105 päivää

perjantai 30. huhtikuuta 2010

 Varattiin eilen Mikan kanssa Tjäreborgin happy hourista viikon loma Kreikan Kosille. Hotellin on aivan yli ihana, tosin lapsiperheille suositeltu mutta eipähän ole kamalaa möykkää iltaisin :-) Hyvä niin!

Hotelli on Peridis family resort, huoneistohotelli ihan keskustassa ja puolen kilometrin päässä rannasta.
Matka on 13.-20.8. Sitä odotellessa!

15 kommenttia:

 1. voi vitsi tekis kyllä itekki mieli lähtee jonnekki lämpimään:-)! ps. oot ihan super söppänä♥

  VastaaPoista
 2. Näyttää ihanalta paikalta! Vitsi ku itekin pääsis taas Välimerelle<3 No syksyllä taas on mentävä jos kohdalle sattuu sopivan hintainen äkkilähtö :D

  VastaaPoista
 3. Jee Kos on kuulemani mukaan mukava paikka, tosin niin pieni saari, että sen kävelee nopeasti läpi :) Itse lähden 3viikon kuluttua Kyproksen Ayia Napaan rentoutumaan ja bilettämään lakin kunniaksi, kun sain vapaavalintaisen matkan lahjaksi ja päädyin tuohon, koska en ole koskaan ollut "aurinkolomalla". Saan myös toivon mukaan mukavan pohjarusketuksen kesää varten.

  VastaaPoista
 4. voi vitsi, näyttää ihanalta! mäkin tahon :-)

  VastaaPoista
 5. Oi että! KOS on yks ehdottomia suokkareitaa kreikan saaristossa, varsinkin just kesällä :-) Tosi paljon nuorisoo, ihania baareja/rantoja/ruokaa ym.! Yksi ihanimmista kokemuksista on kuuma-lähde -ranta, eli älyttömän lämmintä vettä vulkaanisuuden vuoksi, suosittelen! :)

  VastaaPoista
 6. ihanan näköstä! :)

  VastaaPoista
 7. Pitäkeehän hauskaa. Vuoden alusta asti olen tätä sun blogia seurannut. Oot tosi herttainen tyttö <3

  VastaaPoista
 8. Oi että ku ihanan näkönen hotelli! :)

  VastaaPoista
 9. Kääk vähän siistii! :-D meijänki pitäis vihdoin ja viimein varata se matka kesälle. Nyt mul on kauhee matkakuume :-D

  VastaaPoista
 10. mä olin tuolla kaks vuotta sitten ja voin kertoo että on kyllä ihana paikka ! :)

  VastaaPoista
 11. Eikä, näyttää niin ihanalta, kivasti matkakuume taas nousee... Mäkin haluun :D Varmasti kyl ihanaa tuolla, pitäkää hauskaa! Äkkiä noi päivät kyllä menee, varsinkin kun on jotain tollasta mitä odottaa :))

  VastaaPoista
 12. ui juku, oltii viime syyslomalla just tuolla samaisessa hotellissaki :-) on kyllä tosi kiva ja rauhallinen paikka! ei yöllä kuulu kyllä mitää meluja vaikka paikka onkin melko keskustassa mutta silti sen verta syrjäsellä tiellä :) kivaa matkaa!

  VastaaPoista
 13. oi ihanaa! paljon maksoitte tuosta viikosta ? :>>>

  VastaaPoista
 14. ei mitään järkeä lähtee kreikkaa:paha lama ja kaikki kaupat sun muut kiinni lakkoilun takia.

  VastaaPoista
 15. Satuinpa selailemaan sun vanhoja postauksia ja huomasin tuon matkan! Oltiin viime vuonna samassa hotellissa Kosilla ja täytyy sanoa että on yksi saaren parhaista hotelleista ehdottomasti. Kannattaa maistaa allasbaarissa myytävää, siinä puristettavaa tuore-appelsiinimehua, NAM! <3 Ainut miinus lomasta oli että Kos ei ole mikään menopaikka todellakaan verrattaen esim. Rhodokseen tai Ayia Napaan, jossa on myöskin tullut käytyä. Mutta meitä se ei poikaystävän kanssa haitannut, koska emme tulleet menoa ja meininkiä varsinaisesti etsimäänkään. Mutta hyvää lomaa ja hyvän hotellin olette todella valinneet! :) PS. Toivokaa että saatte huoneen hotellin "uuden osan" puolelta, eli siltä puolelta, jossa tuo iso allas sijaitsee. Meillä kävi niin että toinen porukka joutui vanhaan ja me päästiin tonne uuteen. On muuten tasoeroa huoneissa ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela