Flower in my bed

sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

 Oon halunnut kuvan pussilakanoita siitä saakka kun ne tuli myyntiin, mutta 20euron hinta ei ole oikein miellyttänyt, koska niitä kumminkin tarvitsisi kahdet. Äsken kävin muuten vain katsastamassa H&m:än shop onlinen alen ja siellä nuo ihanuudet oli alennuksessa puoleen hintaan! Pari klikkausta ja tilasin nuo itselleni :-) On noi vaan niin kauniit.

Mut soitettiin äsken huomiseksi töihin. Alunperin oli tarkoitus olla töissä vain ti, ke, to ja pe. Ihan mielelläni teen lisää töitä ensi viikolla, vaikka noi neljä alkuperäistä vuoroakin on jo kaikki 9tunnin. Näkyypähän sitten palkassa ;-)

8 kommenttia:

 1. nukutteko eri peitoilla? :o

  VastaaPoista
 2. noi on kyllä aikas sympaattiset :-)

  VastaaPoista
 3. bauhaha, läppä toi eka kymysys :D mä en ainaka pysty nukkuu murun kans samalla peitolla tai mulla ei mitää peittoo oiska :D mut aiiiivan ihanat noi pussilakanat <3 me like!

  VastaaPoista
 4. hmmm, mitä erikoista on nukkua kahella peitolla? ei mitään. Itekki nukun aina kullan kans eri poitoilla.. ite pyörin ja vedän peiton itelleni nii ei oikein yks normipeitto riitä, että huohhh..

  VastaaPoista
 5. voisiks lisätä semmosen kuvakkeen tonne reunaan, mis on "Lukijat" bloggerilta ? selitys voi olla aika vaikeesti ymmärrettävää, mutta yritin selittää mahdollisimman selkeästi.

  VastaaPoista
 6. ite katoin samoja lakanoita just äsken! :D mietin tilaamista, mut jäi tällä kertaa tilaamatta :P

  VastaaPoista
 7. no miten niin läppä kysymys? :D ei mulla ainakaan tulisi mieleenkään nukkua eri peiton alla poikaystävän kanssa..? :D mutta jokainen tyylillään :)

  terv. eriano

  VastaaPoista
 8. siis voi luoja lopeta nää tällästen postausten tekemiset ja pidä vaikka taukoo blogista jos et parempaa pysty :DDD

  ja eka ano, ei ne mahu saman peiton alle

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela