When I miss you I re-read our old conversations and smile like an idiot

tiistai 14. elokuuta 2012

 weheartit.com

Hejsan. Hiljaiseloa on kiireen vuoksi taas pitänyt. Lauantaina töiden jälkeen lähdettiin juhlimaan Cristiinan kanssa, sunnuntai meni nukkuessa pitkään ja hengaillessa. Eilen olin yhdeksään töissä, jonka jälkeen Jenkkipoika tuli mun luokse. Luonnollisesti halusin meidän viimeiset hetket moneen kuukauteen viettää hänen kanssa rauhassa. Tänään nukuttiin pitkään, käytiin keskustassa brunssilla, lööbailtiin ja katottiin telkkaa, herra teki mulle ruokaa ja sellaista. Nyt olen ollut pari tuntia yksin ja olo on ihan outo, vaikka ollaan tekstailtu ja kävin pikaisella lenkillä tuulettumassa, niin silti vaan ajattelee että toinen on poissa. No kyllä tää tästä ja skype ja puhelin on keksitty, sitten kun hän on sielä Jenkeissä. Puhuttiinkin siitä, että ehkä on tavallaan ihan hyvä kun mä lähden torstaina sinne Espanjaan ja hän sillä välin pois Suomesta. Saa vähän etäisyyttä tähän, hänellä ei mene kaikki viimeiset päivät mun kanssa nyhjäten ja mä pääsen pois tästä tilanteesta hetkeksi. Kaikki järjestyy ja nytten olen todella surullinen, itkettää vähän väliä, mutta tää suretus menee ohitse ja tulen olemaan vaan onnellinen, että voi pitää välimatkasta huolimatta yhteyttä :-) Nää viime viikot ovat olleet niin ihania ja oon todella onnellinen, että tää tapahtui<3

Nyt mun pitäisi pakata ja alkaa nukkumaan. Huomenna mulla on klo 11 ripsihuolto, sieltä suoraan töihin, pääsen yhdeksältä ja sieltä kotiin hakemaan nopsaa tavarat. Sitten yöksi porukoille, koska Cristiinan isä heittää meiät torstai aamuna vähän yli neljäksi kentälle. Mukavan tyhjentävä päivä tulossa huomenna! Onneksi huomisen jälkeen saa rentoutua ja nollata kahdeksan päivää. Postaan jotain pientä kentältä ja koko loman olen oletettavasti pimennossa netistä, joten kunnon postausta tulee ensi viikon lopulla :-) Luvataan ottaa paljon kuvia!

6 kommenttia:

 1. Ihanan rentouttavaa ja hauskaa lomaa! Älä murehdi turhia, asiat menee niin kuin on mennäkseen ♥

  VastaaPoista
 2. Ois kiva kuulla sun kokemuksia nuiden hiustenpidennyksien laadusta mitkä sulla on :) Mulla ollu 3 eri pidennykset rapunzelilta ja mun mielestä tosi huonolaatusta! Kerran kun on olleet huippu laatuset pidennykset niin huomaa kyllä mikä on hyvää ja mikä ei :) Selailin nuita kauneusmyynti Matten sivuja ja Pidennykset näyttää ainakin olevan melko edulliset siellä, joten olis kiva tietää laadusta että meneekö latvat hamppusiksi ja helposti takkuuntuviksi? Kiitos jos kerkeät vastaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastausta täällä edelleen ootellaan..

   Poista
  2. Moikka ja anteeksi kun on kestänyt! Eli mielestäni ainakin maten hiukset on paremmat kuin rapunzelin. Itellä rapunzelin tukka veti tosi pahaan takkuun tyvestä enkä kyllä koskaan enää laita sen merkin teippejä päähän :-s Ei tietenkään nämä maten hiukset mitään simplyn tasoa ole, mutta todella tyytyväinen olen näihin :-) Hoidolla pysyy hyvänä ja kesänkin jälkeen oli tukka vielä kunnossa.

   Poista
  3. Hyvä tietää :) Minä en kyllä kans enää ikinä rapunzelin pidennyksiä päähäni laita, liikaa tuhlannu jo niihin rahaa.. Pitääpäs kyllä testata nuita Matten pidennyksiä :)

   Poista
 3. Ihanaa lomaa sulle ja yritä nauttia siitä ikävän tunteesta huolimatta. Jään innolla odottelemaan kuvia ja kirjoituksia matkastasi :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela