I love shoes

keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Haluun kaikkia ihania kenkiä. Varsinkin korkeakorkoisia, joita voi käyttää baarissa ja muutenkin ulkona käydessä. Oon tosi tottumaton korkojen käyttäjä eikä mulla pahemmin korkokenkiä olekaa, joten ei ole tullut käveltyä niillä. Ei siten tullut ostettuakaan. Mutta nyt on pakko saada jotkut ihanat! Ruotsista voisi ostaa, mutta mieluummin ehkä ostan ihan vaatteita, jos mulla vaan se joku 100e on sinne rahaa.

Muutamat ihanat ehdokkaat, jotka haluan Topshopista:
kenkiä

Ja lähempää saatavat Dinskon kengät:

Me want!

Jotain kuvia tältä päivältä:




Päällä oli tänään marimekon pallopaita, H&m vyö ja itse tehty hame.
Koulun jälkeen tein ihanan herkkuvälipalan itelle! Smoothien johon tuli vaniliajogurttia, maitoa, banaani ja pakastemarjoja. Makeutin hermesetaksella, joten tää oli super kevyt! Jogurttikin oli kevyttä.
Niin ja äiti muutti meiän olohuoneen sisustusta siniseksi. Tältä se ennen näytti. Sori pieni sotku :(

16 kommenttia:

  1. ihania kuvia, ja tosi kiva olohuone. :-) omistan kanssa tuon pallopaidan, mutta jostain syystä siitä on tullut niin jätti ettei tule pidettyä. :-( ja nam, tuo herkku.

    VastaaPoista
  2. ihania kuvia =) tuo missä sinä olet on aivan ihana :) oon miettiny täs pitkää ku oon kattonu sun kuvia niin miten saat niin ihanat ripset ? ja kysyisin neuvoa että miten itse saisin ? minulla on vaaleat ripset.. en kai ole vain löytänyt sitä "oikeaa" ripsiväriä.. : D tai en vain osaa laittaa sitä

    VastaaPoista
  3. tuo hame on nätti, pidän siitä ja nuo kengät aaaawww<3 mullakin vähän se ongelma että en ole paljoa kävellyt korkeil nii on välil outoo kävellä, mut ne on vaan niin ihania. itselläni on jotain mummoni vanhoja :)

    VastaaPoista
  4. nooh meillä on yleensä paljon sotkusempi kun tuo teidän : ) meillä kaksi pikkusisarusta ja koira aina sotkemassa :(

    VastaaPoista
  5. vanilja, ei vanilia :D

    VastaaPoista
  6. Ihana toi viies kuva susta! Tosi nätti =) Ja ihania kenkiä ♥

    VastaaPoista
  7. kun minulla on nyt yhteishaku edessäni kohta ja sinähän olet lukiossa niin millaista siellä opiskelu on ? en tiedä tulisinko pärjäämään koska en ainakaan matikassa ole kovin hyvä :(

    VastaaPoista
  8. Tahtoisin niin sun ihanan pitkät ja paksut ripset! <3 Ihanatihanatihanat! Voisitko napsasta ne vaikka poikki ja lähettää mulle postissa? ;D

    VastaaPoista
  9. sä teit sitä smoothieeeee!! jeeee :---D ja aaaaww toi näyttää iiihanalle toi pallopaita ja hame! pitää testaa joskus ^^ ja vois myös käydä shoppaa uuden tollasen paidan.

    VastaaPoista
  10. NamiNami, smoothie näyttää herkulliselt ja sitä se varmaa oliki ;) oikun on toosi kivoja talvi päivän kuvia ja olohuoneenne näyttää mukavan kotoisalta !

    VastaaPoista
  11. Jos et ole tottunut käyttämään korkokenkiä, kannattaa aloittaa se ihan pienissä erissä. Ei heti baariin niissä, muuten jalat kuolee!! Ja siitä se alkaa kun ensimmäiset ostaa niin niitä alkaa väkisinkin käyttämään :)

    VastaaPoista
  12. tuli ihan vesi kielelle tosta smoothiesta :9

    VastaaPoista
  13. ihanat nuo dinskon kengät!<3

    VastaaPoista
  14. Toi sun asukokonaisuus on tosi kiva, sopii sulle hyvin. Ja herkullisen näköstä smoothieta! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela