Heja sverige!

perjantai 13. helmikuuta 2009

Ruotsiin on iskenyt myös acid wash- ja risa farkkumuoti.

Mews
Mysigt
Stockholm street styleRuotsifiilistely johtuu koko ajan lähestyvän abiristeilyn takia. Ah, odotan niin paljon että pääsen tiistaina shoppailemaan ruotsiin ja ihan vaan fiilistelemään sitä paikkaa. Voin ihan rehellisesti sanoa, että ruotsi on mun yksi lemppari matkakohteista.

Rahaa ei tällä hetkellä ole paljoa, mutta täytyy toivoa, että isi olisi anteliaalla tuulella ja antaisi mulle rahaa sinne risteilylle. Se pahainen lähtee Miamiin ensi torstaina 10päiväksi ILMAN MUA! Hmph. Oon katkera.

Ostoslistalla (tai no haluamislistalla) on vaikka mitä. Täytyy toivoa, että rahaa olisi tarpeeksi! Myt tosiaan on vasta se joku 110e :( Taitaa tältä tytöltä jäädä juomingit laivalla vähäiseksi. Ainakin ensimmäisenä iltana, koska toisen iltana voi tax freestä mennä ostamaan jotain halpaa ja pussikaljotella laivan käytävillä.

Mm. netistä löysin nämä kivoudet:

Bikbokilta:Gina Tricotista:
GT:stä lisäksi haluisin hupullisen wet look-takin. Sitä huputonta ainakin myytiin joulun jälkeen alennuksessa, joten täytyy vaan toivoa että sitä vielä myytäisiin!

Näiden lisäksi haluisin löytää:
-Tiikeri t-paidan
-Cluthin
-Kengät
-koruja yms
+ kaikkea muuta ihanaa

Ps. Ostin tänään lindexistä pari kivaa juttua, mutta oon isällä ja kameran johto kotona ja mun järkkärin muistikortti ei mee tähän koneeseen, joten ostoksien esittely huomenna!

Pps. Pahoittelen vammasta postausta. Oon vähän väsy. Tänään kahdet vanhojentanssit tuli kierrettyä ja muutenkin ollut vaan menossa. Mutta oli silti pakko postata! En taas tiedä miksi :D

6 kommenttia:

 1. Niit mustii(ja sinisiiki tais olla) _hupullisii_ wetlook takkei myytiin hintaan 9,90e Ginassa tos 2 viikkoo sit et onkoha enää jäljellä? Ei varmaa ainakaa Suomes :/ tai ehkä tuuril joku hajakoko jossain :>

  VastaaPoista
 2. mikä kamera sulla on?

  VastaaPoista
 3. :) KIva postaus taas! Olisiko sulla kuvia niistä vanhojentansseista, sais vähän esimakua siihen millasen puvun haluais ens vuonna:)!!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Nouu :( täytyy toivoa että naapurimaassa olisi

  anonyymi: Canon eos 400D :)

  anonyymi: Joo, on mulla kuvia! :) Ajattelinkin seuraavaan postaukseen laittaa. En tähän voinut, koska ne on kamerassa ja ei ole sitä johtoa mukana :(

  VastaaPoista
 5. hei minkä kanssa sä pitäisit noita ginan mustia housuja? mä ostin noi joku kaks viikkoa sitten ja ne on muuten tosi kivat, mut mä en osaa YHTÄÄN yhdistää niitä mihinkään niin, et se näyttäisi kivalta!

  VastaaPoista
 6. Moi.Kerroit että sulla ei ole paljon rahaa risteilylle mutta silti käyt melkein päivittäin ostoksilla.Eikö kannattaisi nekin rahat säästää ja ottaa mukaan?Ruotsista tuolla 100e ei paljoa saa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela