No-life

keskiviikko 21. huhtikuuta 2010


Moikka! En oo kerennyt postailemaan töiden takia. Tää viikko menee töissä perjantaita lukuunottamatta (tosin sekin töissä klo 16-23) klo 16-01, joten aamut menee nukkuessa ja heräämisen jälkeen yritän keretä edes jotain rakentavaa tehdä ennen töihin lähtöä. Eiliseltä olisi ollut yksi asu, mutten kerkeä sitä postaamaan ennen perjantaita :-(

Mennään huomenna mummon kanssa Helsinkiin katsomaan yo-mekkoa ja muutenkin varmaan shoppailemaan, mitä nyt ennen mun töitä keretään. Piti alunperin mennä sinne Tukholmaan, muttei se onnistu mun töiden takia. Plääh. Toivottavasti Helsingistä löytyisi joku :-) Jos ei muuta, niin tilaan netistä.

Ja tosiaan lauantaina olisi blogimiitti. Missäköhän vaiheessa kerkeän stressata asun kanssa... Jos vaikka huomenna kerkeisi jotain Helsingistä ostamaan. Hope so :-D

Nyt lähden vaihteeksi töihin. Palaillaan näillä näkymin perjantai-aamuna!

Kuva Laura Laine

11 kommenttia:

 1. Varo ettet pala loppuun siellä mäkkärillä töitä tehdessä! Mä lopetin siellä kun kahden kuukauden jälkeen mulle tuli burn-out, oli ollu 8 päivän työputki, työtunnit 6-8 tuntia ja just johonki 12 asti iltaan töissä ja sitten aamulla menikin jo kymppiin :)

  Tosin oma vika kun suostuin niihin kaikkiin vuoroihin, mutta mun kouluttaja kun pelotteli että vuoroja on hankala saada jossei ole yhtään joustava, ja sit yllättäen sainki kaikille päiville töitä :-))

  Mutta siis, muista välillä sanoa ei, jos sulle tarjotaan ylimääräistä vuoroa!

  VastaaPoista
 2. Apua, mäkään en ehdi yhtään stressata sitä miittiasua kun koko ajan on töitä/tenttiin lukemista :D Varmaan panikki iskee siinä lauantaina aamulla.. ;)

  VastaaPoista
 3. Muakin vähän pelottaa toi lauantai.. kauhee stressi millä pääsen sinne ja takas ym. :-D APUA! + vaatekriisi tietenkin..

  VastaaPoista
 4. Kiitos tosi paljon tuosta edellisestä postauksessa :-) Kävin itse tänään mäkkärillä haastattelussa ja sain paikan! Kollegoja siis ollaan. Vaikka se oli ryhmähaastattelu (10 henk.) ja tuntui aika ahdistavalta, niin ilmeisesti hyvin meni :--D

  VastaaPoista
 5. anteeksi, kun tämä ei edes postauksen asiaan kuulu, mutta kyselisin kulmageelistä mistä puhuit yhdessä postauksessa, eli; mitä se on? miten se vaikuttaa, miten sitä käytetään, onko se "must"?

  VastaaPoista
 6. Itselläni on vähä sama homma töiden kanssa ja tuntuu ettei muulle elämälle jää kauheesti aikaa. Plaaah! Tsemppiä ja onnittelut työpaikan johdosta! :)

  VastaaPoista
 7. Heippa!

  Oon lukenut sun blogia jo pidemmän aikaa ja perustin just kaverin kans oman blogin, olis kiva jos kävisit lukaisemassa ja antamassa palautetta ! :)

  http://wonderland-tiina-heidi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. Ihanaa että oot saanu työpaikan, mutta muista pitää hauskaakin, ettet jumahda tekemään pelkkiä töitä (nimim. kokemusta on!)

  Ja oot oikeessa siitä mitä sanoit aiemmin, jokaisella on mahdollisuus saada työpaikka kunhan tarpeeksi paljon yrittää, eikä nirsoile.

  Mukavaa kevään alkua <3 olet yksi mun lempparibloggareista :)

  VastaaPoista
 9. Oletko proana? (vai miksi sut löytää sillä hakusanalla?)

  VastaaPoista
 10. Hei oon ajatellut pistäväni huuto.nettiin vaatteita, kenkiä yms myyntiin. Voisitko hieman kertoo että millasii postimaksut on? :)

  VastaaPoista
 11. Ja vielä, että ostatko valmiiksi kotiin jotain paketteja ja kirjekuoria joihin pakkaat myyväsi tavarat vai meetkö sitte postiin suoraan sen tavaran kans ja ne siellä laittaa oikeen kokosee pakettii? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela