Capital Club&Bar grand opening

lauantai 21. maaliskuuta 2015


Sain Indiedaysin kautta kutsun Fredrikinkatu 51:een avatun Club Capitalin kutsuvierasavajaisiin, joita vietettiin eilen perjantaina. Club Capitalia ennen tilalla toimi muutamia vuosia yökerho Tivoli.


Klubille on 21-vuoden ikäraja ja se on suunnattu erityisesti 21-45 -vuotiaille bilettäjille. Paikkaa oli hieman rempattu Tivoli-ajoista ja nyt se koostui tavallaan kahdesta erillisestä alueesta. Oli sitten kunnon bilefiiliksessä tai rauhallisemmin mielin liikenteessä, löytyi Capitalista mahdollisuus molempiin. Tai molempien yhdistelmään, jos iltaa myöten vaikjka bilifiilis nousisi ;-)


Itselle ehdottomasti lempi paikaksi koko klubilla nousi yllä olevassa kuvassa oleva alue. Paikka oli mukavan valoisa, sisustettu loungemaisesti ja musiikki soi sellaisella voluumilla, että jutustelu ihanan Avecini kanssa luonnistui helposti. Paikan monipuolisuudesta siis edelleen plussaa! Välillä tuntuu, että aina joutuu valitsemaan paikan sen perusteella, haluaako vain istua ja jutella lasillisen äärellä vai oikeasti lähteä radalle.


 Jos joku teistä lukijpista on tänään lähdössä viihteelle Helsingin suunnilla niin kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa tämä uusi paikka! Meininkiä tuskin tulee tänä avajaisviikonloppuna  puuttumaan, joten hyvä meno ja silmänruoka on varmasti taattu ;-)

4 kommenttia:

 1. Oli kyllä siistin näköinen mesta :D Kun tul eilen myös tuossa samassa tilaisuudessa se katsastettua läpi.

  VastaaPoista
 2. en oo kommentoinut blogiasi ku ehkä kerran aiemmin, vaikka olenkin lukenut sitä jo vuosia. halusin vain sanoa, että oot tosi kaunis, sun kroppasi muodonmuutos on jotain ihan uskomatonta ja sun blogia on aina ilo lukea. keep up the good work & kivaa kevättä! :)

  VastaaPoista
 3. Heippa, voi vitsi miten upealta näytät! Miten teet tuollaiset laimeat kiharat? :)

  VastaaPoista
 4. Paljonko painat ja kuinka pitkä olet? Hurmaava näky olet <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela