3x hyvä itseruskettava kasvoille - St.Tropez, Vita Liberata, Divaderme

perjantai 16. helmikuuta 2018

Päivettynyt iho kuuluu ympärivuotiseen kauneudenhoitorutiiniini ja talvisin hankin väriä iholleni lomamatkoilta tai itseruskettavien avulla. Vartalon ruskettaminen voiteitta on suht simppeliä hommaa, mutta kasvojen päivettäminen on haastavampaa, sillä kasvojenpuhdistus ja -kuoriminen kuluttavat rusketuksen pois nopeasti. Vartalolle tarkoitetut itseruskettavat toisivat kasvoille kestävämmän päivetyksen, mutta epäpuhtauksiin taipuvainen kasvojeni iho reagoi tukkeutuvilla ihohuokosilla sekä näppylöillä, jos käytän kasvoille liian usein vartalolle tarkoitettuja itseruskettavia.

Muutama kuukausi sittten tappelin todella huonossa kunnossa olevan ihon kanssa. Nyt kun ihoni on alkanut olemaan jälleen hyvässä kunnossa (siitä tulossa juttua pian!), olen ollut todella varovainen kasvoille käyttämieni tuotteiden suhteen ja siirtynyt kasvojen ruskettamisessakin nimenomaan kasvojen iholle tarkoitettuihin tuotteisiin. Olen löytänyt aikamoisen luottokolmikon, joista halusin vinkata myös teille.


Olen aivan hulluna kasvoöljyihin ja St.Tropezin öljymäinen itseruskettava herätti mielenkiintoni heti. Öljymäinen itseruskettava on parhaimmillaan illalla levitettynä jolloin aamulla kasvoilla on kevyt päivetys. Öljyn koostumus on kevyt, tuoksu on todella mieto ja pipettipullon ansiosta sitä on helppo annostella. Tällä ei saa kerralla tummaa lopputulosta, mutta sävyä pystyy tummentamaan asteittain. Rusketuksen sävy on ihan täydellinen, ei lainkaan oranssi, joten tämä itseruskettava on soveltuva myös vaalealle ihonsävylle. Rusketuksen luvataan pysyvän jopa viisi päivää, mutta itse puhdistan ja päivetän kasvoja sen verran ahkerasti, etten pysty sanomaan tuohon väittämään omaa mielipidettä. Kaiken kaikkiaan tuote on todella hyvä ja kosteuttava öljymäinen koostumus kuivalle talvi-iholle iso plussa! Tuotetta myy muun muassa Kicks*.


Vita Liberatan asteittan päivettävän yönaamion sain blogin kautta testiin. Olen lukenut todella paljon hehkutusta merkin vartalolle tarkoitetuista itseruskettavista, joten odotukset tätä tuotetta kohtaan olivat korkealla. Vita Liberatan itseruskettavien ainesosat tulevat 80% luonnosta ja tämäkin tuote sisältää paljon muun muassa erilaisia luonnonöljyjä. Tuotteiden sanotaan olevan tuoksuttomia, mutta minun mielestäni naamiossa on mieto luonnonkosmetiikkamainen ominaistuoksu. Naamio ei ainoastaan päivetä kasvoja vaan se hellii yön aikana kosteuttaen kasvoja todella tehokkaasti HyH2O™-teknologialla samalla ehkäisten ikääntymisen merkkejä. Naamio sisältää myös erilaisia antioksidantteja, jotka korjaavat ja rauhoittavat ihoa.

Aamulla kasvot tuntuvat megakosteutetuilta ja niissä on kevyt päivetys. Näistä kolmesta tuotteesta tällä on yhden käyttökerran jälkeen selkeästi vaalein lopputulos, mutta kyseessä on tuoteselostuksenkin mukaan asteittain päivettävä tuote. Olen yleensä rakentanut päivetystä kasvoille jollain toisella tuotteella ja ylläpitänyt sitä tämän avulla jolloin olen saanut haluamani sävyisen rusketuksen kasvoilleni. Tuotetta myy muun muassa Kicks*.

 Divaderme Vacation in a Bottle II

Divadermen tuote on ollut käytössä lähes vuoden ja yhä edelleen pidän siitä aivan tajuttomasti, joten halusin nostaa sen jälleen kerran postaukseen (yksi postaus täällä). Vacation in a bottle ei ole itseruskettava vaan se antaa välittömästi päivetystä kasvoille. Sen avulla saa syvennettyä kasvoilla valmiiksi olevaa rusketusta tai sitten välitöntä kevyttä auringonhehkua kalpeille kasvoille. Itse käytän tätä usein aamuisin parin suihkautuksen verran päivävoiteen seassa tai taputtelen kasvoille kosteusvoiteen jälkeen ennen meikinalusvoidetta. Tuotteessa on 15 suojakerroin ja sävy on semipermament, joten esimerkiksi kosketusta veden kanssa tai hikoilua ei tarvitse  välttää. Ihan supertuote, jos itseruskettavat ovat unohtuneet kasvoilta tai haluan muuten vain tasoittaa kasvojen ja vartalon sävyeroa. Divadermen tuotteiden ainesosat tulevat muuten 100% luonnosta.

Näiden kolmen tuotteen avulla saan ylläpidettyä kaunista rusketusta myös kasvoilla ympärivuotisesti. Ihoni ei ole lähtenyt reagoimaan mihinkään näistä tuotteista, joten uskallan suositella näitä herkälle ja epäpuhtaalle ihotyypille. Jokainen tuote on hieman hintavammasta päästä, mutta kasvoille tuotetta kuluu paljon vähemmän, joten jokainen näistä on todella riittoisa ja ylipäätänsä kasvoille käytettävien tuotteiden suhteen pieni panostus ei ole mielestäni lainkaan pahitteeksi.

Muita, joille ympärivuotinen päivetys on aivan ehdoton?

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

3 kommenttia:

 1. Hei jes hyvä postaus! Juuri mietin, että olen tuollaista tuotetta vailla.

  Osaatko sanoa tuotteiden hintaluokasta suurinpiirtein? Mikä mielestäsi olisi paras kuivalle iholle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinnat vaihtelevat ostopaikasta riippuen ja tuota St.Tropezin öljyä saa esimerkiksi Feeluniquesta alle 30e, Suomessa noin 40-50e :) Vita Liberatan maski on noin 35-45euroa.

   Tuo Vita Liberatan naamio voisi siitä olla hyvä, että kosteuttaisi yöllä tehokkaasti eikä varmastikkaan jätä mitään laikkuja.

   Poista
 2. Itse en rusketa ympäri vuoden, mutta keväällä just tähän aikaan, kun aurinko alkaa ekoja kertoja pilkahtelemaan, alkaa omat "rusketusvimma". Tällä hetkellä käytössä Clarinsin tipat kasvoille, ne ovat olleet monta vuotta lempparini.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela