Blue

tiistai 28. elokuuta 2012

Moikka! Haha kekseliäs otsikko niinkuin aina.... Tänään olin taas koululla tuutoroimassa, mutta pääsin lähtemään kotiin jo kahden aikaa, vaikka fukseilla oli ohjelmaa puoli viiteen. Kävi mulle! Kohta lähden käymään isällä ja sen jälkeen menen isäni vanhemmille katsomaan Big brotherin jaksoa. Isäni äiti on ihan tajuton BB-fani :-D Tiedän taas mistä mut löytää sunnuntai-iltaisin, kun menen pitämään bb-katsomoa hänen kanssaan. En itse pahemmin siitä ohjelmasta välitä, mutta välillä tulee katsottua sitä sivusilmällä jos jaksaa valvoa tai pidettyä taustameluna. Odotatteko te BB:tä? Hyvinkäältäkin näköjään joku tyttö sinne päässyt.

Tänään oli jotain fiksua vaatettakin jopa päällä. Ilmeisesti olisi sittenkin pitänyt olla se Tuutor-paita, mutta ei haalaria. Noh, huomenna ja torstaina sitten :-D Naama ei kuvissa taas suostunut yhteistyöhön...

Shirt&belt Gina tricot/Skirt H&m(new from Spain)/Pink ribbon-necklace Guldfynd/Watch Michael Kors

Ja tosiaan mun hiusproggis piti olla liukuvärjäys tähän tukkaan :-D Se kuitenkin sattuneesta syystä vähän levähti. Kävin eilen kampaajallakin napsasemassa kuivia latvoja pois. Tänään pitäisi vielä laittaa toinen hieman tummempi kevytväri päähän ja alimmaiseksi muutama osio uutta pidempää tukkaa siitä sävystä, mitä tummimmat raidat siellä vaalean seassa oli. Eli oikeastaan tukasta tulee nyt näkyvän värin tummimman sävyn värinen. Tavallaan tykkäsin siitä vaaleammasta, mutta mulla oli identiteettikriisi lähes joka aamu sen tukan kanssa. Ei se sitten kuitenkaan ole mun juttu. Jos VIHDOIN oppisin, että ruskea on se mun oma väri :-D Eli te arvailijat olitte valitettavasti oikeassa, värjään takaisin tummemmaksi vaikka vielä hetki sitten vakuuttelin, etten sitä tee...

Nyt lähden kauppaan ja sinne Riihimäkeen. Kivaa iltaa :-)

6 kommenttia:

 1. Siis apua, miten noi latvat on saatu tollasiksi palkeiksi? Toivottavasti lisäosiot tasoittaa tilannetta :)

  VastaaPoista
 2. Noh, been there done that. Mullakin on monen monta vuotta ollut tummanruskeat hiukset ja ajoittain täytyy saada vaaleammat tai punaiset, kunnes sekunnissa palaan taas tummaan. Jotenkin sitä on niin tottunut tummaan ja siihen palaa aina, vaikka se ei välttämättä ole mullekaan se sopivin sävy!

  VastaaPoista
 3. Mistä toi sun tukka on ostettu/tilattu? On kyllä todella, todella huonon näköinen. Osta joko uus tukka tai jätä omat hiukset, mut toi ei kyllä imartele yhtään ja hiukset pitäisi olla kruunu !

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo hame, väri on niin pirtsakka! :)

  VastaaPoista
 5. Musta on hienoa nähdä miten olet tukenut Roosa nauhaa! Itseltä löytyy samanlainen, ja lahjoitan säännöllisesti muutenkin sinne rahaa. Erittäin tärkeä asia!

  - Alice

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela