High heel, high hopes

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Hejsan! Blogi on jäänyt nyt taka-alalle kiireen vuoksi. Tällä viikolla arkivuorot ovat olleet 13:15-21:15, joten ei kamalasti jää aikaa puuhailla päivisin mitään. Eilenkin lähdin töihin puoli 1 ja olin kotona puoli 12 illalla, koska kävin vielä salilla suoraan töistä. Tänäänkin kävin heti töiden jälkeen 70min lenkillä. Onneksi huomenna on vapaapäivä, sitten koko viikonloppu töitä, jonka jälkeen alan tekemään taas vähän vähemmän töitä ainakin muutamaksi viikoksi :-) Joten ymmärrätte varmaan, ettei ihan kamalasti ole aikaa arkirutiinien, ystävien ja muiden juttujen jälkeen blogille ollut.

Kävin tänään tauolla kiertämässä Spirit Storen lisäalen ja poistuinkin liikkeestä näiden kanssa

Kaikki kengät olivat alle puoleen hintaan ja yhteensä 53,90e :-) Mulla oli vielä yhdestä palautuksesta käyttämättä 31euron hyvityskuitti, joten ei jäänyt kuin pari kymppiä maksettavaa. Ei paha!

Nyt alan pikkuhiljaa nukkumaan. Huomenna yritän postailla jotain :-) Hyvää yötä!

8 kommenttia:

  1. Taisin nähdä sut spirit storessa tänään, en ollut ihan varma sillon mut nyt olen! :D

    VastaaPoista
  2. Noi mustat korolliset kengät on tosi kivat! Just tollaset haluisin (loppu)kesäksi :)

    VastaaPoista
  3. Paljon käytät rahaa vaatteisiin, kenkiin ja ulkonäköön yhteensä kuussa?? mulla menee aika paljo kans :) t: milla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. apua ripsiin 100e, vaatteisiin ja kenkiin yhteensä varmaan 200-400e plus sit kuukaudet jolloin menee jotain 200e hiuksiin uusien pidennysten vuoksi :-) eli varmaan keskimäärin jotain 350e

      Poista
  4. Mielettömän ihania kenkiä ! (: Varsinkin nuo keskimmäiset (:


    http://life-of-ann.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Kävin kans Ideaparkin Spirit Storessa, mutten löytänyt mitään :(. Ideaparkissa oli tosi ihana Warehouse Outlet, mutta sieltäkään ei tullut mitään hankittua. Kokeilin ainakin Iron Fistin yhtäkiä baltsuja mutta ne oli ihan liian pienet tai ei muuten vaan sopinut mun jalalle :(. Muutama tosi ihanuus siellä olis ollut myös, mutta jäi ainakin tällä kerralla ostamatta. Muutenkaan en ostanut Ideaparkista mitään vaikka kiersin koko ostoskeskuksen :D.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela