Muodonmuutos-FLOPPI!

maanantai 26. huhtikuuta 2010

Suomen Huippumalli haussa sarjassa oli tänään muodonmuutos, joka oli mielestäni tänä vuonna ihan tyhmä! Lähes jokaiselle leikattiin lyhyt tukka, eikä monellekaan mielestäni jotenkin sopinut se.

Mielestäni kaikista huonoiten kävi Stephanielle, joka tippuikin. Siis mitä, uusi tukka on KAMALA!

Ennen

Jälkeen

Jos hiusmuotoilija olisi ollut Suomalainen, olisi oletettavasti jäänyt pitkä tukka useammalle ja jollekin olisi jopa laitettu piudennykset. Mutta kuka tietää, nyt kävi näin.

Mitä tykkäsitte uusista lookeista?

ps. Huomenna miittipostaus!

34 kommenttia:

 1. mäki ihmettelin ku niin monelle leikattiin lyhyt tukka! ja ei kyllä tosiaan sopinu monellekkaan, esim Ninalle ja just tolle Stephanielle sopi paljon paremmin pitkät hiukset.

  VastaaPoista
 2. Pidennykset alkaa olemaan kyllä aika out ja tosiaan erilaiset lyhyet mallit enemmän in. Näin ainakin muualla päin maailmaa.

  VastaaPoista
 3. Joo tosiaan tosi huonot muodonmuutokset! Ja Stephanielle kyllä täys floppi! Katoin jo kun ne suunnitteli, että ei sille mikään lyhyt edes sovi, niin vähän hiusta ja vielä sellasta lirua... Ja sitten sille Saaralle ei tehty oikein mitään ja se fiilisteli vaan jotain että tosi hyvä muodonmuutos! Siis mikä muodonmuutos?! :D

  VastaaPoista
 4. Liittyykö se suomalaisuus siihen? mietin vain, että eikö se ole maku- eikä kansallisuusasia? en halua tehdä kärpäsestä härkästä, mutta mun mielestä suomalaiskampaajilla ei ole mitään yhtä selkeää makua joka erottaisi ne muun maalaisista kampaajista, joten tuntuu hassulta pistää asia kulttuurieron piikkiin. tuollainen ajatus vain :)

  VastaaPoista
 5. Harmittelin itsekin sitä, että monelle leikattiin lyhyt tukka. Joillekin se todella sopi, mutta esimerkiksi tuo stephanien uusi hiusmalli ei sovi hänen kasvoihinsa, tekee ehkä lapsemman näköiseksi ja tukka näyttää todella vaikeasti laitettavalta. :--o

  VastaaPoista
 6. no... eipä ole kyllä kovinkaan kummoinen :o ei näytä yhtään "mallimaiselta" leikkaukselta... taisivat nyt erehtyä pahemman kerran : D

  VastaaPoista
 7. Ärsyttää tosiaan kun kaikista tehtiin saman näköisiä!

  VastaaPoista
 8. Mä kans hämmästelin varsinkin tän Stephanien kohdalla, ei käynyt uusi tukka lainkaan!! Tuntuu että varsinkin tällä kaudella muutamille tehtiin niitä muutoksia ihan vaan sen muodonmuutos-idean takia, piti saada taas ne pari itkevää tyttöä filmille...

  Se lätkänpelaajakin, ne on halunnut saada siitä irti naisellisuutta jne, eli lisää sille olis pitänyt sitä tukkaa taikoa, ei lyhyeks leikata!!Toki lyhytkin voi olla naisellinen mutta silti!

  Ja sitten tälle yhdelle jaettiin palkinto hiustyylistä/väristä mihin tytöt eivät itse vaikuttaneet, vaan tämä palkintojen jakaja Provost?!

  VastaaPoista
 9. Jep, Stephanien muodonmuutos ei kyllä ollut kovinkaan onnistunut.. ;s Ninan sen sijaan oli mun mielestä paljon ryhdikkäämpi tolleen lyhyenä, mutta muut lyhyet mallit oli just vähän sellasia ohuita lipakkoja.. Ihmettelin kans joitain ratkaisuja.

  VastaaPoista
 10. vissii kuitenki ihan arvostettu jätkä toi mikä noit stailas nii kaikki oli totaalisia floppeja.. siis se ira vai mikä onkaan nii se sen otsatukka-potta ei jeesus! ois ollu kiva nähdä enemmän pidennyksiä ja KUNNON muodonmuutoksia!
  sit se yks likka se mari vai mikä lie, sillä on semmonen ällö kusenvärinen potta nii sille ei tehty sit mitään vaikka se ois tosiaan ollu stailauksen tarpees:D

  pisti vituttaa kyl etenki ton stephanien puolest!

  VastaaPoista
 11. tiedän ton tytön.... ja paremmin pitkät hiukset sopi!

  VastaaPoista
 12. Heei jos sul on jotai kivoja kuvia lauantailta, niin olis kiva nähä tai saada niitä jotakin kautta ;>

  mut jep, ei noi muodonmuutokset ainakaan kaunistanut :-D

  VastaaPoista
 13. joo hyi steffin hiukset oli ihan kamalat.. mä perustelin itelleni sen et miksei sille sovi yhtään lyhyt tukka, että sen jotenkin kasvojen luusto ja varsinki leuka on liian pehmeä ja löysä.. :D tai et ei ne lyhyet hiukset tuo sen kasvoja esiin yhtään eikä anna sellasta särmää. niinkun joku tossa kirjottikin että näyttää paljon lapsekkaammalta. mä kyllä yllätyin jo ekassa jaksossa et steffi pääsi 11 parhaan joukkoon koska ei mun mielestä oo mallin näkönen.

  VastaaPoista
 14. minusta tuntuu, että malliohjelmissa leikataan lyhyt tukka monelle, jotta se harmittaisi niitä ja telkkuun saataisiin draamaa... suurimmalla osalla malleista on kuitenkin pidempi tukka ja musta se on helpommin muunneltavissa.

  tykkään kyllä ite irl lyhyestä tukasta :)

  VastaaPoista
 15. mustaki oli ihan tyhmää ku kaikille lyhyt letti:(

  VastaaPoista
 16. Iralle ei sopinu sit yhtää se sen tukka ! se vanhempi oli paljon parempi. Ärsyttää ku sen Saaran tukkaa ei muokattu melkein mitenkään, ja kaikille muille tehtiin kunnon muutos.

  VastaaPoista
 17. Eniten ihmettelin kun muodonmuutoksissa ei kenenkään hiuksia ei oikein laitettu mitenkään. Kaikilla oli sellainen ihan lättänä tukka. Pidennyksiä en kyllä malleille suosittelisi..

  VastaaPoista
 18. jep samaa mieltä! toi oli ihan kamala, mahtoi stephanieta ketuttaa että heti kun sai riesakseen noi lyhyet hiukset niin joutu lähtemään. oli kyl vähä laimeempi muodonmuutos ku antm:ssa :-D

  VastaaPoista
 19. pientä ulkomaalaisvastaisuutta havaittavissa =)

  mutta oon kyllä samaa mieltä hiuksista, en tajuu miks monelle leikattii sellai pottatukka, ois antanu olla pitkät tai sitte kunnolla lyhyet, pottatukka ei sovi kenellekään.

  VastaaPoista
 20. Iralle tuli ainakin tosi mummomainen ja teki nätistä tytöstä pliisun ja vähemmän nätin. Oli jännä huomata, että hiukset oikeasti vaikuttavat noin radikaalisti koko ulkonäköön..

  VastaaPoista
 21. Oli iha huono muodonmuutos!! En tykänny ku kaikilla lyhyet hiukset :( pitkillä hiuksilla sais enemmän kuviin ilmettä yms! Ja tuo stephanien muutos oli kyl iha kauhee... ne pitkät hiukset oli ihanat :)

  VastaaPoista
 22. "Jos hiusmuotoilija olisi ollut Suomalainen"
  Miks ihmeessä kirjotat aina kansallisuudet isolla alkukirjaimella? :) Kielet ja kansallisuudet kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella, esim. "suomalainen".

  VastaaPoista
 23. Mun mielestä se kuuluisa kampaaja, se mies, oli vähän outo: se ei oikeen sanonut juuta ja jaata ja selaili hajamielisen näköisenä hiusmallilehteä ja sitte heureka! " laitetaan vaikka tollanen"...Ei se tuntunut keskittyvän hommaansa ollenkaa, no ehkä hän on niin stara jo, ettei tarvi miettiä...:)

  Myös Iran uudet hiukset oli musta kamalat.

  VastaaPoista
 24. Oot sanonu ittees mones tekstis läskis, mun mielestä et oo läski vaan kaunis<3

  VastaaPoista
 25. mäkin kauhistelin et menipä kyl paljon huonompaan suuntaan ton lyhyen mallin kaa.. tosi nätti pitkillä hiuksilla. mahtaa kyllä stephanieekin nyt harmittaa kun tippu heti ton jälkee ni ns. turhaa hiuksensa menetti

  VastaaPoista
 26. stephanie parka! kyl muakii ois kyrsinny jos mun pitkät hiuset ois napsastu poikki, ku ne viel sopi sille ihan törkeen hyvin:( toi lyhyt malli saa sen pään näyttää kauheen isolt:(

  VastaaPoista
 27. Olen samaa mieltä, että toi Stephanien tukka ei oikein neitosta imartele. Todella monella kuitenkin uusi hiusmalli toi kasvonpiirteet ihan erilailla esille. Pitkä tukka ei sovi automaattiseesti kaikille, omasta mielestäni loppupeleissä aika harvalle.

  Luulen että tuollaisessa kisassa pääpaino on saada mahdollisimman erilaisia persoonia ja tyylejä esille, koska kyse on kuitenkin tv-formaatista.

  Ihmetyttää nuo jokavuotiset osallistujien reaktiot, aina jonkun elämä menee pilalle kun tukka leikataan. Se on vaan tukkaa!!

  VastaaPoista
 28. Aaaargh, mulla jäi Huippis eilen väliin! Näkeeks sen jostain Ruutu.fi:stä? Mut näin joo 2 vikaa minuuttii ja toi muodonmuutos ainakin Steffin osalta oli tosi pahasti epäonnistunut! Mulle kampaaja teki kans viime käynnillä ihan samanlaisen mogan. Leikkas ihan hirveen mallin, joka ei sovi lainkaan kasvoihini, onneksi en pituutta antanut paljon pätkästä (no, se pituus olikin jo edelliskerralla riistetty ja tukka tyritty). En tiedä mikä noihin kampaajiin on nykyään mennyt, oon ollut ihan joka kerta pettynyt, enkä mistään löydä hyvää ammattitaitoista kampaajaa, joka osais tehdä lookin sen mukaan, mikä sopii omaan persoonaan ja tyyliin, sekä luonteeseen!

  VastaaPoista
 29. joo ne muodonmuutokset oli oikeesti aika floppeja! kamala sentään, esimerkiks just toi Stephanien tukka meni ihan pieleen. nätti tyttö varsinkin pitkillä kutreilla mutta lyhyillä se näyttää keski-ikäseltä tädiltä, ei hyvä. ja sillä iralla oli kanssa ihanat hiukset mutta ne meni silpomaan sille aivan kamalan pottatukan! nämä siis vain omia mielipiteitä..

  oon tosi pahoillani tosta sun koira-asiasta :< meillä kanssa koira ja olis tosi vaikeeta luopua siitä, mutta kai se ois kestettävä jos se on koirulin parhaaks, eikös juu? :) tsemppiä sulle toosi paljon ja virtuaalihali !

  VastaaPoista
 30. pannu sanoi...

  Ärsyttää tosiaan kun kaikista tehtiin saman näköisiä!


  ^^^samaa mieltä!!!!

  VastaaPoista
 31. paskat muodonmuutokset. eikä suomessa (huippis) kyllä pidennyksiä muutenkaan harrasteta. oon aina ärsyyntynyt ku katon ohjelmaa, jossa ne laittaa tytöille uudet hiukset, koska niistä tulee aina surkeet, eikä todellakaan niin hienot kun amerikan huippiksessa.

  VastaaPoista
 32. joo olin ihan samaa mieltä! kaikilla oli sitä samaa kaavaa, että lyhyeks ja otsatukkaa kehiin... puolille ei sopinu, varsinki tosiaan tolle Stephanielle :(

  VastaaPoista
 33. ihan samaa mieltä täälläkin! se Frank oli ehkä huonoin muodonmuuttaja :D just sellanen joka on jotenki luonu maineen muka-niin-mahtavana-hiusmuotoilijana mut ei oikeesti tiiä mistään mitään! se vaan pyöri hipeltämässä hiuksia ja yritti näyttää siltä niinku jostain jotain tajuais. huhhuh..
  Stephaniesta tuli pyöreemmän näkönen ja hiusten ohuisuus (onko se sana?:) oikeen korostui :((
  itse ihmettelin myös mikei sen Marin kusenkeltaselle tukalle tehty mitään, ihan amatöörimäistä porukkaa! ARGH!

  -Lilla

  VastaaPoista
 34. Anonyymi Anonyymi sanoi...

  Pidennykset alkaa olemaan kyllä aika out ja tosiaan erilaiset lyhyet mallit enemmän in. Näin ainakin muualla päin maailmaa.

  >> no huhhuh. mitä sitte vaikka olis kuinka in jossain muualla päin maailmaa? kai sitä ite näkee peilistä, mikä sopii kenellekki?? pitääkö sitä aina mennä niin muodin mukana että leikkaa tyyliin kaljun, vaan koska se on muotia, mutta ei sovi yhtään sille!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela