Tyhjä

keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Oon ihan väsyny, vaikka en oo tänään oikeestaan tehny mitään! Mulla oli tosiaan vapaapäivä ja hengailin vaan, kävin kotona moikkailemassa kipeilevää äitiä, koiria ja hakemassa postit plus yhen huivin. Siitä suuntasin koululle siirtämään muistitikulle yhdet korjattavat aineet ja siitä Mikalle takas datailemaan.

Nopean laittautumisen jälkeen lähdin sinne Lahteen
Ehdin ennen motarille liittymistä kuvailla ihanan tulviintunutta peltoa, kun edessä oli joku super pitkä kuljetus. olin ihan ajatuksissani ja yht äkkiä hätkähdin, kun toi näyttää ihan järveltä. Luulin että olin ajanu liittymän ohi :-D

Asukuvia ei ole, mutta kuvasin tän päivän ostoksen
Korkeavyötäröiset mustat shortsit, sellaista pehmeää kangastan, 14,90e Gina tricot. Punnitsin kauan näiden ja niiden H&m The garden collectionin sinisten kanssa, mutta näihin päädyin. En tykännyt niistä lepattavista taskuista niissä H&m:än. Ja buu, ei löytyny niitä kivoja housuja :-(

Kotona odotti huuto.netistä huudettu mustavalkoinen Gina tricotin circle scarf. Me likes :-) Täytyisi jaksaa se Bikbokin sinivalkoinen huivi ommella putkiloksi, kuhan vain saisi aikaiseksi

Tarvisin muuten apua. Mulla on tosi värjääntyneet kynnet tummien kynsilakkojen takia. Enhän mä pönttö ole tajunnut mitään aluslakkoja käyttää ja muutenkin mulla on aina lakat kynsissä. Tuolla Mäkkärissä ei saa käyttää kynsilakkaa ja nää mun kynnet on HIRVEET!
Muutenkin pureskelen kynsiä ja liuskoitumisen vuoksi revin niitä. So grose!

Tarvisin neuvoja, miten saan kynnet vaalennettua?

23 kommenttia:

  1. kynsiin auttaa kun liotat niitä sitruunamehussa tai etikassa. 8) ja onnee työpaikasta vielä!

    VastaaPoista
  2. ainaki mavalalla on sellane lakka tai joku aine millä saa kynsiä vaalennettua :)

    VastaaPoista
  3. mulla kävi mun kynsille samoin kuin käytin yhessä vaiheessa paljon kynsilakkoi. :( ei niihin oikee muu auttanu ku kynsilakkojen pois jättäminen, käytin myös mavalan kynsiä kasvattavaa/vahvistavaa öljyä.

    VastaaPoista
  4. Eri kynsilakkavalmistajilta löytyy kynsiä "valkaisevia" lakkoja, juurikin tuohon tarkoitukseen.

    Suosittelen myös hankkimaan lasiviilan ja bufferin, joilla saat tuon liuskoittumisen kuriin.

    Ja kun et lakkaa voi töiden takia käyttää, niin voithan silti hoitaa kynsiäsi kynsiöljyllä, jotta ne pysyisivät paremmassa kunnossa.

    VastaaPoista
  5. ootko harkinnu geelikynsiä?:) mulla on ja ne on ihanat!

    VastaaPoista
  6. Kipaise ostamassa ruokakaupasta sitruunoita, halkaise yks ja hankaa sitä hedelmäliha-osaa kynsiin. Tää kikka toimii ainakin tupakan värjäämiin kynsiin. Kokeile, että toimiiko.:)

    VastaaPoista
  7. Mavalalta löytyy tuote joka vaalentaa kynsiä. Mava-White :)

    VastaaPoista
  8. Kohtalotovereita täällä kynsien suhteen.. :// Onnea uudelle työpaikalle!:)

    VastaaPoista
  9. Taidat joutuu ootteleen et kynnet kasvaa ja sitä mukaa leikkaa värjäytymää poies. :)

    Mulle tuli tänään ne GG.n sortsit mut beigenä. must ne taskut oli iahnat!

    VastaaPoista
  10. Mulla ainakin lähti aika nopeesti ihan itsestään noi värjäymät:)

    VastaaPoista
  11. Muakin harmittaa kun tuolla ei saa pitää kynsilakkaa. Haaveilin myös joskus tekokynsistä, mutta eipä tuu onnistuu nyt kun on tuolla töissä. Mulla muuten kerran unohtu ottaa punaset kynsilakat pois, oli kiva niitä alkaa sitten repiä 5 minuuttia ennen kun piti leimata ittensä sisään :D Vuoropäällikkö vähän naureskeli mulle.. :D

    VastaaPoista
  12. kokeile mava-white optista kynsien värin parantajaa:D äiti osti tän city marketista muistaakseeni:D kynnet näyttää ihanan vaaleilt sen jälkee:)

    VastaaPoista
  13. Kokeiles Mavalan Mava-White Optical Nail Whitener, mulla ainaki toimii :) jossain on suositeltu myös sitruunamehua tai bufferilla viilausta. ja sitte ku taas lakkailet ni käytä sitä aluslakkaa. Esim. Essien 3 way glaze on kätevä, sitä voi käyttää myös päällyslakkana sekä ihan sellaisenaan.

    ps. kyllä mä ainaki käytin mäkkärissä kynsilakkaa (yleensä väritöntä), mutta en kyllä työskennelly keittiössä ollenkaan.

    VastaaPoista
  14. Hmmm kävin miettimään et auttaisko sitruuna ? Tai kun sehän valkaisee ainaki hampaita ja kai hiuksia auringossa. Kannattaa ainakin kokeilla :).
    Oikein hyvää kevättä ja työniloa ;)!!

    P.S. Sulla on typo tuossa, se on gross :p Anteeks pilkun halailu :D

    VastaaPoista
  15. Moi Mikaela!

    Oletko kokeillut ns. taikaviilaa koskaan ((magic) buffer)? En tiedä saako sillä vaalennettua kynsiä, mutta sillä saa mahtavan, lakkamaisen kiillon ilman kynsilakkaa! Liekö kuvittelua, mutta mielestäni kynnet myös kasvavat nopeampaa kun käyttää viilaa säännöllisesti. Uskoisin, että voisi auttaa myös tuohon liuskoittumiseen.

    Nyt käytössäni on Trindin Nail Magic Buffer. Olen saanut sen lahjaksi sairaanhoitajana työskentelevältä ystävältäni (joka itsekin on vannoutunut viilailija, koska ei voi käyttää lakkaa töissä). Luulisin, että sen hinta on ehkäpä 5-10 euroa.

    Joskus ensimmäisen viilan hankkiessani puuha tuntui jotenkin työläältä ja vähän ärsyttävältä :)Nykyäänn luonnistuu jo "ajattelematta" esim. lehteä lukiessa.

    Hippiäinen

    VastaaPoista
  16. moi! sitruunalla ja sokerilla hieromalla saa ihan mielettömän tehokkaasti tummaa pois kynsistä (toimii myös esim mustikan jälkiin kesällä)

    VastaaPoista
  17. heeei ! sanoit jossain postauksessa ton www infiten hoitosuihkeen olevan hyvää niin kyselisin nyt onko se tämmöinen http://www.hairstore.fi/webstore/?main2=1 mikä sinulla on, koska pidennyksesi näyttävät pysyvän tosi hyvässä kunnossa ja pitkään =)

    VastaaPoista
  18. Heippa!
    Sulla on upee blogi!
    Oli mulla asiaakin :D Oon Lindexillä töissä naistenosastolla, ja meille tuli pari päivää sit sellaset chinot mitä olit ettiny! Ehkä vähän enemmän hiekanväriset eikä niin korkeavyötäröiset, mut ajattelin jos haluut käydä kattomassa, hinta oli 24,95e :-)
    -Essi

    VastaaPoista
  19. LCN lakat ovat hyviä ja niiden kynsi öljyt, ovat ammattituotteita ja halvempia kuin mavalat. t.Karmen

    VastaaPoista
  20. voisitko joskus tehä postauksen sun lemppari ulkomaalaisita blogeista?:) ihastuin siihen ulrikaan jonkä asu täällä pyörähti ja haluisin tietää mitä muita luet!

    VastaaPoista
  21. Mä oon ainakin monesti nähny mäkin autokaistalla työskentelevillä käsissä kumihanskat? Mitä varten ne on? Luulis että sellasia käytettäessä ei haittaa kynsilakat :o

    VastaaPoista
  22. lopeta se röökin vetäminen. sitä myöten kyntesikin valkenevat ja sinulla on paremmat mahdollisuudet pysyä pidempään elossa :D

    VastaaPoista
  23. keltasuus kynsistä lakan jäljiltä lähtee hammastahnalla, kertoo mun ah-niin-paras niksikirja ;)
    KERRO MUUTEN jos saat selville miten liuskottuminen loppuu! hermo menee mulla ainaki tähän...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela