Klassinen alelöytö

torstai 28. tammikuuta 2016

 Vaikka itse sanonkin, olen äärimmäisen fiksu aleshoppailija. Kesällä bongailen alennusmyynneistä syksyyn ja talveen sopivia vaatteita ja talven alennuksesta yritän bongata perusvaatteita sekä mahdollisesti edellisestä sesongista olevia kevät- ja kesävaatteita. Usein esimerkiksi bikinejä saa edellisestä mallistosta todella halvalla. Monissa ketjuliikkeissä monet vaatteet ovat vuodesta toiseen malliltaan lähes identtisiä, mutta sävyt muuttuvat ja mahdollisesti pieniä yksityiskohtia on lisätty tai poistettu.

Myös klassikkotuotteita olen ostanut paljon alennusmyynnistä ja ajattomat nahkakengät, kuten nilkkurit ja saappaat, ovat sellaisia, joita kannattaa alennuksista bongata. Laukkuja ja muita asusteita saa myös hyvään hintaan, enkä osta ketjumyymälöistä lähes koskaan mitään koruja tai muita asusteita normaalihintaisina.

Kävin eilen tässä meidän keskustassa pyörähtämässä ja poikkesin ensimmäisen kerran täällä Hollannissa C&A:n liikkeeseen. En Espanjassakaan lomaillessa käy siellä ikinä, mutta joku aikaa sitten näin yhdessä blogissa takin, joka oli ostettu sieltä. Löysinkin itseasiassa sen takin, mutta muutaman koon liian isona. Kyseessä oli kuitenkin sellainen musta "pörrötakki", joka ei näytä niin pahana over sizena. Alehinta oli vain 19euroa, joten päätin antaa sille mahdollisuuden.


Toinen alelöytö oli tämä musta pikkulaukku.Yleensä en pidä kokonaan ketjua olevista hihnoista, mutta tähän laukkuun se sopi. Hihna on myös irrotettava, joten voin halutessa vaihtaa tai ostaa tähän toisen hihnan. Pidin laukun simppelistä ulkonäöstä sekä pienistä yksityiskohdista. Tämä on aivan täydellinen laukku iltamenoihin, koska menee rinnan yli sekä toisella olalla pidettävänä.


Laukun takapuolella oli myös söpö yksityiskohta. Kullanvärinen sydän! Plussaa tälle löydölle myös hyvästä määrästä pikkutaskuja. Yleensä jemmaan kortit pikkulaukkujen pohjalle, joten tässä ne sekä avaimet saa vähän varmempaan talteen. Mielestäni ihan hyvä löytö yhdeksällä eurolla!


Mitä te yleensä hankitte alennusmyynneistä?

2 kommenttia:

  1. On kyllä todella kiva!

    VastaaPoista
  2. Nykyään yritän löytää lähinnä klassisia tuotteita. Nahkalaukut/kengät kiinnostavat ja myös usean suomalaisen/ruotsalaisen merkin klassikkovaatteet. Ja tottakai, treenivaatteita :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela