13/7

perjantai 13. heinäkuuta 2012

Moikkamoi! Tultiin juuri kotiin Cristiinan kanssa ulkoa. Ensiksi käytiin syömässä täällä Hyvinkäällä keväällä avatussa Medicin womanissa ja sen jälkeen suunnattiin extempore Riihimäelle terassille. Siellä olikin älyttömän hyvä cover bändi soittamassa ja melkein pari tuntia meni nopeasti biisejä fiilistellessä :-)

Kamala ukkoskuuro laantui sopivasti töistä päästyäni ja vaihtui aurinkoon, joten sai vähän kesävaatettakin laitettua päälle vaikka illalla pitikin nahkarotsi heittää lämmikkeeksi. Ja kerrankin muistin pyytää ottamaan asukuviakin!
 Dress Forever21/Heels H&m/Bag LV/Glasses Rayban

Ja jollekin uteliaalle tiedoksi, en ole raskaana vaan kyseessä on ihan elintasomasu :-D

Söin broileria chimichurrilla maustettuna ja bataattiranskiksia. Ruoka oli iha  älyttömän hyvää, mutta älyttömän huono palvelu latisti vähän kokemusta. Kuitenkin kyseessä on vähän hienompi rafla Hyvinkään mittakaavassa. Noh, ehkä se siitä paranee. Muutenkin tuntuu, että nykyään ei saa kovin hyvää palvelua enää oikein missään. Käyn usein lounaalla syömässä yhdessä kahvilassa salaatin, koska sieltä saa todella hyvään hintaan maailman parhaat salaatit. Kuitenkin uusiin tiloihin muuttaessa ja henkilökunnan lisääntyessä, on palvelu muuttunut aika töykeäksi. Harmittavaa tollanen :-(

Nyt aletaan katsomaan leffaa ja aamulla suuntaan kymmeneen huomenna töihin. Huomenna illalla pitäisi vähän lähteä juhlimaan. Vien muuten oletettavasti ensi viikolla Säästökarin yhteydessä toimivalle kirpparille vaatteita Cristiinan kanssa, kerron vielä tarkemmin kunhan varaan pöydän :-) Nyt leffan pariin!

6 kommenttia:

 1. Oi mikä upea kesänainen! Tosi kiva saada kunnon kuvallinen postaus, we've missed you! :) Eli näitä lisää!

  Tuo asiakaspalvelu-juttu on kyllä ikävän totta, tuntuu että nykyään asiakaspalvelu-duunissa on ihmisiä jotka sinne vähiten kuuluu. Hyvästä palvelusta tulee itsekin tosi hyvälle fiilikselle, ja on mukava poistua vaikka juuri esim. ravintolasta kiittäen hyvästä palvelusta! :)

  VastaaPoista
 2. ihana asu! ja joo mäkin kävin viime viikolla medicin womanissa ja oon ihan samaa mieltä tosta palvelusta! harmi..

  VastaaPoista
 3. ootko nykyään liian ylimielinen vastaamaan lukijoiden kysymyksiin?

  VastaaPoista
 4. näyttää ihan siltä kun olisit kietassu verhon ympärillesi ja liian suuret aurinkolasit

  VastaaPoista
 5. Ylimielinen on kyllä oikea sana kuvaamaan tämän "blogin" pitäjää.. Tämän "blogin" taso on kyllä luokaton.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela