Vaalennusprosessi

torstai 2. elokuuta 2012

Nyt kerron vaihe vaiheelta vaalennusprosessini. Tein lähes kaiken yhden päivän aikana, jota en luonnollisestikaan suosittele.

Kuten mainitsin jo edellisessä postauksessa, hiukset ovat kauneusmyynti Mattesta. Laitoin puolet tummimpaa sävyä 6/7, koko paketin keskimmäistä sävyä 9/0 ja nuo muutamat osiot vaaleampaa, jonka sävyä en valitettavasti tiedä.
Saatte kuvaa hiuksista luonnonvalossa joku päivä. Tässä kuitenkin näkyy parhaiten hiusten oikeat sävyt :-)

Vaalennuksen aloitin sunnuntai-iltana tekemällä värinpoiston Colour B4 Regularilla. siihen kuului eri vaiheita ja pitkä huuhtelu huuhtelu oli todella tärkeää. Hinta oli sellaiset 15euroa.
 Ja alla tulokset, jotka olivat oletettua paremmat!
 Before and after B4

Aika punertava tulos oli, mutta silti aivan tajuton muutos ja kyseessä ei vielä ollut se vahvempi paketti. Tästä oli hyvä alkaa vaalentelemaan muilla keinoin :-)

Kävin hakemassa Tarjoustalosta vaalennusaineita ja silmiini osui Biozellin uutuus, jossa hapete ja vaalennusjauhe myytiin erikseen. Hapete taisi olla 2,90e ja jauhe 6,90e eli todella edulliset! Ja tästä riitti itselle kolmeen vaalennukseen!
 Tulos ensimmäisen vaalennuksen jälkeen. Vaikutusaika oli jotain 40minuuttia.
Latvat jäi tuttuun tapaan punertaviksi ja väri oli todella hirveä :-D Tein tuolla vaalennusaineella vielä pari vaalennusta tummimpiin kohtiin about 20-30min vaikutusajoilla, ennen värin laittoa.

Väriksi olin valinnut Garnier Nutrisse moussen sävyn 7 Blonde.
 Ja noh, tukasta tuli vihreä johtuen vaalennuksesta :-D Ja mites noi latvat verrattuna ensimmäiseen kuvaan...
Kävin seuraavana päivänä hakemassa vielä kaupasta Schwarzkopfin Poly color sävyteshampoon sävyssä 22. Edestä oma tukka on vähän liian tumma, mutta se onneksi vaalenee pesuissa :-)

Eli tuollaisella prosessilla sain melkein mustan hiusvärin pois. Ei mikään hellävaraisin keino, mutta nopea ainakin! :-D Ja olen muuten alkanut tottumaan tähän väriin!

Nyt suihkuun, kuvaan huomenna parempia hiuskuvia ja vaikka vihdoin jotain asukuvaakin :-) mulla on iso läjä ostoksiakin kuvattavana teille. Onneksi nyt taas on vähemmän töitä, niin on vapaa-aikaa enemmän. Laters!

56 kommenttia:

  1. jaiks.. sun hiukset on varmaan aika huonossa kunnossa ton jälkeen:(

    VastaaPoista
  2. ei varmaan kiinnosta jos sanon että ihan vitun ärsyttävää kun et vaivaudu vastaamaan kommentteihin

    VastaaPoista
  3. onpas sun omat hiukset lyhyet!

    VastaaPoista
  4. Sinuna en kyllä jättäisi rekisterinumeroa tweettikuviin... Sillä kun saa kuitenkin kaikki henkilötiedot ym.

    VastaaPoista
  5. toivottavasti kukaan ei ota mallia..

    VastaaPoista
  6. Anteeks mutta musta toi on jo vähän tyhmyyttä värjäillä tukkaa tolleen :D Miks ihmiset ei mee kampaajalle?? Sun oma tukkahan palaa tossa ja pilaat sen :( Eikö nimenomaan sitä omaa luonnollita hiusta haluttas vaalia ja hoitaa. Tekee pahaa kattoo tota jälkeen kuvaa....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi hiukset eivät kyllä ole vaaleaa nähneetkään vaan ovat likaisen vihreät. Oikein kuulen latvojen rapinan... :D

      Poista
  7. Ostelet Louis Vuittoneita ja muita merkkilaukkuja, ostat kuukausittain kalliita ripsenpidennyksiä ja hiustenpidennyksiä sekä shoppailet ihan järjettömiä määriä vaatteita, ja selvästi huomaa että tuolla sun elämäntyylillä rahaa palaa kuin roskaa. Niin saanko kysyä, miksi ihmeessä et menny kampaajalle? Kyllähän tuolla toimenpiteellä on hintaa kampaajalla varmaan jotai pari sataa euroa, mutta luulis ettei se sun elämää nii paljoo hetkauta kun sen verran menee tyylii yhdellä shoppailureissulla. Just asking.. Hiukset nimittäin ois voinu pelastaa kampaajareissulla, nyt ne on vaa tommosta höttöä. Ei sillä, hyvän värinen lopputulos, mutta ihan älyvapaa värjäysprosessi ja lopputulos hamppukasa.

    VastaaPoista
  8. Oisit kyllä saanut luonnollisemman mutta samanlaisen lopputuloksen raidoittamalla koko tukan vaalennusianeella.. Mutta vahingoista viisastuu aina :)

    Kivalta näyttää silti! Toivotaan ettei toi oma latva ala rapista vielä lyhyemmäksi.

    VastaaPoista
  9. Ihan älyttömän negatiivista kommentointia..come on people !

    VastaaPoista
  10. Mistä kyseinen värinpoisto on hankittu?:)

    VastaaPoista
  11. Huh huh miten ihmiset jaksaa.. jokainen tunkee päähänsä just sellasia tököttejä mitä haluaa ja tekee hiuksilleen mitä haluaa. Mikä järki tulla anonyymina haukkumaan ja suoltamaan tollast shaibaa?

    Mut enivei, kiva nähdä sun tukkas vaaleana :) vaihtelu virkistää ;)

    VastaaPoista
  12. Kiva vihreän sävy.

    VastaaPoista
  13. keltainen + sininen = ??
    ei niinkään vaalennuksesta johtuen, vaan väärästä väristä, jonka tuuppasit päälle :)

    VastaaPoista
  14. Voi elämästä tehdä helpon, tai hankalan. En tiedä yhtään ihmistä, kuka näyttää hyvältä hiuksissa, jotka ovat aivan paskan-päreinä! Toisaalta "huuliturvokitkin" ovat ottaneille mieleen;) Kampaajallahan pääsee lian helpolla lopputulokseen.

    VastaaPoista
  15. Heh, ihan päivän paras! Tää sun blogis on linkitetty fb: suljetulle ryhmälle parturi-kampaajat. Meitä jäseniä on yli 3900 ja aika hyvin tälle on repeilty :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyseisestä syystä vihaan käydä kampaajalla, koska naureskellaan asiakkaille ja jälkikäteen jauhetaan takahuoneessa :-)

      Poista
    2. No kannattaa ehkä valita joku NORMAALI kampaaja, en tiedä millä pissaliisakampaajilla olet käynyt, jos luulet että kampaajilla ei ole parempaa tekemistä kuin naureskellä asiakkaan hiuksille? Muille asioille voi toki naureskella, mutta näinhän se on jokaisessa as.palv. työssä. Nimimerkillä 8v joka toinen kk samalla kampaajalla käynyt

      Poista
    3. Heh, nimenomaan. Todella hyvää mainosta parturi-kampaajista! Ei enää ikinä tarvi sellaisia palveluja käyttää. :)

      Poista
    4. Anteeks ny vaan, mut eihän täs oo asiakkaalle naurettu vaan sellaselle, joka ei nimenomaan halunnu ammattilaisen käsittelyyn ja tuloksena sit tää aina yhtä muodikas rapsakka latva ja vihreä väri. Jos ne hiukset on oikeesti tärkeet niin ammattilainen on paras niitä käsittelemään - sitä varten sitä koulua käydään, et osataan. Jos tarvit lääkäriä niin kai sä meet oikeelle lääkärille, etkä jollekin randomille, jolla on kirjahyllyssä lääkärikirja? Jos haluut tatskan niin kai meet oikeelle tatskaajalle etkä jollekin puoskarille? Ammattitaito on se, mikä maksaa ja mistä järkevät ihmiset maksaa, kun ei haluta niit vihreitä hiuksia. Elämä on toki valintoja täynnä, tee-se-itse meininki voi joskus tulla kalliimmaks kuin se kampaajakäynti.... Kuinkahan monesti näitäkin samanmoisia on korjailtu kampaajalla, kun on pitäny päästä halvalla ja tehdä ite. Sillehän me kuulkaa nauretaan, kun tulokset on sit mitä on ja kun tiedetään, et miten tää ois voitu tooooooooooosi helposti välttää.

      Poista
    5. HMM...muutaman kerran olen saanut vastaavan tuloksen ihan "ammattilaisen" toimesta!

      Poista
    6. Sama! Tosin mua eniten vituttaa kampaajalla käynnissä, että ne aina leikkaa enemmän kun käsketään. Tiedän kyllä että jos on paskaa hiusta joku 10 senttiä, ei siitä halua leikata vaan kahta, mut guess what, asiakas sen päättää paljonko siitä leikataan, vaikka olis kuinka paskassa kunnossa. Jos mä maksan sulle niin sähän jumalauta leikkaat sen kaks etkä kymmenen senttiä! RAIVOSTUTTAVAA

      Poista
    7. Tää on niin totta.. Vaivalla kasvatettu hiuksia ja sitten parturi menee napsaisemaan sen 10 senttiä pois vaikka itse melkein itkua tuhertaen suostuu 2 sentin lyhentämiseen. Ymmärrän että huonot latvat pitäisi leikata, mutta jos asiakas ei tätä halua, niin eihän sitä voi mennä tekemään!

      En ole kertaakaan lähtenyt kampaamosta tyytyväisenä tulokseen, joten siitä syystä käytän rahat mielummin johonkin muuhun ja leikkaan + värjään hiukseni ihan itse. :)

      Poista
    8. )Olen itse kampaaja ja ja olen kokenut erittäin huonoja kokemuksia kampaajalla vaikka olen sanonut olevani itsekkin kampaaja. Pituutta on lähtenyt liikaa ja otsatukka leikattu huonosti. Kuitenkin eräs vanhempi kampaaja sai juuri haluamani lopputuloksen vaikka epäilytti aluksi kuinka käy. Jokainen tekee hiuksilleen niinkuin tykkää. En itse kampaajana esimerkiksi tyrkytä tuotteita asiakkaalle jos haluaa pestä kaupan aineilla niin sitten pesee. Itsekkin pesen välillä koska ovat halvempia :)On ihan ymmärrettävää jos jollain ei ole varaa tai halua käydä kampaajalla.

      Poista
    9. Kävin vaalentamassa hiuksiani kampaajalla ja ihan jäätävä hamppukasa tuli palkinnoksi, ei voinu kyllä kiittää.
      Nykyääm siis pistän blondin värin ihan itte koska se maksaa 4e purkki ja saan kivan tuloksen eikä latvatkaa oo nyt ihan kamalaa heinää niin miks maksaisin samasta, pahemmasta n 100e? :D

      Poista
    10. niin ja kampaajanhan voi ylistää ihan samalla tavalla kun esim että ihmiset on kaikki paskoja. HA LOO vitun tyhmät ihmiset

      Poista
  16. Kaikki saavat kertoa oman mielipiteensä sekä kertoa omia kokemuksia ja miten asian olisi voinut hoitaa toisella tavalla. Bloggaaja on sitten hyvä ja laittaa, ettei anonyymit voi kommentoida, jos lukioitakin noin paljon se stressaa.
    Asian pointti luultavasti muillakin on se, että hellävaraisemmillakin keinoin olisi päästy samaan lopputulokseen, jos kyseinen henkilö olisi esimerkiksi mennyt kampaajalle tai hänellä olisi parempaa tietoa värjäyksen kemiasta ym muusta värjäykseen liittyvästä.
    Saanen kysyä, miksi vielä toinen värinpoisto, kun jo ensimmäisen jälkeen olisit päässyt samaan lopputulokseen. Ja suosittelempa mennä kampaajalle laittamaan laadukkaat ja OIKEIN laitetut jatkot, ne kestävät jopa puoli vuotta, ei tarvi joka toinen kk laittaa ja ostaa uusia. tai katso edes netistä miten teipeit kuuluu laittaa, please! kohta sulla ei ollenkaan hiuksia päässä!
    terv. pa-ka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teippejä ei kuulu pitää puoltavuotta vaan vahtaa suht ahkeraan mikäli tahtoo tukkansa ja irtotukkansa kuosissa pitää. Mitä järkeä on teipeissä joita ei voi edes pitää kiinni saatisitten laittaa kauniisti kun teipit roikkuu niskassa?
      t. semi pa-ka

      Poista
  17. Olen lukenut, että vaalennuksen jälkeen kannattaa värjätä tai sävyttää tukka punaiseksi, jottei lopputuloksesta tule vihreää, kuten nyt kävi. Kannattaa kokeilla seuraavalla kerralla. :)

    VastaaPoista
  18. Ei oo tarkoitus tulla moittimaan tai olla negatiivinen, mutta eikö se hiusten hyvinvointi ja se, että ne näyttävät terveiltä ja kauniilta, ole kivemman näköistä, kun taas vihreä väri, hamppuuntunut latva, pörröinen takkukasa. Onhan kotona työstäminen paljon halvempaa, mutta silloin kyllä todella tekee hallaa omalle tukalleen. Mielummin maksaisin vähän enemmän kampaajalle, jotta saisin kauniin värin ja tukka pysyisi pitkänä ja hyväkuntoisena :) Viestini on vain, että en suosittelisi tekemään värinpoistoja kotona. Kaupan värinpoistot on todella voimakkaita ja niillä harvoin saavuttaa yhtä ihanaa vaaleaa, mikä purkin kannessa on! Anna tukkas nyt levätä kunnolla ja osta laadukkaat hoitotuotteet, suosittelisin myös napsimaan latvoja ennen kuin edes harkitset värjäämistä :) Mukavaa kesää sinulle!

    VastaaPoista
  19. Toi väri ton ColorB4:n jälkeen ois ollu tosi ihana. Tollanen pehmeän näköinen suklaanruskea :)

    VastaaPoista
  20. No jooo, kyllähän tämä ihan mukavaa vaihtelua on varmasti, mutta kunhan et värjää taas samantien mustaksi! Jos haluat tummentaa niin toi ColorB4:n jälkeinen suklaanruskea ois kyllä varmasti sopinu sulle hyvin:)

    VastaaPoista
  21. Hah hah. Ei käy sääliksi yhtään.

    VastaaPoista
  22. Kamalat hiukset, olisit mennyt ammattilaisen luokse vaalentamaan reuhkasi.

    Ja mistä syystä kaikki Twitter- ja Instagram-postauksesi ovat kamalaa hashtag-oksennusta tyyliin: #brunette #vs #blond ? #instamood #instasexy #scandinavian #girl #brown #eyes?

    VastaaPoista
  23. On kurjaa että lupailet aina postailla seuraavina päivinä,ja mitään ei silti kuulu...blogisi on mennyt huonompaan suuntaan! ei kiva!

    VastaaPoista
  24. huuuuii sun omat hiukset on kamalat!:D ihan naurettavaa, mikset värjää lähelle sun omaa hiusväriä ja anna omien hiuksies kasvaa? sillon ne olis paljon paremmassa kunnossa etkä tarvis mitään pidennyksiä? nyt kauppaan ostamaan tehohoitoja latvoille!!! kärsin ku ees katon noita sun omia hiuksia....

    VastaaPoista
  25. Mulla on mustasta suoraan blondiin mennyt yleensä niin että värjään hiukset kaksi kertaa vaalentavalla. Sen jälkeen käytän runsaasti hopeashampoota ja tadaa! ;)

    http://rosaliespaperplanes.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  26. Joko olet värjännyt takaisin mustaksi?

    VastaaPoista
  27. Oon osa tota facebook ryhmää, koska olen PARTURI-KAMPAAJA. Kommentit joita sinusta on pistetty on oikeasti törkeitä ja lähellä melkein "nettikiusaamista". Haukutaan taunoksi ja ties mitä! Ite en osallistu, mutta vierestä katsominen harmittaa niin oli pakko tulla valaisemaan asiaa...

    VastaaPoista
  28. Mä en oo koskaan tänne kirjoittanut mut nyt oli pakko. Jokainen tekee hiuksilleen mitä haluaa. Ihan naurettavaa että jotkut ovat tällekin nauraneet. Etsikää omista elämistänne jotain hauskaa ja naurakaa sille. Tiedän myös omalla kokemuksella kun hiukset on pilattu "osaavilla" kampaajilla moneen kertaan. Vaikka ois kuinka tarkasti kertonut mitä haluaa ja mitä ei niin on usein lähtenyt kampaajalta itku silmissä. Ja sitten kun olet avannut suusi, niin sinut on haukuttu että mikset sanonut. :/ tsemppiä mikaela. Ja värisi näyttää oikeasti hyvältä. Keskity positiivisiin jutttuihin ja ammenna energia siitä. Haters gonna hate ja näin.

    VastaaPoista
  29. eiks ois kannattanu alkaa vaa raidottaa ekaks ?

    VastaaPoista
  30. Pyydän anteeksi ammattikuntani puolesta! Välillä hävettää olla kampaaja ja nyt on yksi sellainen hetki. Pa-ka ryhmässä oli pieni porukka jotka kirjottelivat aika ikävästi ja taisivat samat henkilöt kirjoitella sulle tänne. Läheskään kaikki kampaajat ei onneksi ole sellaisia. Suurin osa meistä oikeesti välittää asiakkaistaan ja ihmisistä ylipäätään eikä harrasta ilkeilyä sen enempää täällä netissä kun selän takanakaan. En lähde hiuksia sen enempää kommentoimaan, kukin saa hiuksillaan tehdä mitä haluaa. Hyvää jatkoa sulle ja blogillesi!

    VastaaPoista
  31. Olen myös parturi-kampaaja ja tuli kieltämättä pahamieli kun luin pa-ka ryhmässä käytävää keskustelua:(. Jokainen tehköön mitä haluaa, mutta tuollainen julkinen kirjoittelu kohdistettuna tiettyyn henkilöön on aika surullista... Tsemppiä sulle Mikaela ja kivaa alkavaa syksyä!

    VastaaPoista
  32. Erosin koko ryhmästä tämän jälkeen vaikka pa-ka olenkin :) ei tollaseen kuulu kenenkään osallistua ja varsinkin itselle tuli tosi paha mieli sun puolesta.

    Hyvää jatkoa Mikaela!

    VastaaPoista
  33. oon myös seuraillu tätä kommentointia puolin ja toisin... myötähäpeä omaa ammattikuntaa kohden, toisaalta joo, sulla on julkinen blogi mutta asiaa ei olis tarvinu nostaa ollenkaan esille, kaikki tekee omalle päälle mitä haluaa:)

    itse kampaajana välitän asiakkaista enkä puhu paskaa/naureskele asiakkaiden läsnä ollessa, saatika asiakkaan selän takana vaan jos jotain sanottavaa on, siitä osaan keskustella asiakkaan kanssa haukkumatta ja ammattimaisesti, se kun kuuluu HYVÄÄN ammattiosaamiseen. pyrin palvelemaan jokaikistä asiakasta parhaalla mahdollisella ammattitaidolla. joten kyllä niitä hyviäkin kampaajia löytyy, eli ei pidä yleistää, ihmisiä on moneksi!

    teille kommentoijille jotka eivät ole parturi kampaajilta saaneet pyytämäänsä palvelua, oletteko varmasti tehneet tarpeenne selväksi ja keskustelleet rajoista kampaajan kanssa....?

    no hard feelings! tsemppiä sulle Mikaela, äläkä välitä tuosta muutamien henkilöiden paska-keskustelusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "teille kommentoijille jotka eivät ole parturi kampaajilta saaneet pyytämäänsä palvelua, oletteko varmasti tehneet tarpeenne selväksi ja keskustelleet rajoista kampaajan kanssa....?"

      No siis tämä on tapahtunut mulle vähintään 10 kertaa, ja JOKAISELLA kerralla olen sanonut, että korkeintaan voi ottaa alle viisi senttiä, parilla kerralla vedin rajan siihen kahteen senttiin. Joinain kertoina kampaaja on sanonut, että pitäis ottaa enemmän, mutta oon sanonut että tiedän, mutta haluan nyt kuitenkin sen (esim) viisi senttiä pois. Silti pitänyt lähteä kampaajalta tyytymättömänä ja vähintään se 10 senttiä lyhyemmillä hiuksilla... en vaan ymmärrä. eikä tämä ole siis vaan yksi ja sama kampaaja.

      Poista
    2. mmm, näissäkin asioissa se kaksi senttiä asiakkaalle voi tarkoittaa vain senttiä, en jaksa uskoa että kampaaja ottaa tahalteen enemmän pois mitä asiakas on pyytänyt? :o asiakkaanhan hiukset ne ovat ja hän niitä kantaa kokoajan mukanaan, miksi kampaajan pitäisi ottaa kaikki huonot pois vaan sen takii koska kampaaja itse haluaa?? Anteeksi vielä munkin puolesta että ammattikuntani on tästä käynyt keskustelua ja "pilkannut" sinua! Ryhmässämme on vain tapana käydä ammattiasioitamme läpi yhteistyöllä ja miettiä omia ratkasuja tilanteessa kuin tilanteessa, hyvää kesänjatkoa sinulle Mikaela ja teet kaiken niinkuin itse parhaaksi näet, eikä kannata muiden jyrkistä mielipiteistä välittää :) !

      Poista
    3. no kyllä mä huomaan eron, koska yksi kaverini opiskeli kampaajaksi ja on myös leikannut hiuksiani, ja sillon on onnistunut. Että ehkä he sitten ajattelevat hiusten parasta ja luulevat ettei asiakkaat huomaa että siitä otetaankin vähän enemmän :/

      Poista
  34. Olen itse kans kampaaja, ja minulla on ollut huonoja kokemuksia itselläni kun olen istunut kampaajan penkkiin. se on totta, joillain kampaajilla se sentti venyy, ja sitä olen myös asiakkailtani kuullut että on otettu jossain se 10 cm vaikka on pyydetty senttiä lyhennettävän. Meistä on moneksi, jokainen ihminen on yksilö ja jotku hallitsevan alansa paremmin kun toiset, toiset käyvät koulut paremmin kun toiset. sama pätee jokaisella alalla. Menet esim. ruoka paikkaan mistä saa huonompaa ruokaa kuin toisesta. jokaisella oma taito.

    VastaaPoista
  35. jos joskus uskaltaudutte vielä kampaajan penkkiin, näyttäkää vaikka viivottimen kanssa mikä vastaa teidän senttiä/kahta senttiä, jos kampaaja ottaa reilusti enemmän asiasta saa sanoa asiallisesti, kaikkea ei tarvitse asiakkaankaan niellä! Ja Mikaela, hiustesi väri olisi ollut nätti jo pelkän värinpoistonkin jälkeen ;)hyvää syksyn odotusta!:))

    VastaaPoista
  36. Olen itse parturi-kampaaja ja ikävystyin todella ammattikuntani sanomisista. Harmittaa tuollainen jauhaminen, sinun tukkasi, teet sille mitä haluat. Epäammattimaista, onneksi suurin osa meistä kampaajista on kuitenkin asiakkaan puolella ja teemme kaiken jotta asiakas olisi tyytyväinen, emmekä todellakaan arvostele asiakasta jos hän on vaikka sattunut vaalentamaan kotona ja tulee oranssipäisenä penkkiin istumaan.. Toivottavasti uskaltaudut vielä ammattilaisen käsiin :)

    VastaaPoista
  37. Moii, olisin tosi kiitollinen jos voisit kertoo et mistä oot ostanu tota b4 haircolor removerii??, ku oon ettiny ihan kaikkialta ja kuulema sitä et enää myydä suomes :/

    VastaaPoista
  38. bloggaus on vanha, mutta kommentoin silti.
    rupes ärsyttään noi kommentit. varsinkin noi ammattitaitoisten pakalaisten.
    kyllähän kuvista näkee että tukka kärsi, mutta tarviiko sitä vielä faces omassa yhteisössä jauhaa.?
    eiköhän aika moni jopa niistä ammattilaisista partureista oo joskus tehnyt hiusten suhteen virheitä.
    sekä omien että nimenomaan asiakkaiden.
    lukuisia kertoja oon itkien lähtenyt parturista enkä ole toista kertaa palannut.
    nykysin käytän opiskelija partureita koska ne oikeesti kuuntelee asiakasta, koska ovat vielä epävarmoja oman "ammattitaidon" laadusta. jos käsken leikkaan 2cm se on sen tasan kaksi, hyvä ettei mittanauhalla mittaa :D

    olisi kiva tietää ketkä nämä kakkajauhaja parturit on että voisi moiset liikkeet kiertää ja kaukaa.

    VastaaPoista
  39. No huh huh, mitä palautetta! Toivottavasti , teillä kaikilla on nyt mukava päivä ku pääsitte haukkua toista niin "rohkeasti " anonyymina ..

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela