Wrap up: End of December till this week

tiistai 19. tammikuuta 2016

 Moikka! Nyt tulee katsausta jouluviikosta tähän viikkoon ja sitten voin aloitella bloggauksen tavallaan puhtaalta pöydältä. Ainakin yksi hiusjuttu on tulossa tällä viikolla ja varmaan myöskin muutama alelöydön esittely :-)

21. joulukuuta ja matkapäivä Suomeen

Lähdin maanantaina aamukahdeksan kieppeillä kohti Schipholia ja Suomea. Edessä oli tosiaan kolmen viikon lomailu ja olin enemmän kuin innoissani päästessäni kotiin hieman pidemmäksi aikaa. Lensin Kööpenhaminan kautta ja lento laskeutui neljän pintaan päivällä.


Mäntsälän Kuntokeidas on ehdottomasti yksi lempi kuntosaleistani ja ilmapiiri on siellä aivan huippu. Kotimatkalla poikkesin hakemaan mulle salikorttiin aikaa ja illalla piti heti käydä jo jumppaamassa alakroppaa. Mun kotisalilla täällä ei ole kuin ihan surkeat painopakka pysty-hack ja jalkaprässi, joten kunnollista levypainoprässiä ja -hackia tuli kulutettua Suomessa oikein urakalla ;-) Ja pääsin tuon viikon tiistaina vihdoin kampaajallekin.


Aaton aatto


Aaton aattona käytiin äidin kanssa Helsingissä ja illalla auttelin joulupukkia paketoimisessa. Odotin sormet syyhyten paketointia, koska en viitsinyt tehdä sitä etukäteen Hollannissa matkalaukkuun pakkaamisen takia. Miksi kuitenkin aina muutaman ensimmäisen paketin jälkeen homma alkaa kyllästyttämään ja loput paketeista menee tyylillä paperiin ja vähän nauhaa ympärille? :-D

Jouluaatto


Jouluaatto meni tuttuun tapaan Mäntsälässä ja kokoonnuimme yhteen koko perheen voimin. Tänä vuonna syömään jäivät myös äitini vanhemmat, joten vauvan lisäksi tuttu porukka kasvoi kahdella. Saa nähdä joutuuko ensi vuonna hankkimaan isomman ruokapöydän, jos vaikka allekirjoittanut toisi jonkun joulupöytään. Tai nuorin pikkuveljistäni. Saa nähdä ;-)


Tänä vuonna meidän perheessä oli oltu todella kilttejä. Ehdottomasti kiltein oli tietysti ollut vauva, joka vei lahjapotin muihin verrattuna ihan kuus nolla! Omista paketeista löytyi muun muassa kirjoja, kylpypyyhe, uusi sähköhammasharja, hajuvesi sekä pikkuisen suklaata.

Joulupäivä


Tänä vuonna isäni, äitipuoleni sekä pikkuveljeni viettivät joulun Suomessa Espanjan sijasta, joten muutaman vuoden tauon jälkeen tuli vietettyä joulupäivä isällä. Scrabble on yksi lempi lautapeleistäni ja onneksi äitipuoleni pitää myös siitä pelistä. Joudumme aina pelaamaan sitä kahdestaan, kun kukaan muu tuosta taloudesta ei välitä kyseisestä pelistä. Höh!


Joulupäivänä näin myös nopeasti Cristiinaa lahjojen vaihdon merkeissä. Omasta paketista löytyi täydennystä kosmetiikkaan ja lempi tuotteitani Benefitiltä. Ei olisi voinut osua paremmin nappiin!

Tapaninpäivä


Tapaninpäivänä kävimme syömässä äitini vanhemmilla samalla porukalla kuin jouluaattona. Kolme päivää kunnon syömisjuhlaa, joten alkoi tekemään jo hieman tiukkaa. Turvotuskin alkoi olemaan sitä luokkaa, että kaikki vaatteet kiristivät eivätkä alaosat meinanneet mennä kiinni. Ja ei, en liioittele yhtään! :-D The struggle was real!


Tammikuun alku

Uuden vuoden jälkeen aika meni opparijuttuja valmistellessa, kavereita nähden ja sisällä kovia pakkasia piilossa. Ei mitään kovin kummoista.


Lähtöäni edeltävänä perjantaina kävimme Töölön Denniksessä pizzoilla tyttöjen kesken. En ollut aikaisemmin käynyt Denniksessä ja ei ollut mikään kummoinen kokemus. Mielestäni esimerkiksi City Centerin Leonardossa on huomattavasti paremmat pizzat. Jopas on nyt ollut pizzapettymyksiä :-D


Lähtöpäivä kotiin 12.1. 


Lähdin jo jo 06:40 lennolla takaisin kotiin. Juuri tuona aamuna alkoi se kamala lumimyrsky ja Suomen päässä koneeni oli noin 40 minuutia myöhässä. Mulla oli alle tunnin välilasku Kööpenhaminassa ja jouduin jännittämään kerkeänkö jatkolennolle. Onnekseni pääsin koneesta nopeasti ulos ja olin jo seuraavalla lähtöportilla juuri, kun boardin alkoi. Kävi hyvä tuuri! Alla olevassa kuvassa onkin jo vähän erilaiset maisemat kotimatkalta verrattuna saimaiseen aamuun. 


Ja kotona odotti ihana tervetuliais-piirrustus lapsilta!

Viime loppuviikko

Viime viikko meni todella nopeasti. Töitä, kotiutumista, perjantaina parit viinilasilliset Utrechtissa ja lauantaina vahdin illan lapsia, kun vanhemmat olivat illallisella. Saatiin myös pikkuisen lunta ja muutamia pakkasasteita tänne Hollantiinkin. Viikonlopun tienoilla sää ilmeisesti hieman lämpenee ja saadaan nauttia jälleen ah niin ihanista vesisateista. Vaikka onkin ollut muutama aste pakkasta, on ihana auringonpaiste piristänyt.


Nyt on kahteen postaukseen kiteytetty viimeiset kaksi kuukautta :-)

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela