Lauantaijumitusta

lauantai 28. helmikuuta 2009

Oon tylsistynyt. Mulla ei oo mitään suunnitelmia illaksi. Ei ollut eilen illaksikaan. Eli, jeejee, minä vietän oletettavasti lauantai illankin kotona dataillessa. Oon säälittävä.

Tänään olisi ollut niin täydellinen ompelupäivä, muttei mulla vieläkään ole niitä uusia neuloja ompelukoneeseen! Argh.

Shoppailunälkääni ja turhautuneisuuteeni selailin Köpiksen street style-sivua ja löysin muutaman ihanan asukokonaisuuden. Miksen mäkin osaa pukeutua yhtä ihanasti ?
Haluan sen Biker-takin! Must have. Toinen on pieni tekoturkki. Muttei niitäkään taida oikein enää saada mistään :(

Toinen, kenen tyyliä ihastelin, on Ruotsalainen laulaja Lykke Li.
Täydellisyys!

Kuva.

Ja arvatkaa kuka suuntaa ehkä ensi kesänä Barcelonan lämpöön kaverin kanssa? No MINÄ!

Varataan matka heti, kun molemmat tietää saako kesätyöpaikan vai ei. Espanja kohteena on sinänsä niin yli kulutettu mun osalta, mutta mä halusin lämpöä ja rantaa, Niina helposti palavana henkilönä enemmän kaupunkia, joten Barcelona on niin täydellinen kohde. Enkä ole siellä koskaan käynyt. Joten käy mainiosti! Selailin jo tänään huvikseni matkoja sinne, ja n.4ooeurolla saa hotellin+lennot, jos ei luksusta tai suoria lentoja vaadi.

5 kommenttia:

 1. mäki haluun lämpööön <3 hitto nyt kyl tuli itellekki sellai olo et on pakko päästä lämpimään ja ulkomaille ! :DD Espanjaan vois suunnata.. Nuo asut ovat kyllä niin ihania, mutta ruotsalaisethan osaavat pukeutua joka tullaan aina huomaamaan:)

  VastaaPoista
 2. Oi Barce on aina ollut mun unelmalomakohde! No mut vielä jonain kauniina päivänä. (: Se on koko maailma yhdessä paketissa, jos on kuulopuheisiin uskomista!

  VastaaPoista
 3. heeeips! mistä kattelit noita halpoja lentoja ja majotusta barcelonaan?=D mä yrittelen tässä poikaystävän kanssa just ettiä halpaa matkaa barcaan pääsiäiseks!=) ps. sun blogi on ihan mahtava!

  VastaaPoista
 4. jennina: niimpä :)

  nella: oon kanssa kuullu samaa!

  jenny: ebookers.fi on musta paras :)

  VastaaPoista
 5. Hei!
  Luin Blogiasi, kaikki tuki sinulle. Tiedän todellakin miltä tuntuu, kun sairastaa syömishäiriötä. Niistä ilkeistä kommenteista... tiedän että se on vaikeaa, mutta yritä olla välittämättä :/
  Meillä on aikas eri maku vaatteiden suhteen, mutta se on tosi kiva, että teet vaatteita itse yms. :)
  Kun sanoit jossain kommentissa jotain isästäsi, tuli niin oma isäni mieleen! Toivottavasti saatte välinne paremmiksi. Kukaan ei voi olla täydellinen.

  Kaikkea hyvää<3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela