Ajatuksia

perjantai 20. heinäkuuta 2012

Moikka! Mä jälleen hävisin pariksi päiväksi kiireiden vuoksi. Teen täyden viikon töitä ja ainoat vapaat oli eilen ja nyt sunnuntaina. Muutenkaan mitään mullistavaa ei ole tapahtunut ja pukeutumis inspis on ollut niin hukassa. Vihaan näitä viikkoja! Laittakaa tulemaan jotain postaustoiveita joita voisin toteutella!

Aloin muuten viime viikolla taas liikkumaan! Hyvä minä :-D Olen jopa nelisen kertaa lenkillä ja kolmisen kertaa salilla neljän kuukauden aikana. Polvi liikkumista rajoitti ja ajoittain edelleenkin muistuttaa olemassaolostaan. Kuitenkin jo aika hyvin pystyy kaikkea tekemään pitkää jatkuvaa juoksua lukuunottamatta :-) Nyt oon taas päässyt liikkumisen makuun, treenaus tuntuu hyvältä ja eilen olin ensimmäistä kertaa ohjattulla kahvakuulatunnilla ja vähän jännittikin että millaista se on ja miten tuo polvi reagoi. Yllätyin kuinka raskasta se oli! Käytin 8kg kuulaa ja joissakin liikkeissä olisi se 6kg ollut sopiva. Muutenkin kunto ihan nollassa tauon jälkeen niin sykkeet oli aika korkealla koko tunnin :-D käyn edelleen fit24 villatehtaalla, jonka kanssa teen yhteistyötä ja eilinen tunti pidettiin ulkona. Ihanaa vaihtelua sisällä treenaamiseen :-) sääkin oli juuri sopiva.

Ärsyttää kun mulla on tullut kamala turhautuminen omaan tyyliin. Haluisin värjätä tukan vaikka ihan vaaleanruskeaksi, vaihtaa kokonaan tyyliä mutta jotenkin vain jumitan tässä samassa. Olen töissä kokeillut vaikka mitä eri tyylisiä vaatteita mutta ei ne vaan sovi. Ärsyttävää! Lisäksi olen taas jälleen kerran turhautunut omaan elämääni ja haluaisin jotain vaihtelua. Jälleen olen alkanut punnitsemaan vuoden vaihteessa Ruotsiin lähtöä tai jonnekin Välimerelle. Nyt on mielessä pyörinyt ensi kevät-kesällä loman ottaminen ja lähteä vaikka Kreikkaan baariin duuniin pariksi kuukaudeksi. Jätin sen viime kesänä toteuttamatta ja nyt se jälleen kummittelee mielessä. Varsinkin kun joudun jatkamaan tuolla samalla p2p-linjalla syksyllä, koska normalia liiketaloutta ei enää Hyvinkäälle järjestetä. Enkä täältä asti haluaisi käydä Espoossa tai Keravalla koulua. Onneksi sain sumplittua sen verran, että käyn normi liko-puolen kursseja. Olen harkinnut keväällä ihan muualle hakemista ja ehkä muuttoa jonnekin, joten kait jaksan tsemppaa :-) Tosin nämäkin on vain suunnitelmia, ikinä ei tiedä mitä keksin ja muuttuuko mieli.

Tuntuu vaan niin hölmöltä taas suunnitella kaikkea muutosta elämään, vaikka vaikka on niin hyvin kuin vain voi olla. Varmaan myös tämä kesä vaikuttaa mielialaan, koska sama arki pyörii koko ajan. Odotan syksyä ihan kamalasti ja koulun alkua, jotta saa taas olla enemmän tekemisissä ihmisten kanssa ja haluaisin jo kouluun linjasta huolimatta. Aloitan myös tuutorina, joten sitäkin odotan paljon. Tänään varattiin Cristiinan kanssa lennot Espanjaan 16.-23.8. välille ja mennään Benalmadenaan isäni toiselle asunnolle relaamaan ja varastoimaan aurinkoa syksyn ja talven varalle. Nyt on onneksi jotain odotettavaa :-)

Tuli taas harvinaisen sekava ja tylsä postaus, mutta sain ainakin ajatuksia taas setvittyä. Pyörii taas ihan liikaa ja ihan turhaa kaikkia ajatuksia päässä.

Pictures weheartit

Ps. Vein tänään kaikki loput kamat kirppikselle ja sielä on nyt Crissenkin vaatteet, jotka on about koko 36-38. Kannattaa käydä kurkata :-) Pöytä 65 Säästö-Kareilla

6 kommenttia:

 1. Koulujen väliset siirrothan on Laureassa tosi helppoja ja näin Keravan Laureassa matkailua opiskelevana voin sanoa, että on ihanaa käydä koulua toisella paikkakunnalla kuin missä asuu! Keravan kampus on muutenkin kivan pieni paikka ja tosi lähellä rautatieasemaa :)

  VastaaPoista
 2. http://4.bp.blogspot.com/_0vPQQezOv6w/S4gnjQyoyhI/AAAAAAAAJRg/JSwddy99Kqw/s1600-h/dsjghisk+007.JPG
  oisko sulla tota clutchia vielä ja haluisitko myydä?:)

  VastaaPoista
 3. Mä olen varasijalla Hyvinkään liiketalouteen ja se syksyllä alkava ois ihan normaali liiketalouslinja? Siitä sanottiin vielä siellä valintatilaisuudessa, että syksyllä alkaa tavallinen ja keväällä p2p, johon en nimenomaan haluaisi. Vai onko sulla jotain sisäpiiritietoa tästä? Onko mua huijattu? :D Nyt hätäännyn, en ehkä edes halua paikkaa jos se on p2p:lle.

  VastaaPoista
 4. Niin mäkin luulin kunnes sain sähköpostia! Ja se on kuulemma päätetty vasta hakujen jälkeen. Tuli viesti että vaihtoa ei hyväksytä koska Hyvinkää siirtyy uusien opiskelijoiden kohdalla tästä syksystä lähtien pelkkään p2p:hen eikä ensimmäisen vuoden opintoja normi likosta järjestetä. Ihan törkeetä koska kaikkia on nyt huijattu!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela