Möet&Chandon Ice Impérial Tallinn launch

perjantai 6. heinäkuuta 2012

Hejsan! Mun tää viikko on ollut ihan älyttömän kiireinen ja olen viettänyt kotona vain yhden yönja ehkä yhteensä 15 tuntia. Olen ollut kolme yötä porukoilla hoitamassa 17 (!!) koiraa ja samalla tehnyt 8 tunnin työpäiviä. Nytkin olen ollut vasta pari tuntia kotona ja kohta lähden Anin ja Piian kanssa kohti Hankoa ja Regattaa. Siellä menee taas koko viikonloppu. Onneksi ensi viikko on hieman helpompi!

Tulin postaamaan ensimmäisen osan viime viikonlopun Tallinnan bloggaajareissusta ja  mukana reissussa oli mukana Jenni, Jennin sisko Anniina, Iines, Jonna ja Iina. Lähdimme klo 11 maissa Viking line XPRSillä kohti Tallinnaa ja matka kesti reilu pari tuntia. Suoraan laivalta mentiin hotelliimme Nordic Hotel Forumiin, jossa meille jokaiselle oli varattu oma hotellihuone. Omaa rauhaa rakastavana olin aivan haltioissani, koska olimme olettaneet olevamme pareittain huoneissa :-)

Laittautumiseen oli aikaa about 1,5tuntia, jonka jälkeen taksi vei meidän satamaan City Marinaan. Paikka oli ihana ja harmaasta säästä huolimatta oli ihana olla osittain ulkona :-) Paikalla oli paljon kauniita ihmisiä, tunnelma oli hyvä ja ihanaa ruokaa. Ice Impérialia juodaan jäiden kanssa ja sekaan voi lisätä mielensä mukaan esimerkiksi appelsiinia, limeä ja minttua :-) Tuo oli niin hyvää!

 Nyt pakko alkaa valmistautumaan. Ajastan yhden postauksen huomiseksi, ettei ihan hiljaisuudeksi mene koko viikko :-)

1 kommentti:

  1. Oi kumpa olisit yhtä hoikka kuin kuvasi tarjoilijattaret, silloin olisit enemmän ilo silmälle :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela