I'm lovin' it!

keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Oon pitäny teiltä salassa, että sain töitä viikko sitten tiistaina :-) Maanantai-iltana soitettiin seuraavaksi päiväksi työhaastatteluun ja haastattelupäivänä soitettiinkin jo, että paikka on mun. Ja kuvasta varmaan arvaattekin mikä paikka on kyseessä. Jep, Mäkkäri. Vaikuttaa ihan kivalta työpaikalta ja muutenkin pidän asiakaspalvelusta :-) Ja kyseinen mäkki, missä aloitan torstaina työt, on Tuusulassa.

Eilen oli perehdytyspäivä, jossa saatiin työvaatteet ja kerrottiin työstä.Muuten ei ole mitään valittamista, paitsi että mulle ei sovi yhtään kauluspaidat eikä ne housut :-D Noh, enköhän mä pärjää.

Mulla on tänään vapaapäivä ja ajattelin sen kunniaksi mennä käymään Lahdessa.

Eilen esitellyn Ulrikan asun innoittamana aion etsiä nämä housut käsiini

Nyt alan pelaamaan Sims 3 pitkästä aikaa. Olisihan mulla paljon tärkeämpääkin tekemistä, kuten yhden englanninkurssin kokeitten korjaaminen, opotöiden tekemistä, espanjan aineiden tekemistä ja perjantain historiankokeeseen lukemista. Njääh, ei aina jaksa. Ehkä sit myöhemmin :-)

32 kommenttia:

  1. ihanat housut <3 tämän kevään ja kesän must have. pitäisi etsiä jostain samanlaiset.. jos löydät pk-seudulta eli Helsingistä tmv voisitko mainita täällä ;) olisit suureksi avuksi.

    Itellä on monta kaveriä mäkkärissä töissä, mutta itse en ole sille lämmennyt saamani palautteen takia. Toisaalta mäkki ei edusta sitä mitä haluan työpaikalta.

    VastaaPoista
  2. Onks hyvå palkka? Paljo`?

    VastaaPoista
  3. Onnea työpaikasta! :-) Hieno homma!

    VastaaPoista
  4. onnea töistä! kohta koko blogimaailma on tuusulan mäkissä :---D

    VastaaPoista
  5. Onnea uuden työpaikan johdosta! Toivottavasti viihdyt :)

    VastaaPoista
  6. oon kans ollu mäkkärissä töissä. ennenku hihkut riemusta, vilkaisepa tää postaus ;)

    http://r-really.blogspot.com/2009/08/im-lovin-it.html

    nojoo, mut työporukka oli ihan mahtava ja palkkaus ihan jees :) ja tietty ne joustavat työajat!

    VastaaPoista
  7. Onneks olkoon uudesta työpaikasta! =) Ite oon ollu tuolla samassa paikassa töissä pari vuotta sitten.. Onkohan vielä samoja ihmisiä siellä vieläkin? :)

    VastaaPoista
  8. HEI TE JOTKA MOLLAATTE MÄKKII ! Okei mä tiedän et on monii mäkkei missä on paskaa olla, mut voin sanoo et oon nyt ollu vuoden töis mäkis ja en olis voinu parempii duunikavereita toivoo ! tehdään ihan kaikkee yhes, käydään mökil, baaris, istutaan iltaa, käydään pulkkamäes ja kaikkee, joten hei ! its worth it ! ja duuniki on kivaa kuhan vaa jaksaa painaa :)

    VastaaPoista
  9. hei mun lähimäkki !!! hihiih millokohan nään sut ekan kerran, tuun sit sun kassalle :D

    VastaaPoista
  10. Ohho onnee työpaikasta! :> toivottavasti on kivaa hommaa!

    VastaaPoista
  11. Onnea työstä! :)

    Millasta työkokemusta sulla oli ennen mäkkäriä?

    VastaaPoista
  12. Luin edellisen faktapostauksen ja mulla on myös mieliala lääkeet masennuksen hoitoon; o ja just syrjintä tämän takia on ihan pyllystä ! järki käteen ihmiset se on sairaus.

    Mutta onnea tosta työpaikasta!<3

    VastaaPoista
  13. wouu onnea!! huippu työ:D ei vaan sopis mun akneiholle ku siellä ollaan niin paljon rasvan kans tekemisissä...
    NAMI :D
    mut siis joo onnea kuitenki<3

    VastaaPoista
  14. Onnea työpaikan johdosta! :)

    VastaaPoista
  15. VAUTSI!!!! onnea ihan älyttömästi tosta mäkistä! kuten varmaan jo tiedätkin, sulle aukeaa ton mäkin ansiosta niin monet ovet. mäkkiin on hankala päästä (2000 hakijaa kuukaudessa, siis koko suomessa) ja jos mäkkiin on päässyt joskus töihin niin työnantajat on aivan rakastuneita suhun! ja hyvä palkkakin;) ONNEA <3

    VastaaPoista
  16. just tollasia ihan samanlaisia housuja oon metsästänyt ginasta, ihanat nimittäin! :-)

    VastaaPoista
  17. Hyvä että hankit vihdoinkin duunia. Uskoin ettei sun kerskakulutuksesi enää ärsytä mua niin paljon kuin ansaitset osan rahoistasi itse. Ja ehkä kulutus jopa vähenee kun opit rahan arvon, itselleni ainakin kävi niin.

    VastaaPoista
  18. uii onneks olkoon työpaikasta! mäkin oon mäkkiin monesti hakenu vaan ei oo tärpänny haha

    VastaaPoista
  19. Älä käsitä tätä väärin, en kommentoi sua motatakseen. Hyvä et oot saanu duunipaikan ku on lama jne. Mutta kun olen pidemmän aikaa lukenut blogiasi (TYKKÄÄN!) ja syömishäiriöstäsi, niin eikö ole vähän ristiriitaista jos on syömishäiriö ja hakee mäkkii töihin? Sehän tuo vaan mielihaluja lisää kun katsoo päivä päivästä herkullisia hampurilaisia etc.. Mutta toivotan vaan hyvää jatkoa sulle ja yritä päästä syömishäiriöstäsi eroon! :)

    VastaaPoista
  20. En haluu kuullostaa loukkaavalta,mut ite kärsin kans bulimiasta ja en vois ikinä kuvitella olevani mäkis töis niitten kaikkie ruokien keskel. Ooks sä ajatellu et se ois sul ongelma?

    VastaaPoista
  21. Ai säkin pelaat simssejä :) Mulla oli kaikki osat the sims 2 peliin, mut myin ne pois. Ehkä joskus vois hankkia the sims 3.

    Onnea uudesta työpaikasta, vaikka mua ei kyllä sais kirveelläkään mäkkäriin siihen rasvan käryyn. Hirveän moni sinne pääsee kuitenkin töihin, että hyvä työllistäjä se ainakin on.

    VastaaPoista
  22. oi, onnea työpaikasta!
    Oon ite ollu viimeset 3v mäkkärillä töissä, ja todellakin suosittelen! Ei oo helppoo hommaa ja voi välillä kysyy luonnetta aika paljon. Etenki alussa voi olla aika hirveetä, mutta kyllä se antaakin ihan mielettömästi! Toivottavasti viihdyt siellä, pärjäät varmasti, tsemppiä! :)

    VastaaPoista
  23. Onnea työpaikasta! Ite olin Mäkissä TET-harjottelussa ja voin sanoo että kivaa oli! Toivottavasti sulla on yhtä kivat työkaverit ja ilmapiiri :)

    VastaaPoista
  24. Haluisin vaan kysyä että kuinka monta kuvaa sä keskimäärin otat yhtä täällä näkyvää kuvaa kohden? Siis asukuvat yms.

    VastaaPoista
  25. Onnea työpaikan johdosta! :D Hihii sims3 on ihan paras, harmi vaan ku mun nykysellä koneella ei tehot riitä sen pelaamiseen.. :D No onneks saan pelata pikkusiskon koneella välillä ;)

    VastaaPoista
  26. onnee työpaikasta!! :)

    VastaaPoista
  27. Onnea työpaikasta! Ekat viikot voi tosiaankin olla aika raskaita ja muutenkin duuni voi pahoina päivinä maistua puulta. Itse olen ollut mäkissä 1.5 vuotta ja mukavaa aikaa on ollut. Vaikeita asiakkaita riittää aina ja kiire on. Mäkkiin töihin tosiaan on hirveä tuntu ja sitä arvostetaan cv:ssä varsinkin kun tiedetään kuinka raskasta se on. (Itse vaihdoin kaupan kassalta mäkkiin. Ei ole kaduttanut, mutta stressaavampaa ja raskaampaa se on.

    VastaaPoista
  28. JEEE onnea työpaikasta :)<3

    VastaaPoista
  29. Heips!

    Onnea uudesta työpaikasta! Pakko mainita, että olen itse aikoinaan ollut mäkkärissä töissä neljä vuotta ja sitä aikaa en antaisi mistään hinnasta pois! Aivan mahtava työkokemus nuorelle ihmisille... vaihtelevat työtehtävät, ajoittain kiire työtahti, vastuun saaminen ja ihmisläheisyys on tuossa työssä niitä parhaita puolia. Poikkeuksetta mäkkäreissä on myös yleensä tosi tiivis ja ihana työyhteisö :) Toki kannattaa muistaa, että mäkkärityö voi ajoittain olla aika rankkaakin. Tsemppiä ja jaksamisia uuteen työhön. Tulet oppimaan PALJON :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela