoksia. Olen tänään yhdestä ysiin töissä, mutta yritän nyt aamulla keretä kuvaamaan ne ostokset ja postailen vaikka illalla :-) Täytyy käydä asioillakin ennen töitä, joten vähän kiirus. Kivaa perjantaita kaikille!

3 kommenttia:

 1. Luin monesta paikasta kuinka osa kaupoista on aloittanut alennusmyynnit jo ennen joulua, niin en ainakaan itse löytänyt mitään kivoja aleja. Oli osa tuotteista varmaan jo alennettu, mutta itse en löytänyt mitään kivaa.

  Nyt sitten uutisissa sanottiin, että osa aloittaa vasta uuden vuoden jälkeen alennusmyynnit. No löysin mä onneksi kumminkin ihania vaatteita eräästä kaupasta ja olivat alennuksessa, mutta mistään peruskaupoista (Seppälä, H&M ym..) en löytänyt mitään.

  VastaaPoista
 2. millon ale- ostospostaus :( käyn kokoaika kurkkimassa millon se tulee :D

  VastaaPoista
 3. näinkin sut zarassa :) olit tosi nätti! en kehdannut tulla moikkaamaan! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela