Rainy days

tiistai 24. helmikuuta 2009

Kuva.

Vihaan lääkäreitä. Tänään kävin poliklinikan lääkärillä ja kauheeta paskaa tuli taas niskaan mun syömisestä. Puhuttiin taas siitä mikä olisi mun mielestä paras ruokavalio ("ananasta, hedelmiä, jogurttia, tai ettei olisi koskaan nälkä") ja siitä, mitä nyt tunnen ("että olisin onnellisempi, jos olisin laihempi"). Lisäksi käytiin pitkä keskustelu Pro-anasta ja Thinspirationista. Siitä, miten jotkut rankaisevat itseään, jos syövät tai menevät jääkaapille, jotka näännyttävät itseään tai käyttää kaikkia dieettejä. Sitten multa kysyttiin sitä, mitä ajattelen, kun näen kuvia siellä sivuilla tajuttoman laihoista ihmisistä ("ne on ihanan laihoja. Haluisin itekki olla yhtä laiha"). Oli tosi raskas keskustelu, mutta silti tuntui ihanalta kun sai puhua jollekin siitä, mikä on mulle tärkeää. Pro-ana ja ruuan ja syömisen ajattelu täyttää mun päivät melkein kokonaan. Haluan hallita itteäni.

Lisäksi mulla on nyt n.2viikkoa ollut kurkku kipeä. Siellä on kait joku tulehdus, koska kynnet on raapineet kurkkua. Ällöttävää kun on hirveä maku suussa ja sattuu kun puhuu tai nielee. Pitäisi käydä näyttämässä sitä lääkärissä... Ja se lääkäri kokeili mun nielurisat ja ne on kuulemma ihan turvonneet. Joudun kanssa käymään ensiviikolla labrassa (taas). Täytyy varmistaa, ettei elektrolyytit oo tippunut yms.

Niin ja puhuttii siitä myös, jos mut ehkä tässä keväällä siirrettäisiin HUSin syömishäiriöpoliklinikalle. Mun masennus on nykyään aika lievää, eikä viime sairaalakeikan jälkeen oo tullut itsetuhoisia ajatuksiakaan pahemmin. Syömishäiriö täyttää mun koko elämän, en kerkeä miettimään muuta. Ja ehkä ne uudet lääkkeet on auttanut masennusoireisiin.

Huomenna aamulla Hyvinkäälle sinne ravitsemusterapeutille... Kattoo jaksaako mennä kouluun sen jälkeen.

Kuvailtiin tänään valokuvauskurssilla studiokuvia. Crissestä otin pari kuvaa. Nämä tosin oli testikuvia, jonka jälkeen otettiin kuvia filmillisellä järjestelmäkameralla. Piti ottaa sellanen sarjakuva jostakin tilanteesta, tunteesta yms.
Tästä ekasta tykkään tosi paljon !


Niin. Ja tein eilen illalla toisesta farkkupaidasta hameen! Se oli jo valmiiksi vähän rikki. Ajattelin, että teen siitä Acid washin. Mitä mieltä ootte, jätänkö tälläiseksi vai värjäänkö kloriitilla?

Päällä oli tänään Bikbokin valkoinen tunika ja Lindexin leggarit (nää ei ookkaan ihan wet lookit! Enemmän sellasta sukelluskangasta :D Mut kiiltää vähän)

Kaulassa vanha H&m koru ja ranteessa Nomination ja joku ketju.
Ulkona. Ainiin, laukku lontoosta.
Tälläset ne mun yli viikko sitten ostetut kirppissaappaat on! Rakkauskengät! Sori huono kuva.

Vitutukseen kävin tänään ostamaan vyön Lindexistä. Maksoi vaan 10,50e, koska mulla oli -30% alennusseteli. Ovh siis 14,95e

13 kommenttia:

  1. voi ihana vyö ! :) tuo hame on tuolleenkin kiva ainaki mun mielest ( :

    VastaaPoista
  2. Toi tunika on tosi kiva ja laukun voisin käydä varastamassa sulta! :D

    VastaaPoista
  3. "Vitsi mua ärsyttää, kun on shoppailemassa ja joka kerta törmään ärsyttäviin ämmiin, jotka kattoo sut päästä varpaihin se tietty inhottava ilme naamalla. Välittömästi tulee huono fiilis ja tuntuu, että näyttää aivan hirveltä. Menee kokonaan fiilis" <--olet joskus kirjoittanut niin ja luin blogiasi niin pisti silmään olin lauantaina ideaparkissa ja siellä oli kaksi jtn muijaa jotka kyyläs ihan kauheesti ja ne tuli useesti vastaan olin mielessä et mikä on ongelma : D kattovat koko ajan päästä varpaisiin ei mikään voinut olla vaatteissa ainakaa oudosti ku oli farkkulegginsit,mustat saappaat ja valk. huppari h&m.. en ymmärrä niit mut kyylätköö rayhas mut itsetunto laski taas :/ mutta sitten välillä nousi en katsos ole mikään kovin langan laiha :( ehkä samakokoinen kuin sinä tai isompi :D mutta sinä olet normaalikokoa !

    VastaaPoista
  4. Mite Mikaela onkos sinun kaveri piiriti ihan ikä luokista laidasta laitaan ? vai voitko edes olla ala-ikäsen kaveri.. tuta mietin vaan kun olen itse kohta 16.v ja minulla oli 18.v kaveri ja sitten hänen kaverinsa alkoivat ahdistua siitä kun kaverini oli kanssani ja minusta se tuntui tyhmältä ei ikä välttämättä kerro sitä millainen olet :)

    VastaaPoista
  5. laihistatko kuvissa?

    VastaaPoista
  6. Näytät laihemmalta. :o Nätti asu ja nätti vyö ! Ja nätti Mikaela. <3

    VastaaPoista
  7. onko susta oikeasti noin sairaalloinen laihuus kaunista (eka kuva)?

    Kuka sais sut ymmärtämään kuinka kaunis oikeasti olet? :(

    VastaaPoista
  8. pakko kyllä sanoa että tuo eka kuva on aika nam.. mutta näytät hoikalta noissa kuvissa, tai sitten oot humps laihtunu. pieni kateellisuus kyllä purasee, mutta tsemppiä sulle, oot hirveen nätti tyttö, toisaalta ymmärrän sua ja toisaalta itkettää ihan sun puolesta. ♥

    VastaaPoista
  9. muistelin että ostit niitä piimax c + biotiini tabletteja sillon joskus, niin onko ne hyviä ja ootko huomannu tuloksia?(:

    VastaaPoista
  10. Anonyymi: kiitos :)

    Poff: ei saa :(

    Janina: Niimpä! Tollaset on niin syvältä. Ei tarvitse ku esim ite vahingossa vilkasta toista, niin hän alkaa tuijottamaan vittuilme naamalla päästä varpaisiin :( naiset on ilkeitä.

    Anonyymi: on mulla mua 3v nuorempiakin kavereita :) Oikeastaan harrastuksen kautta tutustunut. ja harvoin sitä huomaa että ne on nuorempia :) Ja totta se on, ettei ikä kerro välttämättä mitään ihmisestä!

    Anonyymi: emt :D

    anna: kiitos :)

    Anonyymi: ikävä myöntää että on :(

    jetta: voi kiitos :) mut ei saa itkeä mun takia!

    anonyymi: ON! suosittelen tosi paljon :) Mulla on hiukset kasvanut, tai otsiksen perusteella nyt vajaassa kuukaudessa aikalailla sen 4cm. Tosi tyytyväinen oon :)

    VastaaPoista
  11. Oot laihtunu ihan sikana!!! Oot kohta muakin laihempi! (Oon joissain keskusteluissa aina höpissy jotain omasta painostani/verrannu meitä tmv) :D

    VastaaPoista
  12. Tutuista tunteista kerroit postauksessas. Itse olin pienenä pyöreä, laihdutin alipainoiseksi yläasteikäisenä ja nyt 19 vuotiaana olen taas pyöreä ja inhoan itseäni. Haulaisin ravitsemusterapeutille. Voisitko kertoa miten pääsisin sinne, kun en ole mikään laiha?

    P.S. Minun mielestä olet todella rohkea kun puhut noin aivoimesti syömishäiriöstäsi. Ihailen sinua suuresti!

    VastaaPoista
  13. anonyymi: Aijaa :o

    Ciancia: kannattaa mennä puhumaan koulussa terkalle, jos et käy missään terapiassa. Aika nopeasti ne varmaan lähetteen sinne ravitsemusterapeutille tekisi, jos tuntuu että tilanteesi sitä vaatii. Rohkeesti vaan puhumaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela