New sneakers, new Nikes

torstai 19. maaliskuuta 2015

Heippa! Mulla on ollut ihan hullun kiireinen viikko, joten pahoittelun postaamattomuudesta. Välillä tulee tälläisiä viikkoja :-) Teen vaikka viikonloppuna vähän koostetta, että mitä on tullut puuhattua. Kuitenkin nyt itse asiaa eli oli pakko tulla esittelemään blogiin uusia kesäpopojani!

Multa löytyy lenkkareita värikkäinä muutama pari, mutta olen pitkään metsästänyt kivoja mustia sporttikenkiä arkikäyttöön. Aina on ollut koot loppu tai muuten vain jokin vähän häirinnyt. Mutta nyt vihdoin onnisti ja sain ihan överimakeet yksilöt itselleni! Miltäpä muultakaan merkiltä, kuin Nikeltä ;-)

 Kyseessä ovat Nike Kaishi Print-kengät ja jos ei ole vielä tullut selväksi, niin olen niin rakastunut näihin. Värikäs pohja tuo kivaa yksityiskohtaa mustiin kenkiin ja nämä ovat ihan unelmahyvät sekä kevyet jalassa :-)


 Sportamorella on muuten tällä hetkellä lähes kaikki tennarit -20%. Muun muassa nämä mun kengät saa sieltä noin 70eurolla :-) Eli kannattaa ehdottomasti hyödyntää toi hyvä tarjous. Ja jos Palladiumitkin ovat himottaneet, niin ne ovat tänään tarjouksessa 59,95e! Itsellä odotteleekin käyttöönottoa tuolla ihanat luonnonvalkoiset yksilöt.

 Nyt alan pikkuhiljaa suuntaamaan vetämään pt-asiakkaalle treenejä. Yritän viikonloppuna keretä molempina päivinä postailemaan ennen tai töiden jälkeen :-)

1 kommentti:

  1. huoooh, mikset kerro heti postauksen alussa (tai edes jossain) että on kyse kaupallisesta postauksesta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela