Turvallisesti Suomessa

maanantai 2. maaliskuuta 2015


 Huomenta Suomi! Turvallisesti takaisin kotimaan kamaralla ja tällä kertaa koko matka meni sujuvasti ilman sen kummempia hämminkejä. Tullitarkastukseen tosin jäin ja laukut pengottiin (onneksi en ottanut sitä frettieläintä mukaan ja jätin mustat mambatkin Potchen kotipihalle), mutta onpahan senkin kokemuksen rikkaampi ;-) Ensimmäinen yö vietetty kotona ja aamulla silmät avatessa oli pikkuisen hämmentynyt olo, että hetkinen missäs sitä ollaankaan :-D Olo on vielä suhteellisen ristiriitainen ja takaisin voisin lähteä vaikka saman tien. Hassua kun on niin hiljaista, aamupuuro maistui oudolta, hanat ovat väärin päin ja oma koti tuntuu vähän vieraalta.

Tiedän, että fiilikset alkavat tasaantua kunhan saa nyt nämä ensimmäiset pakolliset asiat hoidettua alta pitkän poissaolon vuoksi ja arki pääsee rullaamaan normaalisti. Eli summa summarun voisi sanoa, että positiivista on etten ole vielä vetänyt ranteita auki :-D Pahin tässä on kuitenkin ehkä se, että tuntuu loppujen lopuksi siltä kun en olisi edes ollut poissa. Ehkä maksimissaan viikon.

Alan nyt purkamaan blogiin koulusta ja reissua pikkuhiljaa, mutta yritän parhaani mukaan ujuttaa väleihin myös jotain "normaaliakin". Juttu Kapkaupungista, Potchefstroomista ja fiiliksistä koulutuksesta on tulossa ainakin. Kuitenkin, jos haluatte vielä jotain aihetta käsiteltävän vähän enemmän, esimerkiksi mun kropan "muutoksista" reissun aikana kyseltiin kommenttiboksisssa, niin laittakaa tulemaan ehdotuksia. Höpöttelen ummet ja lammet tuosta matkasta ihan mielelläni :-)

NIIIN ja tarvitsen harjoitusasiakkaan kuuden viikon personal trainer-suhteeseen välille 15.3.-26.4. Tähän kuuluu vähintään kuusi yhteistapaamista, 6viikon harjoitusohjelma, alku- ja loppukartoitukset, alkuhaastattelu sekä ruokapäiväkirja-analyys. Kuuden viikon jakso on asiakkaalle ilmainen, mutta kuntosalijäsenyys/-käynnit tulee harjoitusasiakkaalle maksettavaksi sekä jos haluaa esimerkiksi otettavan inbody- tai muun kehonkoostumusmittauksen. Toivomuksena on, että asut Hyvinkäällä tai lähiseudulla, jotta pystyt esteettä liikkumaan tänne. Jos kiinnostaa niin sähköpostia voi laittaa mikaela.koskela (at) gmail.com. Availe myös vähän tavoitteitasi ja kerro itsestäsi pienesti sähköpostissa :-) Harjoitusasiakas on valittu.

Ps. Ek mis jou Potch!

7 kommenttia:

 1. moikka! :) oot mun suurin inspiraatio tällä hetkellä ja olis kiva jos tekisit postauksen kokonaisvaltaisesta muutoksesta. ihan alusta tähän päivään asti, sun kokonainen "journey".

  VastaaPoista
 2. Musta on aina tosi mielenkiintoista nähdä minkälaisia esim paikalliset asunnot on, joten olis kiva jos valottaisit vähän sitä teidän asuntolaa?! :D

  VastaaPoista
 3. Kropan muutokset kiinnostaa ehdottomasti!!:)

  VastaaPoista
 4. olis ollu ihan huippua tulla sun harjotusasiakkaaksi mutta harmi ku en asu ihan lähellä :) aiotko kertoa tästä lisää blogissa, jos vaikka tuo asiakaskin antaisi luvan?

  VastaaPoista
 5. Whou, näytät tosi hyvälle nykyään! Oon seurannut sun blogia aiemmin ja nyt löysin sen taas.. minkä painoinen olet nykyään ja mikä oli pituus? En löytänyt ainakaan ihan viimeisimmistä postauksista lukuarvoja. Mahtavaa työtä!

  VastaaPoista
 6. Olis kiva kuulla myös lisää kuinka paljon tutustuit paikallisiin? naisiin vai miehiin? Oliko sulla siellä jonkun kanssa "juttua"?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela