Google-haut, joilla on päädytty blogiini + vastaukset

torstai 12. huhtikuuta 2018

Blogeihin päädytään välillä todella omituisten hakujen kautta. Minunkin blogiin on vuosien aikana päädytty todella omituisten hakujen kautta. Muun muassa "vihaan nenääni", "tissit näkyy". "rinnan kohotus ilmastointiteipillä" ja "kamelinvarvas" ovat hakuja, joiden kautta blogiini on päädytty. Todella monet haut ovat kuitenkin olleet sellaisia, että googlettajalla on ollut jokin ongelma tai sitten etsitään kokemuksia jostakin. Koska syystä tai toisesta sekä erinomaisen hakukoneoptimoinnin kautta vastauksia on käyty etsimässä blogistani, päätin vastata 17 kiperään kysymykseen ihan oman postauksen muodossa!


"Microblading kokemuksia"
Kävin laittamassa microblaring-kulmakarvat joulukuussa 2016 (postaus täällä) ja touch up tehtiin helmikuun loppupuolella (postaus täällä). Omakohtainen kokemukseni oli ihan positiivinen ja microblading-tekniikat ovat menneet viimeisen vuoden aikana ihan hurjasti eteenpäin! On tullut erilaisia tekniikoita ja samalla tekijöiden määrä on lisääntynyt. Nyt, reilu vuosi touch upista, kulmissani on vielä ihan hieman microblading-väriä jäljellä, mutten ehkä menisi laittamaan kulmia uudestaan. Omat kulmani ovat todella harvakarvaiset, joten en oikein pitänyt siitä tatuointimaisuudesta, jolta kulmat näyttivät kasvojen ollessa meikittömät.

"Xyliderm akne"
Xyliderm-voidetta suosittelen lämpimästi jokaiselle, joka kärsii kosteusköyhästä ihosta ja tarvitsee kasvovoiteen alle lisäkosteutusta. Xyliderm sitoo kosteuden ihoon, joten se soveltuu käytettäväksi seerumin ja kasvovoiteen välissä. Xylidermin koostumus on kevyt ja geelimäinen ja se imeytyy ihoon todella nopeasti, joten sitä voi myös kerrostaa iholle ohuin kerroksin. Sopii akneihon lisäksi kuivalle, hilseilevälle ja esimerkiksi auringosta ärtyneelle iholle. Xylidermiä saa apteekista. Itse olen käyttänyt Xylidermiä lähes päivittäin viimeiset neljä kuukautta ja suosittelen kokeilemaan!

"Angiina Tallinna"
Suosittelen kääntymään lääkärin puoleen.

"Bulletproof kahvi laihdutus"
Bulletproof-kahvin käytöstä osana laihdutusta perustellaan eniten siten, että hyvälaatuinen kahvi yhdistettynä MCT- tai kookosöljyyn sekä luomuvoihin antaan energiaa useiksi tunneiksi eikä energiapiikin romahdusta tule, koska yhdistelmästä puuttuu hiilihydraatit. On myös keskusteltu paljon siitä, että hiilihydraattien karsiminen aamiaiselta on tutkittu vähentävät aamupäivän ruokahoukutuksia. Bulletproof-kahvi ei ole avain laihtumiseen, mutta se soveltuu mielestäni hyvin ruokavalioon henkilön laihduttaessa ketogeenisellä tai vähähiilihydraattisella ruokavaliolla. Tutkimuksiin en ota sen enempää kantaa, kerroin vain sen, mitä olen itse lukenut aiheesta.

Bulletproof-kahvin variaatio on kuulunut minun aamupalaksi kohta kolmen vuoden ajan eikä kyllästymistä vielä näy! Syyni tähän aamupalaan ei ole laihdutus, vaan se, että koe pysyväni aamut ja aamupäivän paljon virkeämpänä nauttiessani aamupalan, joka sisältää 30g rasvaa sekä 20g proteiinia sekä hyvää kahvia. Ruokavaliot ovat niin henkilökohtaisia asioita ja toinen toimii toisella ja toinen toisella. Söin pari vuotta joka ikinen aamu kaurapuuroa (raahasin jopa omia pikahiutaleita reissuissa mukana, koska puuro oli pakko saada), mutta jälkeenpäin huomasin pysyväni paljon kauemmin kylläisenä ja virkeänä jättämällä hiilihydraatiti aamulta pois, vaikka puuroaamiaisenikin sisälsi aina puuron lisäksi proteeinia ja rasvaa. Postaus luottoaamupalastani täällä.

"Cayennepippuri aineenvaihdunta"
Cayennepippurin on tutkittu lisäävän kehon aineenvaihduntaa sen sisältävän kapsaisiinin takia. Kapsaisiini on termogeeni, joka lisää kehon lämmöntuotantoa ja täten lisää kehon energiankulutusta. Kattavan postauksen luonnollisista keinoista aineenvaihdunnan lisäämiseen löydätte täältä.

"Fast natural proteiini kokemuksia"
Ihan mahtava proteiinijauhe! Sain viime keväänä Fastin Natural-proteiinijauhetta kokeiluun ja suklaa sekä lakritsi olivat ihan älyttömän hyvän makuisia. Enemmän Fast Natural-sarjasta voitte lukea tästä postauksesta, jossa on myös resepti ihanaan laku-vadelmaprodeherkkuun.

"Halpa ja hyvä ripsari"
Suosittelen Essencen ripsareita. Esimerkisi tätä ripsaria.

"Helppo rahkapiirakka pellillinen"
Suosittelen kokeilemaan omena-rahkapiirakkaa, johon olen jakanut reseptin blogissani. Reseptin voitte kurkata tästä.

"Huulessa patteja restylane"
Olen täyttänyt huuliani muutamia kertoja, mutta viimeisin kerta oli muistaakseni 2013 syksyllä. Huulienmuotoilusta aiheutuvat patit johtuvat usein täytteen kapseloitumisesta tai sitten pisto on suoritettu väärin. Varoittavana sanan voin sanoa, että minulla on ylähuulessa edelleen muutamia patteja sekä huulten sisäistä arpikudosta, vaikka viimeisimmästä täytöstä on reilusti yli neljä vuotta.


"Irtisanoutuminen ilman uutta työtä"
Jos nykyisessä työssä on huono olla, voi riskin ottaminen olla oikea vaihtoehto etenkin silloin, jos tililtä löytyy puskurirahastoa elämiseen mahdollisten karanteenikuukausien ajalle ennen työttömyystuen saantia. Itse olen tehnyt tämän riskin kaksi kertaa ja vielä saman vuoden aikana. Molemmilla kerroilla olin todella onnekas ja sain uuden työn lähes välittömästi. Viime vuoden fiiliksistä ensimmäisen irtisanomisen jälkeen voitte lukea täältä.

"Kapeammat kasvot leuka kirurgia"
Ei, ei, ei! Ymmärrän, että leveät kasvot voivat olla itsetuntoon vaikuttava asia, mutta suosittelisin ensiksi miettimään esimerkiksi mesolankojen kokeilua, jos niistä olisi apua ennen tuollaiseen toimenpiteeseen lähtemistä.

"Lumia 925 ääni ajoittain ei kuulu"
Lumiat alkavat kuolemaan sukupuuttoon, joten suosittelen vain ostamaan uuden puhelimen sen sijaan, että etsit vastausta ongelmaan blogistani.

"Mikä pesuaine tehostaa differinin vaikutusta"
Jouduin ihan googlettamaan, että mitä on differin. Blogiini tullaan hakemaan paljon vinkkejä erilaisiin iho-ongelmiin ja akneen ja differin on näköjään reseptillä saatava aknevoide. Suosittelen tujun aknevoiteen kanssa käyttämään oikein hellävaraista puhdistusainetta. Epäpuhtaalle iholle voin omakohtaisesti suositella edullisista tuotteista esimerkiksi Sebamedin liquid face&body wash pesunestettä tai sitten Erisanin  rauhoittavaa puhdistusemulsiota.

"Paras juoma treenin aikana"
Vesi on oikein toimiva, mutta hifistelijät voivat kokeilla treenijuomaa, jossa on BCAA-aminohappoja sekä tarvittaessa myös jotain hiilihydraattivalmistetta. Olen kirjoittanut treenin ympärillä käytettävistä lisäravinteista oman postauksen, jonka voi kurkata täältä.

"Airbnb kokemuksia"
Suosittelen ja on vain hyviä kokemuksia! Jälleen linkkaan hyvän kirjoittamani hyvän postauksen Airbnb-majoittautumisesta.

"Mitä pakata Meksikoon"
Bikinit, aurinkorasvan vähintään SPF50 suojakertoimella, illaksi lämmintä vaatetta sekä adapterin. Nuo nyt ainakin. Muutamia matkavinkkejä Meksikoon olen jakanut tässä postauksessa.

"Pinaattiletut ilman vehnäjauhoa"
Onnistuu oikein hyvin esimerkiksi sekoittamalla gluteenittomia ja tattarijauhoja. Pinaattiletuista saa tehtyä helposti proteiinipitoisia korvaamalla pienen määrän jauhoista maustamattomalla proteiinijauheella, kuten soijaproteiinilla. Reseptin gluteenittomiin ja proteiinipitoisiin pinaattilettuihin löydätte täältä.

Kivaa torstain jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Tämä oli kiva! Pari juttua klikkailin itsekin auki selaimeen ja tsekkasin läpi uudemman kerran. Btw uusi banneri on myöskin tosi onnistunut ja raikas! Onko kirjoituslistallasi muuten kotipostausta? Kotisi näyttää ihanalta! My day -video olisi myös kiva tai muutenkin videot olisivat kivoja katseltavaa. Kivaa torstaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että postaus oli onnistunut ja kiitos bannerikehuista! :) Kotipostaus on tulossa, kunhan saan siivottua kunnolla ja kuvattua kodin. Viikonloppuna voisin yrittää saada tehtyä sen niin saisi postauksen julkaisuun ensi viikolle. Videoiden kanssa pitäisi taas aktivoitua, joten laitetaan ehdottomasti my day-toteutukseen!

      Poista
  2. Kiva kun päivittelet blogiasi ahkerasti. Muutama seuraamani blogi kai vetelee viimeisiään tai sitten on kuiva kausi, mutta täältä löytyy aina kivaa luettavaa. Minäkin odottelen kotipostausta :) Tykkään sun sisustuksista vaikka mun maku on aika erilainen. Ihanaa kevättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Laitan kotipostauksen toteutukseen mitä pikimmin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela