Alle femman ripsivärisuosikki - Essence Lash Princess

maanantai 15. elokuuta 2016

Kuinka monelta tulee Essence-hypetys korvista ulos? Itse suhtauduin hieman skeptisesti tuohon merkkiin, mutta Hollannissa päätin antaa muutamille tuotteille mahdollisuuden. Mitenkään erityisesti en ihastunut yhteenkään kokeilemaani tuotteeseen. Jotkut ovat olleet ihan okei, mutta nääh. Ei sävyttänyt. Kynsilakat ovat ihan päteviä varsinkin tälläiselle, jolla ei pysy 30 euronkaan kynsilakat kauniina kynsissä yli yhtä päivää. 

Muuten en ole löytänyt valikomasta oikein mitään, jota voisin suositella. Nyt on kuitenkin pakko hypettää Essence Lash Princess false lash effect* ripsiväriä. Hintaa alle viisi euroa ja päihittää viime vuosina käyttämäni YSL Volume Effect Faux Cils-ripsivärin, jolla on noin kahdeksankertainen hinta verrattuna tähän ripsiväriin.
Liputan selektiivisen kosmetiikan puolesta, mutta pakko myöntää, että tälläisten timanttien löytäminen on aivan mahtava fiilis. Meikkivoiteita ja muita meikkipohjatuotteita en ikinä vaihtaisi markettikosmetiikkaan, mutta ripsivärissä pihistän mielelläni. Päädyin tähän ripsiväriin ostaessani uutta "arkiripsaria", jota voi sutia silmiin päivinä, jolloin ohjelmassa ei ole mitään erityistä. Googlesta löytyvien suositusten perusteella päätin antaa tälle mahdollisuuden ja onneksi annoin! Pikkuisen päälle neljän euron hinta ei olisi ollut paha hinta, vaikka tämä olisi osoittautunut täydeksi flopiksi.
Harja on tässä ripsivärissä hyvin samanlainen kuin YSL VEFC:ssä eli kapeahko ja tiivis. En pidä liian erotelluista ripsistä ja Essencella ja YSL:llä ripsistä tulee pitkät, tuuheat ja kaarevat, kun pohjalla on taivutus. Essenceä saa muun muassa valikoiduilta Tokmanneilta, mutta netistä sitä saa tilattua Pretty.fi-nettikaupasta.

Essence Lash Princess false lash effect mascara
5/5

2 kommenttia:

  1. Toi on tosi hyvä ripsari! :D Miksi et luopuisi kalleista meikkivoiteista? Eivätkö ole muut toimineet sinulla?

    VastaaPoista
  2. Essence for life! Oon tutustunut siihen merkkiin saksan matkoilla ja nyt oon niin onnellinen et sitä on tullut tokmanneihin ja vielä yhtä edullisin hinnoin kun saksassa! Itse tykkään niistä kynsilakoista ja stay all day 16h creamy concealer on ihan paras! Ja tosiaan ripsarit, I love extreme on todella hyvä, ei lähde naamasta muuten kuin lämpimällä vedellä

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela