Luonnollinen heraproteiini ja resepti lakritsi-vadelmaherkkuun

perjantai 7. huhtikuuta 2017

 Kun kuulin Fastin uudesta 100% Natural proteiinijauheesta*, en voinut ensiksi uskoa, että ne voisivat oikeasti sisältää vain muutamaa ainesosaa. Kaiken lisäksi jokainen ainesosa tulee suoraan luonnosta ja niihin käytetty herakin tulee suoraan Suomesta, Kuusamon Juustolta. Fastin 100% Natural proteiinijauheet eivät sisällä ollenkaan keinotekoisia makeutusaineita, jotka ovat monille se, joka aiheuttaa muun muassa vatsavaivoja, vaan ne ovat makeutettu stevialla. Aika mahti juttu! Ja palatakseni tuohon muutamaan ainesosaan, esimerkiksi tässä postauksessa näkyvä lakritsin makuinen heraproteiini sisältää ainoastaan kotimaista heraproteiinia, lakritsiuutetta sekä steviaa.

Sarjaan kuuluu myös 100% Natural - jauheen lisäksi vielä 100% Natural proteiini + jaksaminen, johon on lisätty vielä ekstrana kookosvesijauhetta. Kookosvesi toimii mainiona palauttajana urheilusuorituksen jälkeen, joten se on oikein optimaalinen käytettäväksi treenin jälkeen. Kookosvesi palauttaa, puhdistaa ja vitalisoi kehoa sekä sisältää paljon mineraaleja.

Olin aluksi hieman skeptinen siitä, että voiko nämä olla hyvänmakuisia - varsinkin sellaisenaan veteen sekoitettuina. Sain kokeiluun lakritsin makuisen sekä proteiini+jaksaminen -heraproteiinista maun raakakaakao ja molemmat ovat ihan älyttömän hyvän makuisia! Tuo raakakaakaon makuinen voittaa monet aikaisemmin kokeilemani suklaan makuiset proteiinijauheet ja lakritsinmakuisesta maistaa kunnolla lakritsin. Jälkimmäisen joukkoon olen vielä välillä sekoittanut hieman lisää lakritsinjuurijauhetta, jolloin lakritsinmaku on voimistunut entisestään. Nam!

Mielestäni nämä Fastin uudet proteiinijauheet olivat todella positiivinen tuuli lisäravinnemarkkinoille. Vaikka essimerkiksi kasviproteiineja alkaa olla jauhemuodossa moneen lähtöön, olen kaivannut mahdollisimman luonnollista heraproteiinia. Siedän keinotekoisia makeutusaineita ihan hyvin IBS-oireilusta huolimatta, mutta siitä huolimatta valitsen ehdottomasti mieluummin tuotteet, jotka sisältävät luonnollista makeuttajaa, kuten vaikka steviaa. Eli suuri peukku Fastille, kun saimme kotimaiselta valmistajalta tällaisen tuotteen kauppoihin, joka vielä maistuukin ihan älyttömän hyvälle.

Treenailu on ollut flunssan ja nyt tämän viikon koulutusmatkan takia vähäisempää, mutta olen hyödyntänyt näitä proteiinijauheita paljon välipaloina sekä herkuttelussa. Rakastan lakristin sekä vadelman yhdistelmää, joten miltä kuulostaisi paljon proteiinia sisältävä lakritsainen vadelmaherkku, johon ei tarvitse kuin kolme raaka-ainetta?

Sokeriton lakritsi-vadelmaherkku
1 mitallinen Fast 100% Natural proteiinia maussa lakritsi
n. 2 dl jäisiä vadelmia
n. 1-1,5 dl nestettä, esimerkiksi makeuttamatonta mantelimaitoa
Tarvittaessa lisänä vapaavalintaista makeutusta

Mittaa kaikki aineet tehosekoittimeen tai kulhoon ja sekoita tehosekoittimella tai sauvasekoittimella niin kauan, että vadelmat ovat soseutuneet ja koostumus muuttuu tasaiseksi. Nauti heti

 Olitteko jo kuulleet näistä Fastin uusista proteiinijauheista?

*Tuotteet saatu blogin kautta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela