Peplum

keskiviikko 8. elokuuta 2012

Moikka! Ensiksi pakko kertoa mun eilisestä. Laittelin sille kertomalleni herralle viestiä, että mitä hän tekee illalla ja voisin ajella käymään siellä päin. Meillä on joku 90km välimatkaa, mutta ei motaria pitkin mene siihen kuin joku 50min. Sovittiin sitten näkevämme vielä sinä iltana ja ajattelin eka että käydään vaan jossain kahvilla. Onneksi hän sai idean, että mennään heidän lähellä sijaitsevalle mökille, jossa voitaisiin olla yötäkin. Eikun tuumasta toimeen ja arvaatte varmaan kuinka ihana oli viettää ilta takkatulen ääressä jutellessa ja haliessa, käytiin uimassa (tai no ite heitin talviturkin kastautumalla nopsaa rappusilta vedessä :-D mutta se lasketaan!) ja oltiin vaan. Jouduttiin kyllä heräämään jo todella aikaseen, mutta ei se haitannut. Meillä ei ole enää kuin viikko yhteistä aikaa Suomessa, joten voisin vaikka joka ilta ajaa tuon matkan vain sanoakseni toiselle hyvää yötä. Hyi kun musta on tullu nössö :-D

Nyt kuitenkin muihin juttuihin. Olen ihan rakastunut kaikkiin peplum-paitoihin ja varsinkin Lindexistä on löytynyt todella paljon ihania toppeja aika edullisesti :-) Itelle nämä istuu hyvin vartalomalliini, koska mulla on alavatsaa, mutta vyötärön alue on hoikempi. Peittää hyvin :-D En malttaisi odottaa, että meille tulee töihin peplum-vaatteet.

selässä piilonapit 19,95e
Muistaakseni 27,95e
12,95e

*Nellyllä oli myös valikoimassa kivoja Peplum-vaatteita :-)


Nyt alan pukemaan päälle ja otan suunnaksi Mäntsälän. Mulla on vielä huomenna vapaapäivä, jee :-) Kivaa keskiviikkoa kaikille!

8 kommenttia:

  1. Awww voi vitsit vähänkö sulosta! :) Kyllä ne asiat yleensä järjestyy parhain päin, ei sitä koskaan tiedä vaikka päätyisittekin lopulta yhteen hihi :) Päivä kerrallaan! Ja mäki oon tykästyny noihin peplum-paitoihin, täytyykin käydä kurkkailemassa löytyiskö Lindexiltä joitakin kivoja :)

    VastaaPoista
  2. Onko toi tyyppi siis puoliks suomalainen tai jotain kun sillä kerran on täällä mökkikin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. täysin suomalainen, mutta jäänyt vaihdon jälkeen opiskelemaan jenkkeihin :-)

      Poista
  3. Mulla on etsinnässä juuri se oikea peplum-paita :P Toistaiseksi ei ole vielä löytynyt, mut someday :P
    Tsemppiä miesjuttuihin! :) Ihanaa, että uskallat kertoa asiasta tällei blogista, musta ei olisi samaan. Nostan siis hattua! :)

    VastaaPoista
  4. Ooi, kuulostaa niin ihanalta!:) Mulla on huomenna työhaastattelu vilaan, olisko antaa jotain viimehetken vinkkejä haha.... :-D

    VastaaPoista
  5. Miten sulle on niin vaikeaa vastata kommentteihin? :( Saat näihin ns. normipostauksiin keskimäärin 10 kommenttia. Sulla menis siihen viisi minuuttia ylimääräistä, jos vastaisit edellisen postauksen kommentteihin samalla kun teet uuden postauksen... lukijoilta menee mielenkiinto kommentoida kun ei ikinä saa vastausta.

    VastaaPoista
  6. Saisko noista paidoista kuvaa päällä, niin tietäisi kannattaako semmoisia itse lähteä sovittelemaan? :)

    VastaaPoista
  7. Kävin tänään hakemassa myös tuon mustan topin ja oon ihan rakastanut siihen! Ihan täydellinen ja pelasti mut viikonlopun vaatekriisiltä:) Kiitos vinkkauksesta Mikaela!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela