8 x Paljastus, jonka kertomista saatan katua

lauantai 30. kesäkuuta 2018

Kuva viime kesältä

- En näkisi mahdottomana ajatuksena parisuhdetta naisen kanssa. Pääsääntöisesti tunnen vetoa miehiin, mutta olen tuntenut kemiaa ja seksuaalista vetovoimaa myös muutamaa naista kohtaan. Jos joku nainen lähestyisi minua muussa, kuin kaverimielessä, saattaisin hyvinkin heittäytyä tunteiden ja kemian vietäväksi.

- Pidän asioiden nyppimisestä. Oli se sitten ruotojen nyppiminen kalasta, takiaisten irrottaminen koiran turkista tai kuolleiden kukkien ja lehtien nyppiminen kasveista. Super koukuttavaa! Yksi hieman ällöttävä, mutta ah niin koukuttava paheeni on omien ihokarvojeni nyppiminen pinseteillä. Varsinkin säärien epiloinnin jälkeen on todella tyydyttävää käydä sääret läpi pinseteillä ja nyppiä viimeisetkin ihokarvat pois.

- Sain tällä viikolla tietää, että yksi vuosien takainen yhden illan juttuni on Master Cheff voittaja! Sitä en paljasta, minkä maan tai vuoden voittaja on kyseessä, joten turha udella! ;-)

- Olen aina tuntenut todella paljon vetoa tummaihoisiin miehiin. Harvemmin viehätyn vaaleahiuksista ja -piirteisistä miehistä vaan tummapiirteiset (tai kaljut!) ovat ylipäätänsä aina ollut mun juttu. Muutama poikkeus tosin mahtunut elämäni varrelle ja olen deittaillut myös vaaleita miehiä.

- Nautin hyvästä ruoasta ja ravintoloissa käymisestä, mutta kotona en ole kulinaristi ja yleensä itseäni ruoalla hemmotellessa syön tavallista kermajäätelöä ja jotain muuta todella yksinkertaista ja helppoa. Viime viikkojen suurimmista suurin paheeni on ollut iltaisin television katsominen vieressäni paketillinen maissikakkuja sekä Oivariinipaketti. Maissikakussa, joka on kuorrutettu paksulla kerroksella Oivariinia, on jotain niin syntisen hyvää! Siinä on myös jotain todella kuvottavaa ja en voisi ikinä suorittaa tuota ruokaorgiaa kenenkään muun paikalle ollessa!

-Jos en saa unta, saatan viettää pitkän tovin selaten nettikauppoja ja lisäten tuotteita ostoskoriin. Noin 90% kerroista jätän kuitenkin kaiken tilaamatta. "Let's have a moment of silence for all the clothes we added to cart but never bought".

- Olen usein ilman pikkuhousuja. Jutan postauksen ansiosta havahduin tähän asiaan itsekin. Tosin saatan välillä vetää jutun Juttaa HC:mmaksi ja harva se kerta käyn lähikaupassa tai ulkoiluttamassa koiraa ilman pikkuhousuja. Minnekään "viralliseen" paikkaan tai menoon en tosin voisi ilman pikkareita mennä ja pikkuhousuttomuus vaatii aina kaverikseen löysät housut tai hameen!

- Paheista puheen ollen, olen ihan vähän koukussa ASMR syömisvideoihin. Ne ovat samaan aikaan todella kuvottavia ja häiritseviä, mutta todella kiehtovia, että minun on pakko kiduttaa itseäni niiden katselulla!

Oliko jotain yllättävää tai samaistutteko johonkin?

6 kommenttia:

 1. Mun on pakko tulla kertomaan kuinka vuosi vuodelta vaan tykkään sun jutuista enemmän ja enemmän! Oon seurannu blogia jo ihan alkuajoista lähtien ja vaikutat ihan huippu tyypiltä! Paljastukset oli just sellaisia mitä monet ei vaan uskalla sanoa ääneen 🤗😋 Oot fiksu nainen ja pääset vielä pitkälle ,ihanaa kesää sulle ❣️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kiva kuulla <3 Ihanaa kesää myös sulle!

   Poista
 2. Tää oli musta ihana postaus! Reippaan rehellinen :)

  VastaaPoista
 3. Usea kohta kolahti itsellekin. :) ASMR videoita en tosin voi katsella, koska muuten havahdun opulta jumittaneeni silmät puoliummessa monta tuntia.

  Toi pikkuhousuttomuus on tosi vapauttavaa! Viime kesänä jouduin lääkärin kehotuksesta olemaan ilman pikkuhousuja melkein koko kesän ja parasta oli, ettei vartalonmyötäisistä hameista tai mekoista näkynyt läpi rumia saumoja. :D

  Nyppiminen on parasta. Kamalinta on, että haluaisin tehdä sitä myös muille. Toisen karvojen nyppiminen tai finnien puristelu on vähän liiankin viihdyttävää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ilman pikkareita on ihan parasta :D Sekä nyppiminen ja muiden finnien puristelu on todella koukuttavaa ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela