Throwback: Cape Town

sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Ilmat ovat mitä surkeimmat ja lomakuume kasvaa kasvamistaan. Noin kuukauden päästä olenkin suuntaamassa jonnekin lämpimään tai ainakin Hollantia lämpimämpään maahan, mutta kohde on vielä hieman epäselvä. Odotellaan ystävän kanssa edullisen matkan ilmestymistä, koska ihanne olisi päästä kaukomaille, mutta suhteellisen edullisesti. Reissu tulee niin tarpeeseen ja toimii samalla palkintona itselleni tradenomin tutkinnon suorittamisesta. Tutkintotodistuksen saan nimittäin käteen juuri tuolloin hiihtolomaviikolla.

Viime vuoden on-off - bloggailun takia Etelä-Afrikan oleskeluni on jäänyt osittain käsittelemättä täällä blogissa. Lomakuumeen takia oli mukava klikata Kapkaupungin valokuvakansio auki ja fiilistellä lämpöä edes kuvien kautta. Voi vitsit miten kaipaankin takaisin tuohon kaupunkiin ja Atlantin rannalle. Kapkaupunki on mahtakohteena todella siisti, turvallisen oloinen ja oleskelu on ruokailun puolesta edullista verrattuna moniin kaupunkikohteisiin. Tämä postaus sisältää sen enempää höpisemättä snap shotteja tuosta upeasta paikasta. Nauttikaa!


PLEASE TAKE ME BACK!

Ps. Mitä mieltä uudesta ulkoasusta? Peukku ylös- vai alaspäin?

8 kommenttia:

 1. Hyvälle vaikuttaa uusi ulkoasu :)

  VastaaPoista
 2. Mobiiliversio on aivan kamala :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutettu bloggerin omaksi mobiiliversioksi. Toivottavasti on nyt parempi :-) Kiitos palautteesta!

   Poista
 3. En tykkää. =/ Tykkään että postaukset on suoraan luettavissa eikä tartte erikseen klikkailla postausta auki. Näyttää olevan valitettavaa että tämä tyyli on nyt tulossa blogeihin että jokainen postaus pitäisi erikseen klikata auki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi. Pakko myöntää, että tykkään itsekin jos postaus on saman tien auki, mutta nyt ymmärrän miksi tälläinen ulkoasu on monilla käytössä. Mielestäni blogi on paljon siistimmän näköinen.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela