Itseruskettava, joka ei tahri - Vita Liberata Invisi Tan ja Body Blur

sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

*Tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejä

Rakastan päivetystä ja nuorempana olin hieman fanaattinenkin rusketuksen suhteen. Vuosittain käytin ainakin pari 10x solariumkorttia ja kesällä auringon otto aikataulutti aurinkoisia ja kuumia kesäpäiviä. Myönnän, että edelleenkin rakastan aurinkoa, auringon ottoa ja rusketusta, mutta solariumissa en ole käynyt lähes pariin vuoteen ja auringolta suojautumisesta olen todella tarkka (siitä muuten postaus täällä!). Kesälläkään en enää jaksa palvoa aurinkoa vaan kesäpäivien kulkua ohjaa ihan muut aktiviteetit. Rusketushulluuden laannuttua itseruskettavien tuotteiden käyttö on vakiintunut ja niiden avulla ylläpidän ympärivuotista päivetystä ihollani. Kesälläkään ei tarvitse neuroottisena paahtaa itseään auringon alla, kun rusketusta voi tarvittaessa fuskata intensiivisemmäksi itseruskettavilla tuotteilla.

Pari viikkoa sitten kävin tutustumassa Vita Liberatan uutuuksiin, josta sain mukaani kaksi uutuustuotetta - Invisi Foaming Tan Water* ja Body Blur itseruskettava ihon heleyttäjä*. Lisäksi levityskinnastakin on uudistettu ja siitä on tehty entistäkin kestävämpi. Vita Liberata levityskinnas on ollut vakkarini jo kauan, koska se kestää ehdottomasti eniten käyttöä ja pesemistä. Muutama kokeilemani levityskinnas on hajonnut saumoista alta aikayksilön, mutta Vita Liberatan kintaat kestävät ja kestävät!

Body Blur Sunless Glow on ollut myynnissä jo pidempään, mutta tänä keväänä tulee toinekin versia, jota on uudistettu sisältämään itseruskettavia ainesosia.  Body Blur tasoittaa toimii vartalomeikkivoiteena tasoittaen ihon epätasaisuutta ja värivirheitä. Vanha Body Blur lähti iholta pois suihkussa, mutta uudistettu sisartuote luo välittömästi sävyä ja tasoitusta iholle, mutta toimii myös itseruskettavana. Yhtenä käyttövinkkinä tälle tuotteelle on sen sekoittaminen meikkivoiteen joukkoon. Itse ainakin innostuin tästä käyttötavasta - itseruskettava meikkivoide kuulostaa ihan hurjan hyvältä!

Body Blurrista on saatavilla on sävyt Latte sekä Latte Light ja se on saatavilla kaupoista huhtikuussa. Body Blurrin suositushinta on 39,95 euroa.

Kaikista innoissani oli uudesta Invisi Foaming Tan Water - tuotteesta*, joka on väritön, itseruskettava vesi. Kyllä, luitte oikein! Yleensä itseruskettavissa vaahdoissa on todella vahva karttaväri, jonka tarkoitus on muun muassa helpottaa tuotteen levitystä. Suuri miinus kuitenkin on karttavärin aiheuttama tahrinta, joka tarttuu yön aikana vaatteisiin ja lakanoihin. Cristiina totesi perjantaina luonani ollessa ja lakanoita vaihtaessani, että patjansuojukseni näyttää siltä, kun olisin pissannut sänkyyn. Ei, en ole yökastelija, vaan käytän karttavärillistä itseruskettavaa, joka tahrii vaatteiden ja lakanan läpi...

Invisi on läpinäkyvää nestettä, joka pumpatessa muuttuu vaahtomaiseksi. Heti tilaisuudessa kysyin, että miten tuotteen tasainen levitys onnistuu. Vaikka tuotteessa ei ole karttaväriä, se tekee iholle heleän pinnan, joka ohjaa tuotteen levitystä. Väri tarvitsee kehittymiseen 6-8 tuntia, joten helpoin keino saada rusketus on levittää tämä iholle ennen nukkumaan menoa. Ensimmäisellä käyttökerralla laitoin tämän tulikokeeseen ja puin yön ajaksi päälleni valkoisen t-paidan. Paita todellakin oli valkoinen vielä herätessäkin, mutta iholla oli todella kiva rusketus. Olin hieman skeptinen tahrimattomuuden suhteen, mutta tämä on todellakin näkymätöntä käyttää. Ihan mieletön itseruskettava tuote! Sävykin pysyy iholla useamman päivän ja haalenee nätisti.

Saatavilla on kaksi eri sävyä, medium-dark ja super dark. Itse olen nyt käyttänyt tummempaa super darkia, joka tekee ensimmäisen käyttökerran jälkeen todella hyvän sävyn iholle. Rusketuksen sävy on suht lämmin, muttei kumminkaan liian oranssi. Monet super tummat itseruskettavat lähtevät taittamaan vihreään, mutta tämä tekee mielestäni todella nätin sävyn. Invisi tulee myös myyntiin huhtikuussa ja sen suositushinta on 38 euroa.

Vita Liberata on merkkinä siitä ihana, että tuotteet sisältävät paljon orgaanisia, luomu raaka-aineita ja esimerkiksi tuossa Invisi-itseruskettavassa on vadelmaa ja ginkgo bilobaa. Tuotteissa ei myöskään ole hajusteita eikä parabeeneja. Vita Liberataa saa netistä muun muassa Cocopandalta*, jossa on usein hyviä tarjouksia!

Oletteko tekin ihan kyllästyneitä tahriviin itseruskettaviin?

4 kommenttia:

 1. Mä ostin ensimmäisen oman Vita Liberatani sieltä Helsingin Forumiin auenneesta Hehkusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä taisi nyt olla joitain hyviä plussatarjouksia näistä :)

   Poista
 2. Ostin tänään tuon invisi-vaahdon, enkä malta odottaa kokeilua! Tosi mielenkiintoinen uutuus! Ja sain vielä -30% s-mobiililla emotionista 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksei mulla ole tuollaista kuponkia! Tuo on ihan huippu. Sävy on todella nätti :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela