Pyöreitä

tiistai 13. huhtikuuta 2010

Moikka! Postailen ihan nopsaa vaan tänne lahjan, jonka ostin Mikalle. Mika tosiaan täytti tänään 20vuotta. Ei mitenkään pahemmin niitä juhlita, koska mäkin olin tänään töissä. Perjantaina varmaan lähdetään jonnekin ulos :-)

Tuosta paketista löytyi tälläistä
Makian huppari One waysta
Osiksen vaha

Sekä pieni kuoharipullo, joka juotiin puokkiin :-)
Mika oli tosi tyytyväinen lahjaan. Hupparin se valkkasikin itse, mutta kaksi muuta juttua oli ihan yllärit sille :-)

Vitsit oli tänään vähän kiire aamulla! Nukuin tunnin pommiin ja heräsin klo 09:18 ja töissä piti olla kymmeneltä :-D Ei siinä muuten mitään, mutta tarviin about sen 40min työmatkaan... 12minuutissa laitoin itteni kuntoon ja juoksin ympäri kämppää etsien kaikkia tavaroita. Kiva vielä, kun hiuksetkin oli ihan paskasen eilisen pumpin jäljiltä ja oli tarkoitus pestä ne nyt aamulla. Onneksi kuivashampoo pelasti ja muutenkin oon vaan keittiössä satunnaisia salikäyntejä lukuunottamatta, niin joudun olemaan lippis päässä. Mutta kaikesta huolimatta en ollut edes myöhässä :-D Hyvä minä.

Monet on kysellyt miten on Mäkkärissä mennyt ja kiitos kysymästä, hyvin :-) Pikkuhiljaa alkaa oppimaan kaikki hampparit ja osaa jo itekin kattoo mitä pitää tehdä, tarviiko tuoda jotain lisää tms. Ja päivät menee super nopeasti! Tai no tänään oli välillä aika hiljaista mutta silti. Ihan kivaa työtä toi on ollut :-) Ootan vaan sitä, että pääsisin kassalle. Jotenkin toi hamppareitten tekeminen ei ole niin mua.

Tällä viikolla mulla ei ole kuin kolme vuoroa tän päiväisen lisäksi. Perjantain ja sunnuntain saa vaan relata :-) Lauantain vuoroa ootan mielenkiinnolla, oon klo 18-23 töissä ja uskon, että tulee olemaan kiire! Huominen ja torstaikin on iltaa, onneksi ei silti ihan noin myöhään :-)

Nyt salkkareitten pariin!

11 kommenttia:

 1. Lauantain vuorosso sut varmaanki opetetaan pesemään grilli :-D

  Ite on viime kesänä 2kk töissä mäkkärissä, ja kassa oli kans enemmän mun juttu :) En koskaan oppinu tekemään 6 bigmacia samassa ajassa kuin muut :-D

  VastaaPoista
 2. Hyvä että oot tykännyt olla töissä! :)

  VastaaPoista
 3. missä mäkkärissä oot töis ?

  VastaaPoista
 4. Closarit on kaikista vmäisimpiä vuoroja :/ saa tiskata ja puunata ja kantaa kamaa...

  paitsi shakeclose on kiva ku saa syödä jätskiä/pirtelöitä :P


  saaks teillä muuten ottaa closessa ne pullat yms. mitä on jääny päivän aikana myymättä?

  VastaaPoista
 5. Ainakin Riksun Subwaylla, jossa oon töissä, niin lauantai-illat on kaikista kiireisimpiä, täytyy aina juoksennella siellä! Voi olla että mäkkärissä on jopa enemmän kiire kun meillä, tsemppiä siis! :)

  VastaaPoista
 6. Paljonko toi vaha maksoi?

  VastaaPoista
 7. mihkä oot hakemassa opiskelemaan?

  VastaaPoista
 8. Paljo miniskumppa pullo maksaa :P kaveri täyttää perjantaina 18, ja ite en ole koskaan ostellut koska täytän itse vasta vuoden päästä, mutta aattelin että voisi sille ostaa synttärilahjaan lisäystä :)

  VastaaPoista
 9. Oiii, ihana lahja. Antaa inspistä poikkiksen synttäreihin. Täyteen tulee 26 :D

  VastaaPoista
 10. millanen palkka mäkissä?

  VastaaPoista
 11. Aika hyvin että ehdit töihin ajoissa :). Hyvä oli motivaatiokin varmasti. Mä puolestani nukuin pommiin keskiviikkoaamuna, ja heräsin 30min ennen hammaslääkäriaikaa. Onneks ehdin just ja just (hikisenä ja läähättäen, ihanaa), muuten ois tullu 15 euron ekstralasku!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela