Asukuva long time no see

keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Kohtapuoliin elellään jo maaliskuun puolta väliä ja nyt tulee blogin tämän vuoden ensimmäiset asukuvat. Oli muuten todella outoa jälleen poseerata yksikseen kameralle, kun viime aikoina on tottunut vain ottamaan selfieitä, yhteiskuvia tai niin sanottuja turistikuvia. Vaikeaa hommaa!

Kuvissa näkuvässä asussa tuli eilen vietettyä työpäivä. Pidin tuon Etelä-Afrikan reissun vain opintovapaata töistä ja palasin normaalisti töihin viime perjantaina. Aluksi ajatus töiden ja opintojen paluun vähän hirvitti, mutta onneksi työpaikkani on aivan mahtava, joten lasku normaaliin arkeen on sen osalta ollut mieluisa. Voisin mielelläni deletoida opinnot kokonaan ja olla vain tuolla töissä.
Toppi Vila/Liivi Object/Housut Pieces

Opinnoista puheen ollen, niin ette arvaakaan mikä ahdistus mulla on tällä hetkellä. Olen stressannut opinnäytetyön aiheen kanssa jo kuukausia ja tänään alkoikin opinnäytetyökurssi. Tässä vielä hetki sitten oli toimeksianto opparille suht selvänä, mutta nyt asia onkin epäselvä. Keksin kokonaan uuden aiheen viime viikolla, joka olisi itselle todella mieluisa, MUTTA mulla ei ole ketään toimeksiantajaa tälle työlle. Arvatkaapa vaan tuliko tänään kamala stressi opparin aloitusinfossa, kun ei ole aivan varmaa voinko tehdä opinnäytetyön pelkkänä tutkimuksena.

Tänään ohjaava opettaja ei ollut paikalla, joten en voinut varmistaa soveltuuko ajattelemani aihe itsestään työstettäväksi pelkkänä tutkimuksena. Mun pitää vielä opparikurssin ensimmäisen tehtävän työstäminen aloittaa nyt ja aihe pitäisi ilmoittaa lomakkeella tämän kuun 24. päivä. Luojan kiitos sentään tuon tehtävän pystyy tekemään vain omaan ajateltuun aiheeseen perustuen, joten voin sen aloittaa kaikesta huolimatta. Eiköhän kaikki kuitenkin järjesty ja täytyy pitää sormet ja varpaat ristissä, että tutkimukseni aihe hyväksyttäisii sellaisenaan. Muuten alkaakin paniikinomainen toimeksiantajan metsästys.

Tällä hetkellä opinnot eivät muutenkaan nappaa pätkääkään, mutta onneksi ne ovat taputeltu pakettiin lähes kokonaan tuota opinnäytetyötä lukuunottamatta. Eli loppurutistusta vaille aletaan olla valmiita ja tässä vaiheessa ei saa luovuttaa vaikka kuinka mikä tahansa muu kiinnostaisi enemmän :-)
Nellyllä on muuten paljon kevään suosikkeja 30% alennuksella. Kannattaa kurkata, kun kelitkin ovat jo ihanan keväisiä!


2 kommenttia:

  1. Ihana saada sut takas töihin! :) kunhan toi rusketus vähän haalistuis... ;)

    VastaaPoista
  2. Kiva saada asukuvia :) mut nää kaikki on harmi vaan samasta kuvakulmasta. Ootko huomannut? :D olis kiva nähdä muistakin kulmista.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela