Baaaaaad timing

sunnuntai 5. elokuuta 2012


 Jälleen kerran on tullut blogia laiminlyötyä töiden, kiireiden ja henkilökohtaisten asioiden takia. Ensi viikolla on onneksi vain perjantai ja lauantai töitä, joten yritän pikkuhiljaa alkaa palaamaan tavalliseen blogirytmiin. Vielä on edessä se Espanjan matka 16.-23. päivä, mutta sen jälkeen taas arki normalisoituu ja blogille jää enemmän aikaa :-) Lisäksi eräs henkilö on ollut syy tähän harvempaan postausrytmiin.

Tiedättekö tunteen kun ihastutte täysin väärään henkilöön? Ihmiseen, josta ei saisi missään tapauksessa kiinnostua ja pitäisi vain pysyä kaukana. Mulle on käynyt näin. Voi kumpa kyseessä olisi niin sanottu paha poika tai muuten vain ei joka äidin unelmavävy. Tällä kertaa kyseessä on henkilö, joka asuu kaukana. Ja asuisi edes Euroopassa, mutta ei, vaan Jenkeissä 7 000km päässä.

Hän on nyt kesälomalla Suomessa ja ollaan "tapailtu" pari viikkoa. Ajattelin vaan aluksi, että käydään kerran ulkona ja sitten ei mitään muuta, koska hän kuitenkin lähtee takaisin Jenkkeihin sillä välin kun olen Espanjassa. Meillä olikin sitten ihan liian kivaa, synkkasi hyvin ja pitkästä aikaa aloin oikeasti kiinnostumaan jostain kundista. Viime keväänä mua satutettiin todella pahasti ja sen jälkeen olen ollut tosi kyyninen ja en ole ollut ihastunut keneenkään. Nyt ollaan nähty tuon kanssa ja voi pojat olen korviani myöten ihastunut! Niin mun tuuria, että kun ihana henkilö tulee mun elämään, on jokin esteenä :-(

Ollaan puoliksi vitsillä puhuttu, että hän ottaa mut mukaan ja voisin oikeasti lähteäkin sinne ellei mulla olisi niin ihanaa työpaikkaa täällä. Muutenkin kamala kaipuu lähteä taas pois Suomesta ja jos juttu ei toimisi, aina pääsisi takaisin kotiin Suomeen. Nyt kuitenkin on pakko ajatella myös tulevaisuutta, joten jään. Ja optimistisesti ajateltuna nähdään taas joulukuussa ja olisin mielelläni lähtenyt käymään sielä loppusyksystä mutta ei oikein anna aikataulut ja kukkaro periksi. Koskaan ei voi tietää kestääkö kiinnostus sen jälkeen, kun välissä onkin muutaman kilometrin jälkeen muutamia tuhansia ja jouluun on vielä pitkä aika. Nyt ei vaan pidä ottaa mitään stressiä vaan antaa asioiden mennä omalla painollaan. Tulen olemaan todella surullinen kun palaan Espanjasta, tulen ikävöimään ja itkemään, mutta oon silti niin helvetin onnellinen että tämä tapahtui. Hassua miten näin lyhyessä ajassa voi ihastua johonkin ihmiseen näin kovasti ja vielä silloinkin, kun järki yrittää sanoa ettei niin saa käydä.

12 kommenttia:

 1. Voi ei, onpa kamala tilanne :( Ihastuminen on silti aina ihanaa, ja mun mielestä tärkeempää on seurata sydäntä ku järjen ääntä! Mulle itselle sydän yleensä kertoo ne oikeet asiat; ei ehkä fiksuimmat, mutta ei elämän aina niin järkiperäistä tarvitse ollakaan.. Tsemppiä Mikaela! Nauttikaa yhteisistä hetkistänne täysillä :)

  VastaaPoista
 2. Älä heitä kirvestä kaivoon. Itselleni kävi samoin. Mies asui Amerikassa, välillämme oli 10 000km ja 7 aikavyöhykettä, joten toivotin hänelle hyvää huomenta kun menin itse yöunille. Tutustuttiin aikanaan netissä ja meni 2,5v ennen kuin oli mahdollisuus nähdä livenä, sillä jo pelkät lennot pyörii lähempänä tonnia. Tunnettiin toki toisemme jo hyvin, joten lopulta kun nähtiin, yhdessä vietetty pari viikkoa vahvisti tunnetta että tämä on nyt Se Oikea. Voi sitä tuskaa, kun toinen lähtikin takaisin merten taa eikä tiennyt milloin taas tavataan. 3-4kk erossa on todella vaikeaa, tapaamisen hetkellä jokainen sekunti on arvokas ja sitä vaalii sydämessään, kuitenkin vain muutaman viikon yhdessäolo ja sydämet revittiin rinnasta irti jäähyväisten koittaessa. Joka kerta sama tyhjyys ja epätieto milloin taas tavataan. Viimeisimmän kerran jälkeen lähdin Espanjaan kahdeksi kuukaudeksi joten yhteydenpito oli rajallista. Mutta tätä nykyä asumme samassa maassa ja olemme onnellisesti naimisissa. Vaikka tarina kuulostaa elokuvalta, on siihen mahtunut paljon epätoivon hetkiä, kyyneliä ja paperisotaa. En silti vaihtaisi hetkeäkään pois. Elämässä kaikki on mahdollista, kun vain päättää niin! Tsemppiä sinulle! <3 :)

  VastaaPoista
 3. mistä päin jenkkejä ko herra on? :-) Ur so lucky!!!

  VastaaPoista
 4. Tarinaa täältäkin suunnalta. Koulukaverini ihastui kahdeksannen ja ysiluokan välisenä kesänä itseään 7vuotta vanhempaan norjalaismieheen metsäleirillä. Kirjoitti tänä keväänä lukiosta 4-vuotisena ja muutti miehen luo Norjaan :)

  VastaaPoista
 5. No worries. Itselle kävi samoin. Tuli tutustuttua Siihen Oikeaan, joka joutui kans lähteen (liian) kauas kotimaahansa. Yhteyksissä tottakai pysyttiin ja nähtiin kuin mahdollista ja suoraan sanottuna ihan kamalaahan se etäisyys on. Nyt kaikki kuitenki hyvin ja ens kuussa muutetaan yhteen :) Molemmat tiedettiin, että tää on Se juttu niin oli aika helppo sitoutakin sellaiseen suhteeseen.

  If it's meant to be, it'll be.

  VastaaPoista
 6. mistä päin jenkkejä ko herra on? :-) Ur so lucky!!!

  vastaisit pliis!

  VastaaPoista
 7. kiitos kaikille ihanista tsemppavista kommenteista! <3 hän asuu ihan itärannikolla, tarkemmin en kerro hänen toiveestaan :-)

  VastaaPoista
 8. Etpä ole ainut! Mulle on käynyt tismalleen sama yhden east coastilaisen ''unelmamiehen'' kanssa. Nyt eletään molemmat omaa sinkkuelämäämme samalla miettien, että miten saatais tapaamisia järjestettyä, muuttaisinko kenties parin vuoden kuluessa hetkeksi sinne, vai mitä. Aika näyttää. Pidetään ajatuksesta kiinni niin kauan, kun se hyvältä tuntuu :) Ei kannata luovuttaa vaan siksi, että ajatus tuntuu tällä hetkellä mahdottomalta. Vaikka en ikinä oo ollu mitään kaukosuhdetyyppiä, oon 100% ilonen ettei vaan jätetty asiaa sikseen, kun jouduttiin toisistamme eroon!

  ♥ Anna
  livetolove-anna.blogspot.com

  VastaaPoista
 9. huomaa että oot tosi kypsä kun kaikesta huolimatta päätit jäädä :) jos se on sen arvoista niin aikaa lähteä tulee vielä:)

  VastaaPoista
 10. mihin päin espanjaa olet menossa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Benalmadenaan isän toiselle asunnolle :-) Tällä kertaa tosin kahdestaan Cristiinan kanssa

   Poista
 11. Voi ei:( mutta hyvä kuitenkin että päätit jäädä. Ps: mä rakastan sun blogia:) Kirjoitat tosi kivasti!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela