Muutama juttu, jota et välttämättä tiennyt minusta

maanantai 25. tammikuuta 2016Menen todella harvoin nukkumaan ilman, että tiskaan likaiset tiskit pois. Iltapalani on usein puuro ja teetä, joten tiskiä kertyy pelkästä iltapalasta vähintään kattila, kauha, teekuppi, lusikka sekä iso lautanen. Jos en tiskaa, olen todellakin kuolemanväsynyt!

***

Autolla ajaessa hiljennän musiikkia aina risteykseen tullessa, juuri ennen kotipihaa tai parkkeerauksen suorittamista sekä silloin, kun etsin jotain tiettyä osoitetta. En pysty ajattelemaan, jos musiikki on liian kovalla!

***

08:23 on jokin maaginen kellonaika, jolloin herään. Jos tiedän, ettei minun tarvitse aamulla olla jossain aikaisin tai voin nukkua ihan hyvin ainakin yhdeksään, en viitsi laittaa edes herätyskelloa soimaan. Esimerkiksi sunnuntaina avasin aamulla ensimmäisen kerran silmät tuolla kellonlyömällä, vaikka olin nukahtanut vasta aamuviideltä baari-illan vuoksi. Tänäänkin biologinen herätyskelloni pärähti soimaan klo 08:23. Eipähän tule nukuttua pommiin mistään aamupäivän jutuista.

***

Treenaamaan lähtiessä ideaalini on ajoittaa treenin niin, että aloitan sen aina tasatunnilta tai sitten puolelta. Välillä odottelen tavallaan ihan turhaan ennen salille suuntaamista, jos kello ei ole missään "fiksussa" ajassa ja joutuisin aloittamaan treenin esimerkiksi 13:40.

***

Muitakin nukkumiseen liittyviä juttuja ovat, että sanon itselleni ääneen "Nyt aletaan nukkumaan.", kun on aika lopettaa puhelimen näpertäminen ja alkaa nukkumaan. Aamuisin sama juttu, jolloin totean itselleni ääneen "Nyt noustaan.", kun on aika lopettaa aamun somehetki ja aloittaa aamurutiinit. En muuten pahemmin puhu itsekseni, mutta tuollaista itseni käskytystä saatan harrastaa. Muuten en edes ole kova nalkuttamaan muille!

***

Olen todella huono vastaamaan viesteihin. Vuorokauden tai parinkin viive ei-sillä-sekunilla -vastausta vaativaan viestiin on aivan normaali, eikä mitään henkilökohtaista.

***

Rakastan rutiineja ja minusta olisi ihanaa, jos voisin suunnitella aikatauluni vaikka koko tulevaksi vuodeksi. Varsinkin ruokailujen suhteen tykkään rutiineista. Aamupalani nautin mieluiten kello yhdeksän, torstait ovat usein lepopäiviä salilta, iltapalan syön klo 20-20:30 tienoilla ja se on useimmiten puuroa, sänkyyn menen arkisin pääsääntöisesti kello 21 ja nukahtaminen tulee tapahtua ennen vuorokauden vaihtumista. Sunnuntait tykkään viettää yksin puuhaillen mitä sattuu huvittamaan.

***

Rakastan katsoa elokuvia ja sarjoja, mutta usein yhden jakson tai leffan katsomiseen saattaa mennä monta päivää. Kesken katselun keksin usein jotain muuta, jota alan selailemaan puhelimella tai tietokoneella tai sitten alkaa väsyttämään. Kyllästyn myös todella nopeasti leffaan tai sarjoihin. Elokuvista jätän harva se kerta katsomatta esimerkiksi viimeistä puolta tuntia, jos se ei vaikuta enää kiinnostavalta.

***

4 kommenttia:

 1. Mikset tee puuroa mikrossa? siihen ei menisi kun 3 min varsinkin aamuisin nämä ovat minulle tärkeitä säästettyjä minuutteja =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole mikroa enkä itseasiassa pidä mikropuuron mausta :D

   Poista
 2. Aijotko vastata enää niihin kysymyksiin mitä tuli sun kysymyspostaukseen?

  VastaaPoista
 3. haha kierrät näköjään kokonaan ton kysymysvastauspostauksen.... ei kyllä yllätä yhtään:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela