Uutta kirjahyllyssä

keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Olen aikaisemminkin maininnut rakastavani lukemista ja Espanjassa ahmin neljä kirjaa viikon aikana (kaksi ensimmäistä nälkäpeliä ja Tuija Lehtisen tuplapokkarin). Nyt olen taas päässyt lukemisen makuun ja olen himoinnut paria kirjaa jo hetken aikaa. Nyt kuitenkin raaskin ostaa kummatkin itselleni ja samalla pari pokkariakin. Kirjat tilasin *CDON.comista


Omien kirjojen osto on ehkä joidenkin mielestä turhaa, mutta rakastan upouuden, varsinkin kovakantisen kirjan avaamista ja kun lempikirjansa voi lukea koska tahansa, juuri haluamassaan tahdissa. Vaikka ne kalliita ovatkin, on niistä iloa pitkäksi aikaan :-)

9 kommenttia:

 1. Hey, mikä kamera sulla on objektiiveineen? siistin näköstä!! t: milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nikon D3100, joka on ollut 1,5v :-) Muutama objektiivikin siihen löytyy mutta tää on otettu perus 18-55mm. Hyvä valo tekee ihmeitä!

   Poista
 2. Eikö nuo kirjat ole vähän nuoremmalle lukijakunnalle suunnattuja..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja millä perusteella? Perus naisten hömppäkirjoja :-)

   Poista
 3. Hei samoja kirjoja mäki oon lukenut/ oon lukemassa. Ootko muuten tehnyt jotain lempikirjat -postausta joskus? Jos et, siinä ois sulle postausehdotus :)

  VastaaPoista
 4. Tyhmää ajatella että jotkut kirjat olisi vaan nuorille suunnattuja ja jotkut vanhemmille ihmisille! Mun mielestä kukin saa lukea just sellasen tyylisiä kirjoja joista tykkää!

  Onkos toi Hissillä huipulle kira minkälainen? ALkoi kiinnostaa. Vois vaikka itekki metsästää sitä ja lukasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla ei taida mennä hissi ihan huipulle saakka?

   Poista
  2. tosi kypsää tulla huutelee anonyyminä!

   Poista
 5. Uudet kirjat on ihania. :) Varsinkin just niiden avaaminen! Suuntaan ite aina mieluummin kirjakauppaan kuin kirjastoon, jos haluan uutta luettavaa. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela