LV shawl viimeinkin?

torstai 13. joulukuuta 2012

Olen haaveillut pari vuotta Louis Vuittonin huivista ja itseasiassa aikalailla tasan vuosi sitten kirjoittelinkin pohdintaa huivin ja Azur-speedyn välillä. Kesällähän ostin sen Speedy 35:sen Azurina ja huivin osto on lykkääntyny viimeisen vuoden aikana enimmäkseen niiden laatua koskevien keskusteluiden vuoksi. Kuitenkin aika 50/50 on kuullut huivin laadusta mielipiteitä. Jotkut sanovat että pysynyt hyvänä langanvedoista huolimatta (sormuksista yms aiheutuneita), kun taas joidenkin mielestä mennyt todella hirveään kuntoon nopeasti. Huivi kuitenkin maksaa nykyään 380euroa ja itse nimenomaan haluan Monogram Denim Shawlin, joten lurex-versio ei voi olla vaihtoehto.

Olen nyt muutaman viikon pohdiskellut, raaskisinko ottaa riskin ja ostaa itselleni joululahjaksi tuon huivin vai en. Nyt siihen olisi sivussa tarpeeksi rahaa, mutta pelottaa meneekö huonoksi nopeasti. Tai pystyisikö sitä kyllästämään tai jotain jotenkin, ettei nukkaannu? :-D En tiedä yhtään.


Mikä on teidän mielipide. Ostaako vai eikö osta?

Ps. Sain sen vaihdon Keravan Laureaan! Eli jos en saa töitä Tukholmasta, sain ainakin vaihdettua kouluni sinne :-) Joten pientä vaihtelua elämään ja uudet kuviot sen myötä tammikuun alusta lähtien.

26 kommenttia:

  1. Tosta linkistä tulee kylläkin joku nainen bikinit päällä.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hhahaha onneks ei ollu mitään pahempaa :-D Kaveri linkitti ton naisen treeniblogin ja tuli pastettua sile toi kuva, jossa kroppa ihan kiva vaikken itse tykkääkään naisella noin tikistä kunnosta. Päätyi näköjään blogiin. Onneksi kerroit, joten muutettu! Oon hyvä pasteemaan vääriä juttua kun ei olekaan ctrl+c toiminut :-D

      Poista
  2. HUH HUH! Täytyy sanoa, että ymmärrän monet kalliit jutut, mutta ton verran huivista?? :o Tarkistin jo sataan kertaan, että luinko oikein.. Noh, jokainen tehköön rahoillaan mitä tahtoo. Toisaalta jos empii ni mieti mitä kaikkea tolla rahalla saa :))

    VastaaPoista
  3. Muutatko sitten pois hyvinkäältä vai vaan käyt koulua keravalla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täältä käyn koulua :) En halua muuttaa tästä asunnosta pois ja työ on kuitenkin täällä

      Poista
  4. Osta! Tuo on aivan ihana! Vaikka vähän nukkaantuiskin ajan mittään, niin mitä sitten. Käyttötavaraa se kuitenkin on ja siinä on vaan enemmän meininkiä jos on vähän eläneen näköinen! ;)

    VastaaPoista
  5. Itse en LV:sta välitä sitten yhtään, enkä ikinä maksaisi tuollaista summa huivista, joten kantani lienee selvä. Eniten kuitenkin mietityttää tuo laatu. Tuollaiseen hintaan kuuluisi saada ehdotonta laatua, ei mitään 50/50 -kamaa. Tietysti ihan jokainen käyttäjä ei voi olla tyytyväinen, mutta jos about puolet eivät laadun puolesta liputa, niin jättäisin ehdottomasti ostamatta. En ostaisi edes kympin huivia jos joltain kuulisin, että menee nopeasti huonoksi.

    VastaaPoista
  6. Voi tuota rahalla leuhkimisen määrää. :D Voi taivas.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeisesti se, että säästössä on rahaa, on leuhkimista? Harvoin tän ikäisenä laitellaan palkasta noin vaan 400euron huiviin ilman säästämistä :-)Kyseessä kuitenkin pitkään himottanut sijoitus

      Poista
    2. Missä kohtaa? Mulla meni ihan ohi..

      Poista
    3. ei oo oikein kyllä puuttua toisten raha asioihin enkä sinun raha asioista minun todellakaan tarvitse tietää, mutta haluan vain sanon,että kyllä tästä blogista niinkuin aika monesta muustakin tulee helposti aika pinnallinen kuva ihmisestä. esim. olit siellä amerikassa ja esittelit kyseisiä tuotteita mitä olit ostanut, ei ne kuitenkaan ainakaan mun budjetille olisi sopivia, vaikka käyn töissä opiskelun rinnalla ja laitan säästöönkin :) mutta siis kyllä määkin nuita ostelisin, jos varaa on. ja sulla näköjään on, joten kenenkään ei tarvitse niihin puuttua. eli tää viesti ei missään nimessä ollut negatiivinen vaan aattelin vaan kertoa miten monet ajattelevat helposti :)

      Poista
    4. Et sitten ensimmäinen anonyymi tajua, että toisilla ihmisillä voi olla rahaa säästössä ja töitä tekemällä saa rahaa. Kun säästää tilistä joka kuukausi jonkun verran, voi sitten ehkä ostaa jotain luksustakin. En ymmärrä tuollaista toisen ostoksiin tai rahoihin puuttumista. Ei kannata tulla lukemaan blogia jos tulee noin paha mieli ja pakko purkaa pahaa oloa Mikaelaan ja muihin bloggareihin.

      Sitä paitsi en missään vaiheessa huomannut Mikaelan leuhkivan rahoilla, näytä kohta missä niin sanotaan. Leuhkiminen olisi sitä, kuinka kehuttaisiin että mullapa on näin paljon tilillä rahaa ja teilläpä ei. Että voi taivas sinnekin ja sun kommenteilles.

      Poista
  7. http://keepholdingonblog.blogspot.fi/2012/11/monogram-shawlista.html Tuolta blogista löytyy kokemuksia monogram shawlista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja voi ei, nyt kun ton luki niin kyllä se kait on pakko käydä vihdoin ja viimein hankkimassa omani :-D

      Poista
  8. Tervetuloa Keravan Laureaan! Varmasti tullaan törmäilemään sillä se on niin pieni paikka :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! Mua saa tulla moikkailemaan, haahuilen oletettavasti ympäriinsä super eksyneen näköisenä :-D Oon ihan paniikissa, koska mitään tietoa missä pitää olla ja milloin, mikä päivä alkaa koulu, miten valkkaan nyt kurssit sieltä ja ääääh. Pitää ehkä soitella sinne joku päivä.

      Poista
  9. 395 toi mun mielestä makso helsingin liikkeessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hemmetti noi nostaa hintoja koko ajan. Eli pakko ostaa nyt, enneku menee yli 400e :-D

      Poista
  10. Sain omani värissä Pomme d'amour synttärilahjaksi syyskuussa ja on säilynyt hyvänä käytöstä huolimatta. Tietenkin kynsistä ja sormuksista vähän ottaa osumaa (eli yksi pieni reikä tullut kun onnistuin jäämään kiinni kerran) mutta muuten pysynyt hyvänä, ei oo siis mitenkään nukkaantunut tms. Säilytän huivia henkarilla, jossa saa roikkua vapaana "hengittämässä" ja sit käytön jälkeen jos näyttää ryppyseltä niin kevyesti silitän. Tosi ihana ja paljon kehuja saan aina :)

    VastaaPoista
  11. Joku yummy tai joku kirjoitti siitä miten huonoksi nää menee pienen käytön jälkeen. Jos nyt oikein muistan. Jäi vain mieleen ku mietin et kuka hullu ostaa noin kallista ja huonolaatuista huivia vain sen merkin takia. Ai että mie lähtisin neljällä sadalla jonnekin ulkomaille<3

    VastaaPoista
  12. En kyllä todellakaan laitaisi tuollaista summaa huiviin, jos vähääkään joutuisin pohtimaan laatua ja huivin nyppyyntymistä. Järki käteen hei:)

    VastaaPoista
  13. Tervetuloa Keravalle vain :) täällä ollaan, vaikkakin valmistunkin tammikuussa :D hienoa kun sait vaihtaa, itselläkin oli sama juttu, että eka aloitin p2p:ssä sitten vaihdoin normilinjalle, hyvin hyvin tyytyväinen olen.

    VastaaPoista
  14. tuolle rahalle keksis parempaa käyttöö, järki käteen rahan kanssa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela