Luettavaa joululomalle: Vuoden 10 luetuinta postaustani

lauantai 22. joulukuuta 2018

Heippa! Okei, tällä kertaa en aloita postausta hehkuttamalla joulua. Monilla alkoi tai on pian alkamaisillaan joululoma, jolloin toivottavasti on enemmän aikaa rentoutua ja keskittyä mukavaan oloiluun. Halusin heti jouluvapaiden startattua jakaa teille blogini tämän vuoden luetuimpia postauksia. Tietenkään loppuvuoden postaukset eivät ihan kärkisijoille ole päässyt, mutta oli mukava muistella itsekin, että mitä tänä vuonna on tullut kirjoiteltua. Kirjoitan vuoden aikana yli 200 postausta, joten ihan aina ei meinaa itsekään muistaa, että mistä kaikesta on tullut juteltua teille.

Yllätyksekseni vuoden Top 10 joukkoon on päässyt sisustusaiheista sekä itseruskettaviin liittyen pari postausta molemmista genreistä. Näitä aion siis jatkossakin tehdä ja juuuu, kotipostaus nykyisestä asunnosta on kehitteillä! Allekirjoittanut on vain ollut hieman laiska kunnon siivouksen kanssa, mutta ehkä joulun jälkeen saisin sen kuvailtua teille!


Vuoden 2018 luetuimmat:

" Nyt kun ihoni on alkanut olemaan jälleen hyvässä kunnossa (siitä tulossa juttua pian!), olen ollut todella varovainen kasvoille käyttämieni tuotteiden suhteen ja siirtynyt kasvojen ruskettamisessakin nimenomaan kasvojen iholle tarkoitettuihin tuotteisiin. Olen löytänyt aikamoisen luottokolmikon, joista halusin vinkata myös teille."

"En ollut suunnitellut tekeväni tätä postausta, mutta ruokapäiväkirjat ovat olleet aina pidettyjä, päätin julkaista viime viikolta ruokapäiväkirjan viideltä päivältä. Ruokailut eivät todellakaan ole mallikkaita, ei mitään hifistelyä eikä kovin monipuolista syömistä."

"Olen usein ilman pikkuhousuja."


"Vaikka äitiyden miettiminen on täyttä ajatusleikkiä, mitä enemmän olen asiaa miettinyt, sitä enemmän olen alkanut jollain tapaa pelkäämään äidiksi tulemista."

"Minulle tuli aikoinaan Expedit/Kallax-överit ja myin kaikki omat laatikostoni pois. En halunnut jättää sitä edes häkkivaraston säilytysratkaisuksi vaan oli pakko saada koko hylly pois silmistäni - lopullisesti. "

"Olen elämäni aikana käynyt läpi henkisesti raskaita aikoja ja taustalla on nuoruudessa sairastettu vuosia kestänyt masennus. Olen todella vahva ja itsenäinen, mutta vanhemmiten menneisyyttäni ja tunne-elämääni miettineen olen vakuuttunut siitä, että minusta on niiden tapahtumien kautta tullut hauraampi ja herkempi."

"Sisustuksessa halusin käyttää mahdollisimman paljon jo omistamiani huonekaluja ja sisustusesineitä."


"Tiedon saaminen kesken työpäivän oli aluksi pieni shokki ja harvasta tuntuisi kovin hyvältä, kun vasten kasvoja tulee tieto, että tämä oli tässä, voit lähteä kotiin."

"Ensimmäisellä käyttökerralla laitoin tämän tulikokeeseen ja puin yön ajaksi päälleni valkoisen t-paidan. Paita todellakin oli valkoinen vielä herätessäkin, mutta iholla oli todella kiva rusketus."

"Tärkeintä on, että seksiä haluaa itse ja huolehtii ehkäisystä sekä terveydestään. Minulla ei ole mitään tietoa seksikumppaneideni määrästä, enkä halua enää tuntea siitä häpeää. Jos joku sitä sattuu kysymään, vastaan rehellisesti, etten muista. En edes ymmärrä, miksi joku haluaisi tietää toisen seksikumppaneiden määrän."

Takki Zara (Zadaa-löytö)/Pipo Stockmann/Vyölaukku Mango*/Farkut Cubus/Kengät Dr.Martens Pascal*

Onko teille jäänyt joku kirjoittamani postaus tältä vuodelta erityisesti mieleen omana lempparina?

Ps. Tämän päivän luukku Kicksin joulukalenterissa on rakastamani Pixi Glow Tonic* -50% eli vain 14,85€!


Kuvat Sonja
*Mainoslinkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela